aman dikkat arkadaşımızı bıçakladılar
Reklamlar
-
Bir sonuç var mı somut olarak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Okoca nın yazdıkları aslında mağdur olanlar için de geçerli...Yani bu herifleri bulup bıçaklasan ve sabıkan da yoksa denetimli serbestlikten faydalanmamamıza imkân yok....İyiymiş...
Reklamlar
-
Kardesim sizde alin motorunuza bi sopa sallayin kafalrina , bicak demiyorum ama bicklamak nedir amk vicdan yok mu kahpelerde insan delikanli olur bilegine guvenir bicana deil fakat bole durumlar icin airsoft tabanca alin koyun motora boyle ibnelerle karsilasirsabiz cikarin motordan bakin nasil geri vitesdeler
-
Kolluk güçlerinin gelmesini beklemek durumu vahimleştirecekse, müdahil olmanız makul görülebilir.
Haricinde; biri size küfretse bile mahkemeye verebilecekken kavgalı dövüşlü birbirinize girmek, öncelikle adalet mekanizmasına inanmadığınızı gösterir.
Kendinizi savunmanız haricinde, yapacağınızı her türlü müdahale "haddini bildirmeye" girer ki, bu ülkede kime haddi bildirilip bildirilmeyeceği ve bildirilecek haddin, yani cezasının ne olacağı hukuk sistemimize bırakılmıştır.
Mevcut hukuk sistemini veya pratikteki uygulamasını beğenmiyorsanız, elbette demokratik haklarınız çerçevesinde usulünce memnuniyetsizliğinizi belirtme yollarına gidebilirsiniz; örneğin ilanihayetinde ona göre oy verirsiniz.
Nokta.
-
Mardin İl Temsilcisi
Sadece istanbul mu ?m Dengesiz heryerde var. Ben geçen ışıklarda aradan gidiyorum geniş öne gideyimde arkadan çarpmasın kimse fark etsinler diye. Tam ilk sıraya vardım duracam arabanın arka camından biri uzandı koluma ön frene asıldım. Beklesene beklesene efendi saygılı ol dedi ha şöförde değil hani bide arka koltuğun diğer ucundan benim tarafımdaki adamı iterek çıkarıyor kolunu. Dengesiz çok hacı.
-
öncelikle beklettiğim için herkese merhaba,
herhangi bir sonuç alamadık ne dava edebildik nede gidip dövebildik. olay yerinde kamera kayıtı yok bizden başka olaya şahitlik eden yok. ayrıca karşı taraf baya sağlam babalardan bir şeyde yapamadık yine olay bizde patladı kaldı yanarım buna yanarım.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Benim depo ustu cantamda hem motora acil teknik mudahale hem de bu gibi durumlar icin su bulunmakta:
http://www.n11.com/rico-12-72-dis-ci...OsMaAteV8P8HAQ
kolu uzayip kisalabiliyor o yuzden oldukca pratik, ve bir levyeden az daha agir dolayisiyla hasar gucu inanilmaz
Ozellikle motosiklet suruculerine adaletin islemedigi bir ulkedeyiz. Ben 12 senedir istanbulda motosiklet suruyorum ve edindigim tecrubeler sonunda isteyen bana terorist, eskiya diyebilir ama plaka takmam, yanimda da hasar verici seyler bulundururum. Ilk firsatta bela ararim anlaminda soylemiyorum. Karsima eskiya cikarsa polisi beklemem, beklemek istemem.
Usluba bayıldım izeltaş marka aldım ben uzatma aparatıda var hep yanımda iyi birşey sanırım :D peki kişi ayıklarken 13-14 mü daha iyi oluyor hangisini takalım :D cır cıra
-
Adl ne demek biliyor musunuz? Adalet ...
-
Boşver allaha havale et. Başına bir kaza da gelmemiş keşke hiç bulaşmasaydınızda arkadaşınızda bıçaklanmasa idi. Gerek yok böyle şeylere milyon aracın olduğu yerde böylelerini bulup dövmeye kalksan dövülmedik adam kalmaz.
-
-
MotorcuMetos adlı üyeden alıntı
Kardesim sizde alin motorunuza bi sopa sallayin kafalrina , bicak demiyorum ama bicklamak nedir amk vicdan yok mu kahpelerde insan delikanli olur bilegine guvenir bicana deil fakat bole durumlar icin airsoft tabanca alin koyun motora boyle ibnelerle karsilasirsabiz cikarin motordan bakin nasil geri vitesdeler
airsoft tabanca nedir? sahte mermi, gerçek sesmi çıkarıyor?
-
Maalesef bizi bu duruma getirdiler.Bende boş gezmiyorum.Her an her şeye hazırım adam gibi anlatırım.Gerekirse olay büyümesin diye özür de dilerim (karşı tarafın bana korkak diyebileceğini içinden ya da dışından)bildiğim halde:; herkes için demiyorum.Bu lafım barzolara....Gerekliyse kaçarım ama sıkıştırırlarsa da kusura bakmayın ya hep ya hiç derim.Eşkiya değilim.Ama o tarz insanlar boru öttürmeye devam ettirdikce ben böyleyim....
-
Motorumda hep bundan oluyor işe yararmı :D
-
exhell adlı üyeden alıntı
airsoft tabanca nedir? sahte mermi, gerçek sesmi çıkarıyor?
havalı tabanca. sahilde filan balon vuranlar varya tüfekle işte onun tabancası olarak düşünebilirsin. içine 1 tane CO2 tüpü takıyorsun ve çelik bilye (bir kısmında çelik bilye yerine paraşüt oluyor onlar daha iyi ama daha pahalı). CO2 tüpünün basıncıyla içindeki bilyeleri atıyor. ses yok gibi birşey.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)