Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

"Ne olur elimi bırakma"

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletten asfalt zemine savrulan Tortum çiftie hafif yaralandı. Şoke olan 42 yaşındaki Fadime Ataç Tortum, ambulansı beklerken eşi 49 yaşındaki Sait Tortum'un elini biran olsun bırakmadı. Sait Tortum da, "Ne olur elimi bırakma" diyen eşini, "Dayan karıcım ambulans geliyor, çağırdılar" sözüyle sakinleştirmeye çalıştı.

Turgutreis Mahallesi'nden ilçe merkezine giden 49 yaşındaki Sait Tortum yönetimindeki 80 DN 463 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşe Kırıkoğlu'nun kullandığı 48 BC 199 plakalı otomobil, virajda çarpıştı. Otomobilin sağ arka kapısına çarpıp devrilen motosikletten asfalt zemine savrulan her ikisi de kasksız Sait Tortum ile eşi Fadime Ataç Tortum, kazada yaralandı.

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Yerde boylu boyunca uzanan karı-koca, çağrılan ambulansı beklemeye başladı. Bu sırada şoke olan Fadime Ataç Tortum, biran olsun eşinin elini bırakmadı. Sait Tortum, "Ne olur elimi bırakma" diyen eşini, "Dayan karıcım ambulans geliyor, çağırdılar" sözüyle sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı çifti ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çiftin, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yakının düğününe giden otomobil sürücüsü Kırıkoğlu, "Viraja geldiğimde soldaki yola girmek için önce sinyal verdim sonra korna çaldım. Ancak karşı yönden hızla gelen motosiklet ile yolun tam ortasında bana sağ arka kapımdan çarptı. Başka bir şey hatırlamıyorum" dedi.

DHA

http://www.haberturk.com/gundem/habe...-elimi-birakma

[IMG][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Kasksız ucuz atlatmışlar. Tipik bir kaza örneği. Otomobil sürücüsü dediği gibi mutlaka sinyal verip korna çalmıştır da, önemli olan bunları ne zaman yaptığı ? Dönmeden önce mi bekleyip sinyalini verdi yoksa sinyalini verip zırt diye motorun önüne atladı ve son anda mı kornasını çaldı ? Bunların hepsi muamma tabi... Orada düz giden motosiklet olduğu için sola dönen otomobilin motoru beklemesi gerekir ama memleketimde sağdan gelenin geçiş üstünlüğünü kaç kişi biliyor acaba ? Motosiklet sürücüsünün tipine bakarak, o yolda yolun sağ dibinden sıçan gibi gittiğini tahmin edebiliyorum. Bu şekilde sürenleri malesef otomobil sürücüleri kaale almıyorlar. Son olarak da kadın olayı anlatmış ve sonunu "gerisini hatırlamıyorum" diye bağlamış. Zannedersiniz motorla değil, kamyonla çarpıştı.
    hasansonmez bunu beğendi.

Motosikleti
    CRF 250 L
    büyük geçmiş olsun otomobil sürücüsünün ifadesine göre suçlu motosiklet sürücüsü, cart diye karşı şeride dalmış ama motosiklet sürücüsü nedense kasten çarpmış diyor kadın. malesef polis bu karının dediğini ciddiye alır hiç bir ceza almadan bir sonraki kurbanını trafikte arar.
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    sinyal verip korna caldıgına göre karsıdan geleni görüyor, buna ragmen yol hakkı olanın gecmesini beklemeden yola atlıyorsa

daha ne denir ki

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Korna çalmışmış sanki yeşil ışık yandı

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orada düz giden motosiklet olduğu için sola dönen otomobilin motoru beklemesi gerekir ama memleketimde sağdan gelenin geçiş üstünlüğünü kaç kişi biliyor acaba ?
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sinyal verip korna caldıgına göre karsıdan geleni görüyor, buna ragmen yol hakkı olanın gecmesini beklemeden yola atlıyorsa

daha ne denir ki
    Teşekkürler arkadaşlar . Doğru olan , yolun dönüş için , "müsait" hale gelmesini beklemesiydi ! beklememiş ! , sinyal verip korna çalması , dönüş kurallarını ihlal etmesini gerektirmez.
    cenkito bunu beğendi.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)