geçmiş olsun ekonomi kardeş.
üslubunu sevdim, alenktirik aldım, bi çay içebiliriz
geçmiş olsun ekonomi kardeş.
üslubunu sevdim, alenktirik aldım, bi çay içebiliriz
Geçmiş olsun abim.
Kendisi ilk motorumu alırken arkadaşı bayide son kalan motoru hiç tanımadığı halde bana ayırtarak, ayrı şehirlerde olduğumuz halde motorun toplanması esnasında kendisine motor alıyor gibi ustaların başında beklemiş ve motoru bana kargo ile göndermiştir. Bursa bayisinde 3100 TL fiyat aldığım motoru bana kargo dahil 2650 TL'ye göndertmeyi başarmıştır. Ayrıca benden hiçbir beklentisi olmadan motor toplanırken öğle yemeği dahi yiyememiştir.
Ben de kaza yaptım abi. Ama senin bana aldırdığın Mondialle değil, çünkü ondan çok memnundum ve bisiklet gibi kullanıyordum. Ben elime biraz para geçince hyosung gt250r aldım ve driftten sonra ciddi anlamda zorlandım. Yola yeterince konsantre olamamaya başladım. En nihayetinde kaza yaparak sattım. Şimdi yaza pcx almayı düşünüyorum. Senin motorun da sürücü kursunda vardı, kullanma fırsatım oldu abi. yalnız bana çok dengesiz ve güvensiz geldi driftten sonra. Sana tavsiyem ya daha iyi bir motora geçmen, ya da lastikleri değiştirmem yönünde olacak. tekrardan çok geçmiş olsun, ilk motorumdaki yardımların için de allah yine razı olsun.
Hocam geçmiş olsun yeni okudum ..
Allah beterinden saklasin ucuz atlatmissin da
O arabada 10.000 TL hasar yok bence sigortadan döküm iste muhtemelen başka şeyleri de sana odetmisler.. (Sigorta na)
Bu arada 300 TL yi çok görme arkadasima kazadan sonra 800 TL çıkmıştı
..
Bir de bu namaz düşmanlığı nedir anlayamıyorum..
Bunun yerine kız arkadaşımı aldım bebekte tekilaya vurdum manitayi aldim arkama tam eve atacaktim kaza oldu mala vuramadik deseydi rahatsız olacak miydiniz acaba :D
Adam kendi üslubuna gore yazmış begenmediysen oku geç ..
Ne alaka, namaz dusmanligi falan yok banane isteyen Allaha, isteyen essege tapsin. Kimsenin inanci beni baglamaz. Yanliz yapilan sakli kalsin 10 paragraf yazinin yarisinda Allah, namaz, din yazilmis. Niye? Kime ne ispat oluyor?, kendini iyimi gosterecek yani namaz kilanlar inananlar iyidir kafirler kotumudur?
Hicte degil bir insanin Allaha inanip inanmamasi butun ibadetleri yapip yapmamasi beni zerre ilgilendirmez. Ateist olmasi dinsiz imansiz olmasida beni ilgilendirmez. Bu adam ateistte olsa yine dikkatsizlik, kullanmayi bilmeme vs ayni yorumu yazacaktim. Kimsenin iyi yada kotu olmasi icin dine ihtiyaci yok.
En inananda kotu olabilir, zerre inanmayan kafir iyi olabilir.
Kisadan hisse neye inaniliyorsa yada inanilmiyorsa icinizde kalsin
Zaten size adam gibi olan bir kisi inanc durumunuza gore muamele etmez.
Ekonomi kardeşim evvela Geçmiş olsun yazın mükemmel anadolu insanının o güzel muhabbetini yaşıyor gibi oldum.Namaz kılman beni sevindirdi senin olayın banada oldu arkadaşla ikindiyi sultan ahmette kılarız dedik şile yolunda kaza yaptık elhamdülillah hayattayız. Din taciri diyen insan rahatsız oluyorsa içindekini gizlesin o klavyenin tuşlarına eziyet edip veya herhangi bir elektromanyetik bilimum elektriktrikli cihazlardan mesaj yazma zahmetine girmesin
Büyük geçmiş olsun allah korumuş allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi inş..
Arkadaş ne güzel içinden geldiği gibi yazmış olayı ne farklı yere çekiyorsunuz anlamadım yok bizene namaz kılman yok gösterişmi yapıon filan, sorsan
hepsi Müslümanız Elhamdülillah derler kötümü yazmış yani namaz kılın demiş zina yapıp alkol kullanıp yola böyle çıkmayın dese dahamı güzel..
