Harley Davidson sürücülerinin , motosiklet kazasında ölen ilk sürücüsü olacakmisti becerememis .
Ermeni soykırımi konusunda orhan pamuk ile birlikte TÜRKİYE aleyhine propaganda yaptığı günden beri kendisi benim gözümde Öcalan ile ayni safta
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Birgün inşallah kaza yapmazsinda , motorunu at arabasına yükleyip götürmezler , alçıni da hasta bakıcı veya tuvalet temizlik görevlisi yapmaz
ÇOK BUYUK GEÇMİŞ OLSUN BİRAN ÖNCE SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN ALLAHIM KIMSEYE KAZA BELA VERMESİN HERKEZE KAZASIZ SÜRÜŞER
fazla egitimin sonu.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Kıskananı mı istersin , kin tutanını mı istersin hepsi bu konuda bravo arkadaşlar adamın ayağından asılalım hep beraber aynı çukurda debelenmeye devam edelim , adam düşmüş , kolu kırılmış geçmiş olsun ötesi yok.
HAVA AMBULANS HİZMETLERİ:
- Her türlü travmatik veya travma dışı acil hastalara, hastane dışı acil tıbbi yardım yapılması,
- Hastanın, bulunduğu yerden en uygun hastane merkezine taşınması,
- Kritik ağır hastaların, bir hastaneden başka bir hastaneye taşınması,
- Gerektiğinde yeni doğmuş hasta bebeklerin kuvöz içinde taşınması
- Kitlesel acil durumlarda ilk yardım ve taşıma
- İlaç, numune, kan türevleri, sağlık malzeme ve ekipmanlarının tedariki ile ilgili acil taşıma,
- Organ nakli amaçlı acil taşıma,
- Helikopterler için deniz, göl, baraj ve dağlık bölgeler gibi ulaşımın zor olduğu alanlarda uygun teçhizatla hasta ve yaralıya, acil ilkyardım, nakil, nakil esnasında tıbbi destek ve tedaviye yönelik hizmetleri, istihdam ettiği çekirdek personel vasıtasıyla yürütmek.
İlimizde helikopter ambulans hizmetleri 28 Ekim 2008 tarihinde başlamıştır.
Türkiye’de ilk kez Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak, Ankara 112 İl Ambulans Servisi komutasında başlayan bu hizmet sonucunda;
2008; 64
2009; 366
2010; 529
2011; 493
2012; 363
2013; 215 vakanın nakli gerçekleştirilmiştir.
Helikopter ambulanslar tüm Ankara nüfusuna ve ek olarak Sağlık Bakanlığı görevlendirmeleri doğrultusunda hizmet vermektedir.
sağlık bakanlığıdan alıntıdır. Dağ köyünde isen direk hava ambulansı gönderiyorlar. Yani karayolunda ambulans beklemiyorsun.
Allah acil şifalar versin bende dün çorlu çıkışında kaza geçirdim
Kimseyi kıskandığımız yok tabi ki çok geçmiş olsun kendisine ama bazen insan adaletini s.....im bu dünyanın diyor. Belki bugüne kadar kaybettiğimiz bazı arkadaşlarımız bu şekilde hastaneye taşınıp zamanında müdahale edilse aramızda olacaklardı. Bu adamı kıskanmak falan değil sadece bazen sorgulatıyor insana kendini acaba gerçekten herşey para mı diye?
http://www.milliyet.com.tr/o-baba-konustu/gundem/detay/1832888/default.htm
Bu habere bakıp kızmamak elde mi ? Adaletsizlik eşitsizlik var bu ülkede geçeceksiniz yazılanları. Haberin altındaki yorumlar haberden de acı.
Tamer Beye geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Devlet büyükleri de hep bana hep tanıdıklarıma demesin.
Eldivenlerin avuc iclerinin bilek kismina yakin taraflarinda kaydirma tabanlari oluyor. Basit bir sey icin kolunuzu kirmayin. Knox kullaniyorum ben de. Kendinize Dikkat edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)