Herkese selam arkadaşlar. Yaptığım kazayı sizlerle paylaşmak istedim.Motosiklet geçmişim 35 000 km. Geçtiğimiz pazar günü Demirkapıdan Eyüp Sultana iniyorum Kiler marketin önünde sinyalsiz sağa giren bir kangoya sol arka kısımdan sert bi şekilde çarptım ve aracın sol tarafındaki boşluğa düşüp yüz üstü sürüklendim. Araç sürücüsü suçlu sinyalsiz bi şekilde sağa geçti. Fakat bende de suç var o bölgedeki giriş çıkışları iyi bilmeme rağmen dikkatsiz ve biraz hızlıydım.
Bana ne mi oldu? Önce Allah'ın izniyle sonra Mont, dizlik, eldiven, kask, bot sayesinde , çizik ve en ufak ağrım olmadan bu kazayı atlattım çok sert düşmeme rağmen.Kafamı yere vurmadım fakat omuz,diz ve ellerim çok sert temas etti yere, eldivenin iç kısmındaki kaydırma kısımları çok işe yaradı. Mont'un koruma kısımları ciddi zarar gördü.
Eldivene çok para verdik diye hayıflanıyordum. Bu kazadan çok ders çıkardım kendi adıma. Motorum parçalandı ön kısımda çok hasar var.Tamirden çıkmasını bekliyorum daha bilinçli ve keyif alarak sürmeye devam edeceğim.