Karşı Tarafın Sigortası Parayı Yatırmadı
Reklamlar
-
Yaklaşık 2-3 ay önce kaza yaptım. %100 haklı bulundum ,karşı tarafın sigortasından eksper geldi .Mondial servisinden hasar ne kadar öğrenildi 2.045 tl hasar çıktı.Motoru perte çıkarmadılar bu parayı ödeyeceğiz dediler, hesap numarası alındı.Sisteme girildiğini ve paranın yatmama gibi bi durumu olmayacağını söylediler. Para hala yatmadı ne yapmalıyım? (Karşı tarafın sigortası EGE SİGORTA)
Reklamlar
-
Ege sigorta ile ile irtibata geç eğer sallamazlarsa sigorta rezonans birliği ile irtibata geç yine sonuç alamaszan bulundugun ilçedeki kaymakamlıklar da bulunan tüketici hakem heyetine gidersin..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şunu yapmanı da tavsiye edebilirim. Onlara parayı ne zaman yatıracaklarına dair soru soran bir mail at. Yatırmayacaklarsa bile bunu mail yoluyla yazılı olarak bildirmelerini iste. Yapacağın tüm telefon görüşmelerini kayıt altına al. Sigorta tahkim kurumu da işe yarayabilir. Heyşeyi dene peşini bırakma.
-
harung adlı üyeden alıntı
Ege sigorta ile ile irtibata geç eğer sallamazlarsa sigorta rezonans birliği ile irtibata geç yine sonuç alamaszan bulundugun ilçedeki kaymakamlıklar da bulunan tüketici hakem heyetine gidersin..
O reasurans degil miydi ya
-
eniyimotor adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 2-3 ay önce kaza yaptım. %100 haklı bulundum ,karşı tarafın sigortasından eksper geldi .Mondial servisinden hasar ne kadar öğrenildi 2.045 tl hasar çıktı.Motoru perte çıkarmadılar bu parayı ödeyeceğiz dediler, hesap numarası alındı.Sisteme girildiğini ve paranın yatmama gibi bi durumu olmayacağını söylediler. Para hala yatmadı ne yapmalıyım? (Karşı tarafın sigortası EGE SİGORTA)
ilgi sigorta firmasını günde 5 posta arayıp taciz etmelisin...alacakların Devlet garantisi altındadır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
O reasurans degil miydi ya
Meslek ne hocam edebiyat öğretmenliği mi :D
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Çok sağolun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler