2 eğitim aldım ben, büyükçekmeceden taksime giden yoksa bence burada bi gitmeli iş saatinde nasıl durumlarla karşılaşılıyor. Olayı tam anlıyamamışsınız sanırım kocaman bir boşluktan 20 30 ile geçerken ani bir kapı çarpması oldu bana, ben yolcuyuda şöförüde izlerim herzaman ama böyle bir eylem göremedim. Mesela eğitimle üstüne kırılan bir otobüsü durdurabilinicek biryer varsa söyleyin Boğaç Hoca yerine oraya gideyim arkadaşlar
.
- Aramızda kaldırımla bir motor mesafe vardı kapının hızlıca açılıp %20 lık kısmını kurtaramama suçum kontramda yada dikkatimde değil 1 saniyede insan hiçbirşey yapamaz yapamazmış.
- Eğitimim var ekipman ve konularımdan görebilirsiniz bunu
- Trafik tecrübe ve trafiği okumam arabadan dolayı var
- Birkere ışıklada normal şeritte durma hatası ile karşılaştım canlı olarak, ışıklarda öne geçmeye çalışıyordum ki arabayla ilgim yok arabanın ama motorun geçebileceği sağında kocaman boşluk var, hanginiz taksinin arkasında bekler ve öne geçmez?
Daha iyi açıklamışımdır umarım çunku yorumlar bana göre yanlış geldi, ve iyiki aval aval bakan bişeyin var mı diye bile sormayan giden kadına çarpmamışım birine zarar gelmemesi iyi oldu.