İzmir'de CBR 250 ile 2 ay dolmadan ölüm
Reklamlar
-
serkan başol ilk motoru cbr 250 ile karaştığı kaza sonucu vefat etmiştir allah rahmet eylesin daha iki aylık sürücü bile değildi yaş 22 civarı yalnız nerede kaza yaptığını öğrenemedim tek taraflı olabilir
kendisi izmir havalimanında çalışmaktaymış https://www.facebook.com/serkan.basol.946 tekrar dan allah rahmet eylesin bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşabilir
Reklamlar
-
-
İlk motor için 250 cc bile fazladır. Allah rahmet eylesin.
-
-
Allah rahmet eylesin.Bu son olsun. Arkadaşlar abiler kardeşlerim yalvarıyorum size nolur yavaş kullanın. Bugün bende ufak bir HİZ yüzünden kaza atlattim nolur yapmayalim
-
-
ne zaman tehlike atlatsam diyorum ki iyi ki yavaş gidiyorum! 125likle hatta scooterla başladım o yüzden hayattayım ve hala keyfini sürüyorum. Allah rahmet eylesin hiç istemezdik. Allah ailesine sabır versin
-
250lik deyip geçmeyecen. Bisiklet'le bile adamlar kask takıyor. Çok üzücü haberler bunlar.
-
kazayı bugün honda ya arkadaşımın yanına uğradığımda o söyledi konuyu açmak istedim ,satıcı arkadaşım rahmetlinin hevesle motoru almaya geldiğini yanında ablası ve abisinin olduğunu hatta ablasının bu motoru sürebilirmi diye kendisine sorduğunu söyledi oda sürer demiş arkadaş çok üzgündü (kazayı internette bulamadım herhalde tek taraflıydı kaza hakkında bilgisi olan yazsın buraya)
-
07 Temmuz 2014, 23:44
-
08 Temmuz 2014, 00:01
Allah rahmet eylesin.
İnsan gerçekten çok üzülüyor.
-
08 Temmuz 2014, 00:20
motoru 10 mayısta alıp 5 temmuzda kaza geçiriyor km 1500 civarı
-
08 Temmuz 2014, 00:28
Cok uzucu gercekten Allah rahmet eglesin
-
08 Temmuz 2014, 00:41
allah rahmet eğlesin. Her zaman eğitim şart!
-
08 Temmuz 2014, 01:54
ayrıca kaza buca yada Karabağlar tarafında olmuş belki facebook ta bilgi falan (bende face yok bakamıyorum)vardır bir şey öğrenen buraya yazsın belki ders olacak bir şeyler vardır
-
08 Temmuz 2014, 02:20
Kimse kazanın sebebini, nasıl meydana geldiğini, rahmetlinin ne kadar eğitim aldığını, koruma kıyafetleri var mıydı yok muydu bilmiyor ama herkes peşinen vermiş hükmünü. Motora yeni başlamış ya kesin hata kendisindedir. Kansızın biri sıkıştırmamıştır zinhar! Dökülen yağ temizlensin diye kumla gizlenmiş yolda kaymamıştır asla! Sollamaya çıkan ayının biri 'motosiklete çarpsam da bana bir şey olmaz' deyip kafadan dalmamıştır kesin!
Rahmetliyle hemen hemen aynı günlerde başlamışız. Demek benim başıma da bir hal gelse, arkamdan 'acemiydi, koca motoru zaptedemedi öldü' diyeceklermiş.
-
09 Temmuz 2014, 08:26
on karakter yukarı yukarı
-
09 Temmuz 2014, 09:24
Allah gani gani rahmet eylesin...forumda; marka fanatikliği veya düşmanlığı yapmak yerine, motorun hacmi silindir sayısı egzozu vs vs takıntı yapıp tartışmak yerine..bu acı tabloların azalması için gereken gayreti göstermeliyiz...
-
09 Temmuz 2014, 10:47
Allah taksiratını affetsın (Amin) Allah rahmet eylesin.
-
09 Temmuz 2014, 10:55
Allar rahmet eylesin, motoru hızlı kullanmayalım, kontrolü şansa kalıyor, yavaş gidelim güvenli gidelim , en önemlisi motor üzerinde şımarmayalım , şımarıklık beraberinde iddaalaşma ve hız getirir artislik getirir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)