Scooter ile kaygan yolda düştüm
Reklamlar
-
Halkalı'da kurye olarak çalışıyorum.
Paket çıktı arkadaşın sırasını ben alarak çıktım yola. Bosphorus City'e götürüyordum.
Site'nin yoluna dönmeden önce çöp kamyonlarının olduğu yer var. Oraya gelmeden yol kayganlaşmaya başlıyor.
Motoru fazla yatırınca arka az bişey kaydı ilkte toparladım. Çöp kamyonlarının oraya geldim. Çöp sularını boşaltmışlar yeterince birde yağmur yağdığı için yol aşırı derece kaygandı motoru yatırmadan döneyim dedim 20 ile dönerken motor altımdan kaydı düştüm. Neyse ki bir kaç arkadaş yardıma geldi kaldırdık motoru paket hep çamur olmuştu geri dönüp değiştireyim dedim motoru kaldırdım bağlantı yoluna girdim tekrar düştüm tam arkamda araba vardı sinirlenip geçmisini s...cem böyle işin diye bağırdım. Arka arabada ki abla korkup camı açtı korka korka ben bişey yapmadım ki dedi. Güldüm biliyorum dedim motoru kaldırmak için motora yaklaştım ayaktayken ayağım kaydı çat diye yere düştüm ayaktayken Ayakta duramayacak kadar kaygandı yani. Zar zor kaldırıp geri gittim dükkana
Bende kask ve mont vardı şükür bir şey olmadı.
Reklamlar
-
Kombo olmuş senin ki 2-3 senede yapılacak kazayı bi güne sığdırmışsın
-
-
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun .
-
gecmiş olsun
biraz komedi gibi olmuş
-
Geçmiş olsun , bayan şoför hep üzerinde bi suçluluk psikolojisi ama öyle de sayılabilir aslında
-
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
istanbul işte böyle, fışkıyelerle otoban sularlar motorcular düşer ölür, yollar da mazot vs madde akıtır tankerler vs vs... ben de bir kere emniyet şeridinde durmuştum, motoru yan ayağa almamla ayağım kayıp motorun altında kalmıştım, yerlerde kimyasal madde vardı ...
ben kasıtlı olarak araçlara kızdığı için yola beton akıtan tanker görmüştüm geçenlerde, şok geçirmiştim, bu kadar mı akıl tutulması olur diye...
burası çok güzel bir şehir, herkes buraya gelsin, yollar manyak dolu ...
-
Geçmiş olsun.
Söylediğin yeri iyi bilirim, çok tehlikeli. Çöp kamyonlarından akan çöp suyunun kayganlığı ayrı bir dert yerdeki şeritlerin birbirinin üzerinden geçiyor gibi dönmesi ayrı dert.
Bu arada arkadaşlar, özellikle kavşaklar ve keskin dönüşlü ana yollar büyük araçların dönüşleri sırasında (özellikle sıcak havalarda) yerde bıraktıkları lastik izi ve parçaları ile birlikte çok kaygan oluyor. Bunun dışında birde özellikle kavşaklarda araçların dur kalk yaparak gittiği düşünülürse, araçlardan akan her sıvı yeri kayganlaştırıyor.
Bu nedenle kavşaklarda motorları yatırmak riskli olabiliyor. En azından ben böyle düşünüyorum aman dikkat. Daha yavaş ve mümkün olduğunca dik pozisyonda geçmeye çalışalım.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)