Bir viraj alamama hikayesi
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun beterinden korusun Allah, sadaka/fitre combo Venom eldivenin testi olmuş, biraz rahatladım bende kullanıyorum
Ehh pantolon ne kadar korumalı olsada darbe mukavemeti, cıbıldak ete bir şekilde yansıyor, yahut sürtünme, yinede ucuz yırtmışsınız.
-
Geçmiş olsun.kötü bir tecrübe olmuş
-
-
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
-
Gecmis olsun. Allah beterinden saklasin.
Kac km. tecruben oldu. Toplam da ?
-
Bende okuduklarımdan izlediklerimden ötürü viraj geldimi tırsıyorum resmen. Çoğu kesme diyor,
Bende gelmeden vites küçültüp yada gaz kesip virajda tatlı bi gaz verip yatıyorum az. ama aklımdna ne senaryolar geçiyor.
-
Herkese Teşekkürler,
RmMuR adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun. Allah beterinden saklasin.
Kac km. tecruben oldu. Toplam da ?
ilk motor, ilk sezon, 3000km
-
kukuleta adlı üyeden alıntı
Herkese Teşekkürler,
Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun. O yoldan geçen ay araba ile geçtim çok güzel ama dikkat etmek gerek. Tekrar geçmiş olsun...
-
Herkese Teşekkürler,
Tamam sende iyi motorcu olma potansiyeli var
Farkindalik iyidir. Insani istimde tutar.
Ayrica artik asfaltla da tanistin. Dusmek nedir? Bunu da anladin, nasil acitiyor?
Bu kadar ucuza bu kadar tecrube edindin.
Simdi derslerini iyi cikarman gerek.
Bakisim hataliydi demissin, kendi teshisin.
Bu benzer diger eksiklerinide bul.
Bunlarin giderilmesine donuk kaynaklardan teorik bilgileri edin vb.
Ama en onemlisi, cesaretinde bir kirilmaya sakin izin verme.
En onemlisini en sona sakladim.
Artik egitim alma zamanin gelmis.
Acil bir egitime katil.
Tekerin her daim duz bassin insaallah.
Hadi aramiza hos geldin ))
-
-
Geçmiş olsun hayret
-
Geçmiş olsun kukuleta. Ben de motoru aldığım 2. haftasında virajı alamamış refüje fırlamıştım. Tam senin yara aldığın yerde bende de var şuan , ama şimdi aynı virajda yağ gibi gidiyorum. Bi kere düşünce bidahaki seferinde nasıl gidilemeyeceğini tecrübe ettiğin için çok iyi alıyorsun virajı Tekrar geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun bende o yolu 2 hafta önce kullandım araba ile çok sık geçtiğim bir yerdir o yüzden ufak ufak sorunsuz geçtim ama namı meşhurdur virajların
-
bende şimdilik daha sıkıntılı viraj olayı sürekli virajı alamicakmışım gibi geliyo kasıyorum kendimi zorunlu olmadıkça çıkarmıyorum motosikleti
-
bende şimdilik daha sıkıntılı viraj olayı sürekli virajı alamicakmışım gibi geliyo kasıyorum kendimi zorunlu olmadıkça çıkarmıyorum motosikleti
Hah bak işte en büyük yanlış orada başlıyor. Eğer bir an bile tereddüt edersen o virajı alamazsın. Sadece kendine güven ve gitmek istediğin yere bak. Motor zaten seni götürecektir. Eyvah düşücem, alamıcam diye kasarsan zaten baştan kaybedersin.
Rüzgar Eken Fırtına Biçer
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun , Allah büyük kazalardan korusun .
-
Herkese Teşekkürler,
bu acıyı erken tatmalıydın
-
geçmiş olsun hocam, dikkatli sürmeye devam
-
Geçmiş olsun az önce o yoldan geçtim. Hatta o yolu belki 1000 kere kullanmışımdır neredeyse ezbere biliyorum fakat mümkün olduğunca şansımı zorlamıyorum.
Oralardan su alan tankerler olmadık yerleri ıslatıyorlar , dönüşüm merkezine çöp taşıyan kamyonlardan pis ve kaygan sular akıyor , Hatta önümde giden beton mikserinin yola harç dökerek gittiği oldu. Birde yabani hayvan tehlikesi var önünüze ne çıkıcak bilemezsiniz. Yazın her sabah birkaç kirpi ölüsü mutlaka oluyor yollarda.
Bu konuyu dün bir arkadaşla konuşmuştuk. Cuk oturmuş.
Yeni motorcu ve benden birşeyler öğrenmek çabası içinde sürekli sıkıştırıyor.
Dün artık patladım , yok kardeşim ne söylim sana , şimdi sana şunu yap bunu yap dicem , sen yapıcaksın yada yapamıcaksın ama gidip bunları tenha bir yolda denemeye kalkıcaksın. Sonra virajı alamayıp yoldan uçsan , belki ölüceksin cesedini o tenha yollarda günlerce kimse farketmeyecek . Gibi cümleler kurdum.
Bana abi çok ince düşünüyorsun diyebildi.
Asla tek başınıza bilmediğiniz yollarda gaza gelmeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)