Cok gecmis olsun cok uzuldum ama umidinizi yitirmemeniz cok guzel insallah birgun eski sagliginiza kavusursunuz.
Cok gecmis olsun cok uzuldum ama umidinizi yitirmemeniz cok guzel insallah birgun eski sagliginiza kavusursunuz.
Allah yardımcın olsun. Umarım tez zamanda sağlıgına kavuşursun Arkadaşım.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun. En kısa sürede eski sağlığına kavuşursun inşallah.
bu yaz da gidemedim ayvalığa ama gittiğimde fotoğraf atarız i.canver le :D
inşallah fizik tedavi ile düzelecek. motosiklete başlamadan önce beni bilgilendiren e kaydolmamı sağlayan dostum :D yaramazlık yapma :D
Çok geçmiş olsun paylaşımın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Umarım ülkenin bitmek tükenmek bilmeyen korumasız sinyalsiz farsız motor kullanan kekolarına korumalı halde bile neler olabileceğini gösterebilmişizdir.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Çok geçmiş olsun. Baya büyük kazadan sağ kurtulmuşsun gördüğüm kadarıyla, kalıcı hasar olsa da fizik tedaviye devam. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Geçmiş olsun dostum. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Sakın vazgeçme.
Geçmiş olsun.Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz.Sende de bu azmi görüyorum.En kısa zamanda
eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. İnşallah iyileşir eski hayatına devam edersin.
Geçmiş olsun. Umarım kolunuz eski sağlığına kavuşur. Umudunuzu kaybetmeyin.
Allah şifa versin, çok etkilendim hikayenizden Allah kimsenin başına vermesin :(
Rabbim tez zamanda şifa versin. Azminize hayran kaldım. Yazınızı okuduğumda ne kadar üzüldüğümü anlatamam....
Geçmiş olsun dostum, Allah Yardımcın olsun... Çok üzücü işte ama hayat, boktan şeyler oluyor...
Umarım bundan sonrasında her şey gönlünce olur.
Bunu okuyan birçok kişiye ders olmuştur sanırım.
Geçmiş olsun. Önünüze çıkan o motosikletli ne oldu peki? İnşallah umarım eski sağlığınıza tekrar kavuşursunuz.
Çok üzüldüm kardeşim. Geçmiş olsun. Acil şifalar.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
Geçmiş olsun.... Çok ciddi kaza geçirmişsin....
İşallah eski sağlığına kavuşursun...
Benim gibi bu sevdaya yeni katilmak isteyenleri cok etkileyecek bir hikaye olmus. Eminim ki bunu atlatacaksiniz. Daha cooook km leriniz var.
Çok büyük geçmiş olsun umarım bıranonce kolun düzelir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)