geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela göstermesin
geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela göstermesin
geçmiş olsun, Allah korumuş. Fotoğrafları yüklemende bi sıkıntı mı oluştu?
geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun.
https://imageshack.com/i/ezftNDe1j
https://imageshack.com/user/darpgen
LİNK ATTIM AMA başka nasıl yüklerim bilemedim
hocam çok geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden korusun.
büyük geçmiş olsun
Verilmiş/verilecek sadakanız varmış.
Çok geçmiş olsun..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
geçmiş olsun,emniyet şeridini gerektiğinde kullanırım ve extra temkinli ve yavaş giderim,araçların ne yapacağı belli olmuyor.gerçi senin hatan emniyet şeridindeki araca dikkat etmemen olmuş,umarım son kazan bu olur ve bidahakine daha dikkatli olursun...
çok geçmiş olsun zor anlar yaşamışsınız :( inşallah etkisini çabuk atlatırsınız
birGarip..
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Korumaların önemini bir kez daha anlatmış oldun. Sadık1453'ün söylediklerine tamamen katılıyorum. Senin de bilinçli bir kullanıcı olduğun anlaşılıyor. Sağlık personeli dostlarıma hem üzülüyor hem de kızıyorum. Özellikle böyle yoğun günlerde karşısına gelen yaralının halinden anlama yeteneğini kaybediyorlar. Tekrar geçmiş olsun.
hastane personelinin hastaya yaklaşımı pek hoş değil . kimbilir kaç saat çalışıyolar . müşahede'de beklerken olaya onların acısından bakmayacalıştım . sürekli çeşitli nedenlerden hastalar geliyor . ve çok geliyor ülke nufusunu düşününce sağlık çalışanlarının üstündeki yük çok fazla . üstelik karşılarına hep laftan anlayan tiplerde çıkmıyo . bana bikere söylese yetiyo ama anlamayan , tersini yapan , zıtlaşan , şimdi yapacaksin diye ısrar eden , tartışan insanla uğraşmak çok zor . böle düşününce bende o anda kızgınlığımı bi kenara bırakıp sakince bekledik . doktorun yanına gidip "doktor bey bizim durum ne olacak" dediğimde "sen kimsin" dedi . adamın kafa gitmiş o akşam kimbilir tek başına kaç hastaya baktı . ne kadar sağlıklı hizmet verebilir ki ?
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun bozmayın moralinizi daha dikkatli sürün
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)