tvs apache ile kaza yapmıştım
Reklamlar
-
Sayın abilerim, sevgili kardeşlerim başlıkta söylediğim gibi 10 gün önce tvs apache'mle kontrolsüz bir şekilde U dönüşü yapan toyotaya çarpmıştım. Kurtarma payım kalmamıştı. Tam yanından geçecegim sırada yolumu kesti ve aracın kaputun üzerinden uçarak ayaklarımın üzerine iniş yaptım. Çok şükür bende hic bir sorun yok. Motorumda 1.500 lira masraf çıkmıştı. Eksper sonucu bu gün belli oldu karşı taraf %100 hatalı. Yalnız sorunum şu ön amorisörler yamuk ve motorumun servisiyle karsı tarafın sigortacısı anlaşmışlar ki amortisörler düzeltilecekmiş. Böylece masraf 1.100 liraya düşüyor. Tabi bende itiraz ettim bu duruma. Motorumu 0 km alalı daha 1 ay olmuş. Motorun en önemli parçalarından biri sonuçta bence. Sigorta şirketini yine aradım ve ben bu şekilde istemiyorum dedim. Sigortacı bana servisinle yarın bir görüşelim dedi. Buna benzer durum başına gelen varsa fikir verebilirmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
https://imageshack.com/my/images
Reklamlar
-
öyle saçma şeymi olur ya herşeyin 0 parcası takılır kaportamıki bu düzeltilsin öyle saçma şeymi olurmu
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
Evet saçma ama durum bu işte. Eger olmazsa sigortayı mahkemeye vericem dedim dedim. Şimdi yarın gelecek haberi bekliyorum.
-
servisle de konus ben yenisi ile degistirmek istiyorumn de bakalim ne yanit verecek
-
Servisle konuştum, servis beni sigortacıya yönlerdirdi aradım konuştum. Sigortacıda bana yarın servisinle bir konuşalım dedi.
-
Servisin ordan bi cukkası var ki düzeltmek istiyor, yoksa sigortadan alınacak zaten niye düzeltmeyi tercih etsin sıfır parça takmak varken. Sigortacı servise servis sigortacıya yönlendiriyor. Uyanık ol biraz
-
Artık iyice nefret ettim bu servislerden mecbur olmasam kapısından bile geçmem. Artık bakıma bile gitmiyorum yemişim garantisini. Hep çakallık peşindeler. Yağını kendim degiştiriyorum, zincirini ben ayarlıyorum. Onlara verecek param yok artık.
-
O parçalar daha once tamir görmediği icin sıfır parca takmak zorundalar,geri adım atma arkadasım merkezlerine de mail atıp tantana yapmayı ihmal etme
-
geçmiş olsun adam kolayı varken zoruna kaçtığına göre işte bir kelek var eğer yenisi takılmazsa sigortayı ve servisi mahkemeye ver
-
06 Temmuz 2014, 02:22
Kaza konunu gormedigim icin buraya yaziyorum kusura bakma. Sigorta sinekten yag cikarir hakkini alabiliyorsan birakma.
Ama genellikle benim yazdiklarimi okuyanlar gicik olsa da genel olarak kaza haberlerinde kil olarak degerlendiririm. Ancak kurtarma payim kalmamisti demissinya. U donusu yapan arabayi hangi mesafede gordun ki carpip uzerinden uctun? O anda nereye bakiyordun. Ileri bakmak yerine dikkatini dagitan bir seymi vardi? Ve tekrar ayni kazayi yapmayacak neler ogrendin?
Umarin tekrar etmez gecmis olsun.
"KAZASIZ SURUSLER"
-
06 Temmuz 2014, 03:10
Levent E. adlı üyeden alıntı
O parçalar daha once tamir görmediği icin sıfır parca takmak zorundalar,geri adım atma arkadasım merkezlerine de mail atıp tantana yapmayı ihmal etme
Servise o kadar dil döktüm. Bana dediği sigortayla bir daha görüşürüm oldu. Az önce tvs'ye mail attım belki yardımcı olurlar bilemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
Gözüm yolda dikkatli bir şekilde ilerlerken yol kenarında sağ tarafımda park halinde duruyordu araç. Araç birden u dönüşüne doğru hareket etti 1 saniye sonrada çarpıştık. Aniden oldu ve aynı şekilde üçüncü kazam. Hepside ya ehliyeti yeni almış yada acemi adamlardı. Aynı kazayı yapmamam için araç olmayan trafiğe kapalı alanda motosiklet kullanmam gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Teşekkür ederim. Servise söyledim sigorta şirketini mahkemeye vereceğimi nasıl olsa iş birliği yapıyorlar. Hallederler aralarında artik
Dolu dolmuş ve boş taksiden uzak dur!
-
06 Temmuz 2014, 03:28
Ne kadar saçma şeyler oluyor. Amartisörlerin düzeltilmesi kadar saçma bişey olur mu? Ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler onlar yamulmuşsa artık çokta işe yaramazlar. İkide bir keçe patlatır başın belaya girer. Sakın düzeltmelerine izin verme. Gerekirse kendin sıfır al taktır.
-
06 Temmuz 2014, 03:38
kralaslan_21 adlı üyeden alıntı
Ne kadar saçma şeyler oluyor. Amartisörlerin düzeltilmesi kadar saçma bişey olur mu? Ne kadar düzeltirlerse düzeltsinler onlar yamulmuşsa artık çokta işe yaramazlar. İkide bir keçe patlatır başın belaya girer. Sakın düzeltmelerine izin verme. Gerekirse kendin sıfır al taktır.
Gerçekten saçma sapan işler yapıyorlar. Allah kimseyi böyle adamların eline düşürmesin. Israrla düzelir olur diyorlar ne yapacağımı şaşırdım. Tvs ye mail attım inşallah servisin kulagını çekerde işimi görürler.
-
06 Temmuz 2014, 23:24
Geçmiş olsun bence maşa degilde yani (amörtisör ) şaseyle buluştugu bogaz şase duzeltilicektir.
-
06 Temmuz 2014, 23:50
ferhatdm adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun bence maşa degilde yani (amörtisör ) şaseyle buluştugu bogaz şase duzeltilicektir.
Teşekkürler. Mesela aniden ön fren yaptığım zaman içeri dogru giren parlak uzun parça.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)