Önüme Geçen Araç Durunca Panik Ön Frende Asfaltla Buluşmam-Fotolu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun gene pek bişey olmamış motoruna tekrarını yaşamazsın inşaallah
-
Vealeykumselam , Geçmişolsun kardeşim, Allaha emanet ol
-
-
Geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela vermesin inşallah.
-
Nazarlık olarak kabul edin şükür ki size bir şey olmamış
-
Kusura bakma ama bu kafayla gidersen daha çok kaza yaparsın. Allah Peygamber cami kara çarşamba hoca moca falan bunları bir kenara bırak da gerçek dünyaya bak biraz. Dikkatini topla yoksa Allahım sana geliyorum dersin bir dahakine. büyük geçmiş olsun. örnek koyduğunuz cübbelinin videosunu izlemedim bile onun komedyen olduğunu herkes biliyor. Bu forumda da yeri yok bunların.
-
Panik fren çalışın millet ne hızlarda duruyor 40 50 de böyle bir kaza yaparsanız İstanbulda hergün 70 80 ile önünüze kıran araçlar gibi ordada kırarlarsa fazla yaşıyamazsınız, eğitim alın mumkun ise.
-
yeknet adlı üyeden alıntı
Kusura bakma ama bu kafayla gidersen daha çok kaza yaparsın. Allah Peygamber cami kara çarşamba hoca moca falan bunları bir kenara bırak da gerçek dünyaya bak biraz. Dikkatini topla yoksa Allahım sana geliyorum dersin bir dahakine. büyük geçmiş olsun. örnek koyduğunuz cübbelinin videosunu izlemedim bile onun komedyen olduğunu herkes biliyor. Bu forumda da yeri yok bunların.
allah peygamber cami bir kenara bırak da gercek dunyaya bak! diyosunya peygamber efendimiz burda olsaydi veya karsinda allah azze ve celle ; o zamanda söyleyebilecekmiydin bu yazdiklarinin aynisini. Söylerim diyosan allah hidayet versin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Allahi peygamberi bir kenara biraktigimiz icin insanoglu ölüyor kenara birakmassan ölmessin asıl !
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Allahi peygamberi bir kenara biraktigimiz icin insanoglu ölüyor kenara birakmassan ölmessin asıl !
-
yeknet adlı üyeden alıntı
boşver kardeş milletimiz bu kafayla giderse daha çok akıllı telefon parmaklayıp yabancının selesine poposunu koyup hastalandığında yabancının hapını içer uzay çağındayız ancak yazık
-
Dostum sen şaka falan mısın? Avatarı cübbeli yapmış motoru yobaz marka şehir mars.
-
Aleykumselam gecmis olsun !
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
motorcu48 adlı üyeden alıntı
boşver kardeş milletimiz bu kafayla giderse daha çok akıllı telefon parmaklayıp yabancının selesine poposunu koyup hastalandığında yabancının hapını içer
uzay çağındayız ancak yazık
Uzay cagimi kim cikmis uzaya ?
Uzay cagi deyil ahir zaman cagindayiz
-
meğer sen uzaylıymışısn ya
-
Benim marsta olduguma inaniyormusun veya niye mars yazdigimi biliyormusun veya niye yobaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Sen uzay caginda yasamaya devam et .
Niye mars biliyormusun. Cunku dunya diyesim gelmedigi icin dunya kirlendigi icin kavga gürültü savas vs..
Marsta kavga yok savas yok insan yok hayat yok. Marsı bu yuzden yazdim .
-
kardeşim tebrik ediyorun seni süper kafadasın
-
-
barodi takip ettigim kadariyla cok normal beyefendi bir insandin.cubbeli gibi ataturk ve cumhuriyet dusmaniyla ne isin olur senin ben anlam veremedim.saka falan sandim basta ama ciddisin herhalde......herhangi bir gunun ugursuzlugu olurmu arkadasim hangi kafadasiniz ya?gun dedigin dunyanin kendi etrafinda attigi bir tam tur ne isi olur ugurla ugursuzlukla?bu kafayla devam edin
-
Seni öpen öpmüş zaten sen asfaltı öpmekten bahsediyorsun.
-
Her açtığınız konuda şu başlangıç ile polemik yaratmaktan bıkmadınız'mı ?
-
İşte bu konudanda anlıyoruz ki bu kafa BONZAİ kafası.Bonzai yasaklansın bizde rahat edelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler