çok geçmiş olsun
Gecmis olsun. ....
o guzergahi bende kullaniyorum trafigin iyice sıkıstigi bir nokta, ya kacan bir araba ya acilan bir kapi... Dikkatli olmak lazim
Tekrar teşekkürler arkadaşlar. Ambulansla okmeydani ssk ya geldik. Ameliyatlarida burada oldum. Serçe parmağımda estetik açıdan bir bozulma olabilirmiş. Ayak tarafi ise karman corman tendonlarimda kopma ve bayada kirik var. Doktor en kötü ihtimalle ilerleyen zamanlarda ayaginda agri olabilir dedi. Onun disinda bir sıkıntım yok. Bunada şükür diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------
Bu arada şuan hiç umurumda deil ama motorsiklet icin nasil bir yol izlemeliyiz? Motorsiklet şirket adina ruhsatli. Sanirim kaza tutanagini sirkete ulastirmam lazim cunku onlarda zan altinda kaliyorlar. Motoru otoparktan cekip serviste ekspertizmi yapilmali? Cikan masraflari kim oduyor?
Kaza raporu,ehileyet ve ruhsat fotokopiileri ,karşı tarafın sigorta fotokopisi, iki tarafında alkol muaynesi ....bölge trafikten 1 er kopya alınarak motosikletinizle ilgilenecek ustaya götürmelisiniz. O usta karşı tarafın sigortasını arayarak exper çağıracak , exper gelip motorsiklet arızasına teklif verecek ve ustanız motosikleti yapıp parasını sizin hesabınıza yatıran sigortadan almış olacak..olaylar bu şekilde ilerleyecek.
Tekrar geçmiş olsun. Sizden birde adli tıp raporu isteyecekler. Siz şikayetçi olmasanız bile kamu davasına dönüşecektir olay.
Geçmiş olsun arkadaşım rabbim daha beterinden korusun inşaallah .. çarpma hızın neydi bunu sormamın sebebi motorda birsey görünmüyor ama sen ciddi sekilde ayağından yaralanmışsın, tahminim hızın cok değildi yavaş bile olsak ne kadar yaralanabileceğimizi anlamak adına soruyorum.. acil şifalar
Carsi139 tesekkurler aciklama icin.
hızım 30 35 km civarinda olmaliydi. 3. Viteste oldugumuda cok net hatirliyorum. Ayagim ve parmagimda zaten kapiya carpma esnasinda oldu. Yere vurdugum sag bacagimda bile cok kucuk bir yara var. Kapidan kendimi kurtaririm diye saga kirmistim. Motosiiklet gecti ama benim sol taraf kaldi. Sağ taraflarimda ve bel gogus kafa hicbir sikinti yok cok sukur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)