Bizi bilgilendirdiğiniz çok teşekkür ederiz.. Allah korumuş çok ciddi bir kaza olmuş. Allah bir daha yaşatmasın inşAllah..
Adamin istedigi olayi istedigi gibi anlatma hurriyeti var. Ister hacdan geldim der, ister kiliseye ayine giderken bu oldu der, isterse namazdan cikarken soyle oldu diye anlatir... Bunun neresi "tuccarlik" bize birseyler mi teklif etti... Kisi istedigi olayi kendi uslubunca, hakaret etmeden kimseye, istedigi yorumu, istedi sekilde yapar... Son zamanlarin populer laflari din tuccari, din somurgesi, din teroru... Bay zeki ve kultur abideleri, aydin entelektueller sizi
Gecmis olsun sana...
ülkemiz anayasasının vatandaşlarına vermiş olduğu bazı haklar var
düşünce ve ifade özgürlüğü
herkes inandığı dusunceyi fikri inancı yayma hurriyetine sahiptir
dusuncesini özgürce ifade edebilir
buna kanunen
veya forum kuralları
veya orf adet gelenek görenek olarak karşı cikmanizi gerektirecek ve sizi haklı gösterecek bir deliliniz varsa paylasmanizi teklif ediyorum
iddia eden iddiasını ispatla mukelleftir
ben rahatsız oluyorum demenizi gerektirecek bir durum yok ortada. sizin kutsaliniza hakaret aşağılama benzeri bir ifade yok ortada.kişilik haklarınızı zedeleyen , rencide edici ifadelere de raslamadim kullanılan cumlelerde.
farklı görüşlere olan sabirliliginizi artirmaniz gerekiyor
gayri muslim olanlar da vatandaşlık hakkından faydalanıyor osmanlida da böyleydi
Geçmiş olsun arkadaşım. Arabadaki hasara bakılırsa ciddi bir darbe almışsın. Şansın varmış.
Bugüne kadar ciddi bir haksızlık yapmışız. Çan çin çon diye dalga geçtiğimiz Mondial Alman arabasının önünü parçalamış.
geçmiş olsun birader..
virajı alamayacağını anladığın an motoru dikleyip asılacaksın frene..
tabi bunu yapabilmek için virajda doğru yerde olman lazım,
tekerin kilitlese de düz bir çizgide kayar,spin atmayarak karşı şeride düşmezdin..
birde dostum ibadet etmek fizik kanunlarını değiştirmez..
lütfen beni yanlış anlama ve ibadetlerini yapmaya devam et..
bu kadar Allah sevgisine sahip biri, neden kendini düşünmez ve bariz tehlikeye atar anlayamadım..
sağlıcakla kal..
Gecmis olsun.
Arkadasın uslubu bi yerine batanlar ne ayaksınız lan siz
maaşallah sağlam motor , test edildi
alman arabası nın janti çatladı lastiği indi
çinli mondialin jantta balans bile yok
tampon falan darbeyi emdi.
cok sukur demir tampona sahip kamyonet kamyona denk gelmedik veya aracının önüne parlak nikelajli korumalik yapan duyarlı (!) bir arac sahibine denk gelmedik
araçların tamponu darbe emici köpük dolgulu olmalı hem aracın zararini azaltır hem de yayaya carpma durumunda daha az zarar verir
kendi aracimda bu kopukten koymuslar tampona ama sembolik gibi ufacik birkac parça
motosikletin yakıtı kazadan sonra artış gostermedi
şehiriçi 2.4 /100 km degerini yakalayabiliyorum eskisi gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
ikarus sendromu
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-sendromu.html
cok iyi hesapladigimi düşünmeye başladım
ust limitleri gereksiz yere zorlamaya başladım
kaza oncesi bile cok sakindim panik falan olmadı
on arka freni eszamanli kullanmayi reflex haline getirmiş biri olsa bu durumdan çıkabilirdi belki
abs olmuş olsa motorda iki frene de sonuna kadar basıp motor viraj içine eğilebilirdi
en başta virajli yollarda hızı belli bir limit dahilinde sürmek
hiz yapmak için düz yollar tercih edilmeli
belki kontra teknigi de uygulanabilirdi
işin özü bu
"Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!"
http://www.kuranmeali.org/2/bakara_s..._mealleri.aspx
ne alakası var şimdi? motosiklet sitesi burası. reklam vermek istiyorsanız moderatörlerle görüşün anasayfaya "ekonomi über mümindir" reklamı verin. sizi tanıdıkları için eminim fiyatta bi güzellik yaparlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)