Öncelikle Herkese İyi Geceler;Yeni Yıla Girdik Gireli Kazalar Peşimi Bırakmıyor.Acemliğimdenmidir Yoksa Manyak Araç Soförleri Benimi Buluyor Çözemedim.(2 Yıldır Aktif Trafikte Motosiklet Kullanıyorum.)Gün İçindeki İlk Kazam Şöyle Oldu.Gidiş Geliş Çift Yönlü Yolda İlerliyorduk,Önümdeki Doblo Tarzı Araç Sinyal Vermeden Sola Kırmaya Başladı.Ben Ya Karsı Seride Geçip Dükkanların Önünde Durucak Sandım,Yada Soldaki Sokağa Giricek Sandım.Normal İstikametimde Devam Ederken Gazı Açtımki O Sırada Nolsun Bizim Araç Birden Karar Değiştir ve Sağa Kır Sonuç Araca Ortadan Girdik.Sonuc Araç İle Motor Koruma Demiri Arasında Bacağım Sıkıştı.Ne Araçta Ne Motorda Hasar Var.Adamı Tam Sövmeye Hazırlanırken Aniden Çıkıp Kusura Bakma Kardeşim Vs. Derken Bayağı Bi İlgilendi İlgisinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.Gerçekten İlgilendi Hakkını Helal Et Demişti.Helal Olsun Diyelim,Olur Bukadar Sonucta Motor Kullanıyoruz Dedik Ve Yolumuza Devam Ettik Yine Aynı Son Diğer Kazama Biraz Daha Ciddi Olana Geçelim.Çift Şerit Yol Ama Sadece Gidiş Bu Sefer.Sağ Şeritte Durak Var Haliyle Otobüs Vs. Var.Yolcu İndiriyor,Arkasındada Araç Durmuş.Ben SOl Şeritte Normal Hızımda Devam Ediyordum.Arkadaş Sinyal Verdiğini İddaa Ediyor Ama Ben Görmedim.Ha Görsem Farkedermi Farketmez.Neyse Bu Tam Giderken Benim Motora Arkadan Vuruyor,Güzelce Savuruyor Beni.Arkadan Gelen Araçlar Allaha Şükür Üzerimden Falan Geçmdi.Birde Arkadaş Sağolsun Hem Suçlu Hem Güçlü Neymiş Efenim Sinyal Vermiş.Sinyal Verince Herşey Düzeliyor Sanki İnsan Bir Aynasına Bakar.Hem Kendi Çarpıyor Hem Beni Suçluyor.Olayıda Sağolsun Nereye Çekiyor.Biz Motorcuların Hepsi Aynı Şeyi Yapıyormusuz.Otobandada Aynısını Yapıyorsunuz Diyor.Neyi Yapıyoruz Orasını Anlamadım Ama.Yine Sağlık Olsun Diyorum Ve Tutanak Vs. Tutarak Yoluma Devam Ediyorum.Suan Bacağımda Ağrı Var.Şansa İki Kazadada SOl Bacağıma Darbe Geldi.Ama Motor Zevki Hiç Geçmicek Gibi Duruyor.Allah Tüm Motorcu Kardeşlerimi,Abilerimi,Ablalarımı Kazadan Beladan Korusun , İNŞALLAH...
Birde Beyler Kıssadan Hisse Yağmurluk Almak İsteyen,Bugünki Kazamda üstümde Revit Vardı.O Kadar Sürüklenmeme Rağmen İnanırmısınız,Çok Şaşırdım Cidden Şaşırdım:D Yağmurlukta Herhangi Defarmasyon Yok.Ve Kesinlikle Su Almıyor.