Merhaba
26 ağustos günü şehir merkezinden organize sanayi bölgesine doğru ilerliyorum.
tam çevre yoluna gireceğim 90 derecelik bir viraj var. bende full ekipman var artçımda ise sadece kask var.
arkamda artçı ile yaklaşık 40km-45km hızla viraja girdim.
bu arada gaz açıyorum yavaş yavaş. hala sebebini bilemediğim bir şekilde virajın çıkışı ile ortası bir yerde motorun arka tekeri kaydı. arka tekerlek kayıyor demeden motor devrildi ben direkt motoru bıraktım.
korkum artçıma birşey olacağındandı. artçım motorla birlikte sürüklenmeye başladı.
ben 2 metre artçım 5 metre , motor ise yaklaşık 10 metre sürüklendi.
hemen artçımın yanına koştum varmı birşey diye çok şükür birşey olmadı sadece kalça bölgesi biraz kızardı. motorla birlikte gittiği için fazla birşey olmadı.
ben motoru hemen bıraktım. bu sırada ilk darbeyi aldım ve yerde sürüklendim. kaza yerinin fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi fakat beni kurtaran şey KORUMA DEMİRİ VE EKİPMANLARIM oldu.
Hiçbir şekilde ön fren veya arka fren sıkmadım. Yerlerde mıcırda yoktu. Büyük ihtimal fazla yatırdım motoru artçım uyum sağlayamadığı için devrildik.
Çeketimin kolu delindi. Çeketin sırtında sürtme izleri var. Dizlikin yan tarafı fotoğrafta görüldüğü gibi. ve kısa şortum vardı. kalça bölgemi koruyan sağda ve solda ruhsat ve cüzdan olmasıydı.
Bu kaza bana çok iyi zamanda geldi çünkü ilk kazamı motoru aldığım gün yaptım ışıklarda yere yapıştım ekipmanın değerini anladım. bu kaza tam ben bu işi öğrendim ooo bak viraj nasıl giriyorum modundaydım yolun başındayken oldu artık daha dikkatli olacağım. tek başıma neyse de artçı ile daha kontrollü olacağım en azından.
teşekkürler.hatamız varsa affola