geçmiş olsun.
dün gece sabaha karşı 4de manisa girişinde bir kavşak var. artçım ile birlikte adadan motoru yatırarak döneyim dedim. yatırabildiğim kadar yatırdım. sonra birden park bahçeler müdürlüğünün yolları ıslatıp bıraktığını gördüm.. motor yatık bir şekilde sudan geçtim. ön ayrı arka ayrı kaydı. gidonu sıkmadığım için panik de yapmayarak kurtardım. az kalsın 50km hız ile yeri öpecektim.
Valla ucuz kurtulmuşsun yav.Benım arkdaşım sulama işinde çalışıyor.Bu konuyu konuştum onunla yav banane bılmem neye koyım ben işimi yapar gider yatarım ufacık sudan ne olacak diyor.Ufakcık su dedıgın ınsanların hayatına mal oluyor desemde aman yaptı daha birşey demedım bende.Bu sene özel üniversite kazanan bi arkdaşım bunu söyleyen.
Bahsettiğim koruma bu ben bundan kullandım. Bedenden kastım montun modeline göre sırt koruma ceplerinin boyutu değişiyor. Kesme biçme yok. Ben aldığım zaman mağazada bu korumalar da duvarda asılıydı boy boy, baktım denedim uyanı aldım. Kestirip korumayı ziyan etme, montunla beraber git mağazaya orda deneyerek al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)