Bügün 12 sularında uskudardan beykoza dönüyordum.
Beylerbeyınde önce cıkılan sonra inilen değişik bi mimari var coğumuz bılırız.
O sıralarda dolu yağıyordu.
Lastiklerimde irc hemide türk mali.
Neyse o cebden geçmeyi tercih eyledim.
Dik sayılır yerlede sabun köpüğü gibi birşey var.
Ben biri halımı yıkadı falan zannetım sonra kucuksuda bakkalla konustum cakmak alıyorken uzun sure yagmayıp yagınca öyle köpük yaparmış kayganlaşırmış asfalt.
Neyse kısa kesecem arka frenı sıktım sıkmama gerek yoktu aslında ama bilmiyorum.
Sıkmamla kıçını sağa dogru verdı neden bılmıyorum sonra ön frenı sıktım.(Hep bunlar panık fren calışmamaktan)
Düşülmiycek birşeydi ama uykusuzdum dalgındım akşam uyuyamamıştım acısı böyle cıktı
Öyle sol kıcımın ustunde suruklendım sol dirseğimde yere zabank dıye yapıştı(knox 1621li koruma).Eccuk kıcımın ustunde kaydım motoru bırakmadım hemen durduk zaten.
Bi abi elınde poşetler dedi iyimisin bende sırt ustu yattıydım cekicen kalkışı yapar gibi kalktim millet endişelenmesin diye (bok surdurmemek için) dedım abi iyiyim.
Abi: Buralar kaygan yag var buralarda (bakkal başka birşey demişti)
Ben: Valla abi ne var bilmiyorum acayip kayıyor
Abi: Olur öyle olur geçmiş olsun
Ben: Sağol abi görüşüz (görüşürüz :D)
Montum revit daha 3 hafta önce aldım 9taksıtle kırlendı ya krem renk bırde sıldım ama ızler kaldı yıne kıyamıyorumda okadar para verdım nasıl temızlerım bunu bilen varsa Allah sımdıden razı olsun ????
Bunlar ekıpmanlarımın en son toplayabilidiğim hali
Bide özen motordan aldık benım motorun 3de 1 fiyati nerdeyse bu sırt koruması nedır yav sızede garip gelmedimi knox verdıler onuda kesıp koyacakalrdı ıstemedım.
Sol arka cebımdeymış kulaklık yuzunden sızlıyor hala orası
Bunlarda motorun ojelik cizileri
İlerde motorum olurda kardeşlerimiz abilerimizden birinin elıne geçerse bilinki bu 2. devrilişi
Velhasil cok şükür bana bişey olmadı bıraz monta canım sıkıldı kırlendı cıkmıyan sıyah nokatalar var ama surtunmeden aşınma olmadı Allahtan.
Kıcım ve birazda sırtımın arka sağ tarafı kolumu haraket ettırınce acıyor bunada şükür.
Kullandıgım argo kelımeler ıcınde özür dilerim.
İyi forumlar