Brakial Pleksus ve Motor Kazası Hikayesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dostum çok geçmiş olsun,çok ciddi bir kaza geçirmişsin umarım en kısa sürede düzelir kolun, yılmıyorsun bu çok güzel bir şey eminim kazanan sen olacaksın.Yardıma ihtiyacın olur ise bana özelden yaz hangi konuda olduğu önemli değil,arada ayvalığa geliyorum seve seve yardımcı olurum.
-
Off çok kötü oldum valla, hocam çok geçmiş olsun Allah'ım sen yarım et, inşallah en kısa zamanda düzelirsin
-
En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Okurken bile kötü olduk ki siz bunları yaşıyorsunuz.
Allah sabır ve sağlık versin.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
-
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Off çok kötü oldum valla, hocam çok geçmiş olsun Allah'ım sen yarım et, inşallah en kısa zamanda düzelirsin
Çok teşekkürler
flush royale adlı üyeden alıntı
En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Okurken bile kötü olduk ki siz bunları yaşıyorsunuz.
Allah sabır ve sağlık versin.
Her şey zor ama nefes aldıkça alışıyor insan teşekürler çok.
gursus adlı üyeden alıntı
Dostum çok geçmiş olsun,çok ciddi bir kaza geçirmişsin umarım en kısa sürede düzelir kolun, yılmıyorsun bu çok güzel bir şey eminim kazanan sen olacaksın.Yardıma ihtiyacın olur ise bana özelden yaz hangi konuda olduğu önemli değil,arada ayvalığa geliyorum seve seve yardımcı olurum.
Beklerim mutlaka görüşürüz geldiğinde, çok teşekkürler.
-
Allah yardımcın olsun, geçmişler olur inş.
-
Geçmiş olsun en kısa sürede düzelmen dileği ile, ama 2 teker diyorsun bence vazgeç 2 teker sevdasından artık
-
Büyük geçmiş olsun arkadaşım.
İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
-
Geçmiş olsun, umarım iyileşip hayatına devam edebilirsin. Moralini yüksek tut kendine iyi bak..!
-
Çok geçmiş olsun :( Acil şifalar diliyorum.. Kaçla gidiyordun hatırlıyor musun?
-
tekrar geçmiş olsun kankacım. tosun gibisin şimdi takip ediyoruz
-
Gecmis olsun temennisi ile bol bol fizik tedavi ile gececek insallah
O isiklari yanmayan vatan evladinin durumu nasil :(.
-
Hocam çok çok geçmiş olsun, umarım iyileşirsiniz iki tekere dönebilirsiniz. Bu meret çok tehlikeli ama bir o kadar da zevkli. En önemlisi başka insanların aptallıklarını hatalarını telafi etmek zorundayız. Kendinize öok dikkat edin. Umarım bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz.
-
-
geçmiş olsun.
biz ne desek boş...
sana ilham verir mi bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim.
Avuturalya'da bir kamyonun çarpması sonucu sağ kol ve sağ bacağını kaybeden ve bu şekilde halen motor sürüp pistlerde yarışan bir motorcu var.
ismi Alan Kempster, internette left side story diye aratırsan hikayesini anlattığı videoyu bulabilirsin.
Tabi ki sana ayağa kalkıp tekrar motora bin demiyorum ama hayat mücadelesinde herkesin kendisine örnek alması gereken bir kişi kendisi.
Engeller önce insanın kafasında başlar...
Kendine iyi bak.
-
gelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin.
-
Biran önce iyileşmen ve tekrar motor kullanmaya başlaman dileğiyle. Allah yardımcın olsun.
-
Çok geçmiş olsun dostum, büyük direnç göstermişsin her şeye, yolun açık olsun.
-
Bu azimle o kol kurtulamaz senden. Bir an önce iyileştir de dön iki tekere.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)