geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah.
geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah.
Son durumunuz nasıl oldu acaba ? Kolunuz ve parmaklarınız hareket etmeye başladı mı ? En kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
videoyu izledim sinir oldum. şimdi o dallamalar yolda öyle çapraz sığır gibi gitmese bu arkadaş kaza yapacakmıydı tabiki hayır. sanki kasıtlı bomboş yolda üzerine sürmüş. 2side dayaklık.
Herkese merhabalar,
Temmuzda kaza yapalı 4 yıl olacak, 3 kere ameliyat oldum sinir nakilleri vs. Ne yazık ki kolumu hala kullanamıyorum ve gözümde hasar devam ediyor. 4 yıl boyunca bir gün bile egzersizleri aksatmadım fakat ümidimi yitirmiş değilim tıp ilerlemeye devam ediyor. Bu 4 yılda forumdan 10'dan fazla kişi ulaştı bana bu sinir zedenlenmesi konusunda, her geçen gün bu sinir lezyonu artıyor lütfen ekipmansız motora binmeyelim... Doktorlar bile motorcu hastalığı demeye başladı sinir hasarlarına... Teşekkürler..
Dostum tekrar tekrar geçmiş olsun. Umarım hepimize ders olur. Umarım en kısa sürede eski sağlığına geri dönersin. Tüm yaşadığın olumsuzluklara karşı umudunu,inancını yitirmemen de takdir edilecek durum. Herşey iyi olacak inşallah. Yanındayız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)