pek pahalı olacağını sanmıyorum
bir önceki 125lik ve 250 de far ve deponun kendi hariç 900 lira gibi bir masraf oluyordu
ama siz sağ sol ve kafa grenajını yeniden almanız gerekecek birde ön far var
far camı ayrı satılmıyor kendisi komple bir parça ve fiyatları pek ucuz denemez
istanbulda far tabiri yapan birisi vardı ona göre uygun cam yapabilir mi (elinde kalıbı varsa tabii) bilemem en azından yeni fardansa daha makul bir fiyat olur
http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_catalogue_M01.php
buradan parça fiyatlarını öğrenebilirsin muhtemelen
2010'a kadar motosiklet listesi olarak var ama şase numarasından yeni modellerde görünebilir belki
Teşekkür ederim, %100 kendime ait ilk motorum ama daha önce bir çok kez farklı motorlar kullandım tabii ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur, masraf 1000-1300 üstü çıkmaz, aksi takdirde aşırı sıkıntıya düşeceğim. :/
geçmiş olsun kardeş.
sen mercedesliyi bul ve suçu kabul ettir masrafları karşılat başka çaren yok gerekirse tutanak tut bir şekilde.
kendi motorunu yaptırmaya kalksan 750yi gözden çıkart.
Naked motorun gözünü seveyim, kaldır, üstünü çırp, gazla...
Geçmiş olsun kardeş fakat 50 ile giderken nasıl direksiyon hakimiyetini kaybettiniz?
dediğin fiyat çıksa yine iyi, bakalım yarın servise götüreceğim, masraf belli olsun arayacağım adamı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
işin garip kısmı o da işte, adam şeridime girince köşeden onu atlattım, zig-zag yapıp tekrar yola gireyim derken nasıl olduysa motor altımdan kaydı, ani bir refleksle frene mi dokundum diyeceğim ama hatırlayamıyorum, o kadar da acemi olacağımı da sanmıyorum açıkçası
Benim tavsiyem action cam alıp motora takmak. Bende yeni başladım ama action cam şart gibi geliyor hele ki İstanbul'da. Birsürü hata yapan var şikayet merci bulursam hepsinin kaydı duruyor. Geçmiş olsun tekrardan keşke tutanak tuttursaydınız o anda.
Geçmiş olsun.. Cana bişey gelmesinde, diğerleri bir şekilde hallaedilir...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Oooov geçmiş olsun. Fotoğraflarda pek kötü gözükmüş.
Ayrıca Kaza sizden kaynaklı oldğu için gelecek sene %25 daha fazla sigorta bedeli ödersiniz.
O anda Mercedes - siz ve Jetta olarak 3 kişilik bir tutanak tutsaydınız hepisini Mercedes li öderdi.
Geçmiş olsun. Can sıkılacak bir durum yok, herkesin başına gelme ihtimali olan bir durum bu seferlik sizin başınıza gelmiş.
Burada yazılan fiyatların çoğu tahminî. O yüzden siz burada yazılan fiyatlara fazla kafayı takmadan motorunuzu bir servise götürerek servisten fikir alın. Ve olay henüz soğumadan mercedesli ile görüşürseniz iyi olur. Hasarı ödeme konusunda taviz vermemesi için çalışın. Belki sizi hiç üzmeden direkt ödeyecek de olabilir, her zaman kötü ihtimali düşünmemek gerekir.
Tekrar geçmiş olsun.
Mercedes kazaya dahil olmadığı için tutanağa yazılması gibi bir durum sözkonusu değil. Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
kardeşim çok geçmiş olsun kazayı kendim yapmış gibi üzüldüm valla nazar değmiş resmen motora diğer arkadaşlarında dediği gibi mercedesliyi bul o arabaya binen adamın parayla pek sıkıntısı olmaz.biraz saçma gelebilir ama mororu yaptırdıktan sonrada bi nazar boncuğu tak allah beterinden saklasın
Merhaba,
Öncelikli olarak geçmiş olsun. Böyle durumlarda foto kadar işe yarayan bir kanıt yoktur. Olay yerinde hemen kimlerin olaya karıştığını düşünüyorsanız, (araç, kişi vs.) fotosunu çekmenizi öneririm. Fiziki olarak kazaya karışmamış, fakat sebebiyet veren bir aracın veya kişinin bile kaza raporuna dahil olması, onu da sorumlu tutar.
(Bu arada bir arkadaşım, araç parkı sebebi ile iki şeritten, tek şeride düşen yolda kaza yapmış. polis gelene kadar park halindeki araçlar gitmiş. Polis gelince, "park halindekilerin fotosunu çekseydin, onları da dahil ederdik" demiş.)
Olay yerinde tutulan tutanağa eklenen fazla bilgiden zarar gelmez. Fakat eksik bilgi daha sonra sizin doğruluğunuzu ispatlayam-ayabilir.)
NOT: Kazada yaralı varsa, kaza raporunu polis'in tutması şarttır.
Yaşadığım bu tecrübeleri paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun. çok fazla takılmayın kazaya bi şekilde motoru düzeltirsiniz, 1 hafta olmaz 1 ay olur. Can sıkmaya değmez.
Benzer bir kaza yasadim
125 Duke umun koruma demiri kırıldı sadece onuda surucu den istedim 100TL dedim yuh muh dedi ozaman bekle polis amcalar karar versin dedim tamam tamam dedi cikardi verdi 100 TL.
O an adami tutacaksin orada polisi arayacaksin zaten adam suçlu ondan dolayı masraf ona kalidri.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)