2 günde 2 kaza (Depo tokatlama)
-
29 Haziran 2014, 03:25
Reklamlar
-
29 Haziran 2014, 03:36
Geçmiş olsun. Ben bu tank slapper ı tam anlamadım.
Çakılda arka ve ön belli bir miktar kaydı sanırım ve düşmedin ama bu sırada başladı doğrumu? Gerçekten ucuz yırtmışsın
-
29 Haziran 2014, 03:42
sigorta şirketini dolandırıyorsun yani? başka biryerden çıkar o para. kul hakkı değmez. umarım yanlış anlamışımdır.
-
29 Haziran 2014, 03:46
Çok teşekkür ederim, o taklalardan sonra kırıksız orada ayağa kalkmam mucize oldu. tank slapper hatırladıgım kadarıyla viraja yatmaya başladığımda olmaya başladı ve aynı hızda virajdan çıkmaya başladığımı hatırlıyorum sonrasında şoka girdim zaten 10-15 dk kadar.
Oradan geçen wr 250li'li arkadaşlarda geçti ama hafif kayarak toparladılar çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------
__redandblac adlı üyeden alıntı
sigorta şirketini dolandırıyorsun yani? başka biryerden çıkar o para. kul hakkı değmez. umarım yanlış anlamışımdır.
Hayır dolandırmıyorum,Araç bana ,aynı bölgeden çarptı sonuçta ?
-
29 Haziran 2014, 03:52
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim, o taklalardan sonra kırıksız orada ayağa kalkmam mucize oldu. tank slapper hatırladıgım kadarıyla viraja yatmaya başladığımda olmaya başladı ve aynı hızda virajdan çıkmaya başladığımı hatırlıyorum sonrasında şoka girdim zaten 10-15 dk kadar.
Oradan geçen wr 250li'li arkadaşlarda geçti ama hafif kayarak toparladılar çok şükür
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------
Hayır dolandırmıyorum,Araç bana ,aynı bölgeden çarptı sonuçta ?
bende aynı şeyi düşünmüştüm ustam söylemişti aynısını bana. aklıma geldi yazdım sadece. sende haklısın tabi.
-
29 Haziran 2014, 03:53
arkadaşım çok geçmiş olsun onca yol tep gel bursada kaza yap.oda ayrı bir durum tekrardan çok geçmiş olsun temennilerimi iletirim..
-
29 Haziran 2014, 03:56
-
29 Haziran 2014, 03:57
mezit adlı üyeden alıntı
arkadaşım çok geçmiş olsun onca yol tep gel bursada kaza yap.oda ayrı bir durum tekrardan çok geçmiş olsun temennilerimi iletirim..
Teşekkürler mevlüt abi.Abi 2 haftadır herşey çok güzeldi takip etmişsindir ama şu 2 gündür başıma gelmeyen kalmadı herkes nazar diyor ama ben sadece yaşadığıma şükredebiliyorum şimdilik.Birde geçici olarak almıştım bu motoru egeyi tamamlayınca satıp büyültcektim kısmet değilmiş vardır bir hayırdır.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
29 Haziran 2014, 03:57
Sen bu kafayla devam edersen gunde 4 kaza , hatta gunde 5 kaza bile yaparsin, baksana motoru perte cikartmayi dusunuyorsun. Kendi yaptigin kazanin Faturasini sigoryaya ödeteceksin. Bence biran önce kendine gel ve bu dusuncelerden kurtul, bak 2 teker uzerinde gidiyorsun.
-
29 Haziran 2014, 04:00
Allah beterinden korusun... Umarım en kısa zamanda daha da iyi olursun. Motorun durumu vahim gibi dıştan bakınca umarım çarpan arabanın sigortası tüm masrafını karşılar
-
29 Haziran 2014, 04:02
-
29 Haziran 2014, 04:09
geçmiş olsun ilk kazada verilmiş sadakan varmış (bir fakire üç beş at bir şey) sigorta şirketi bu işi yemez gibi geliyor bana arabanın tamponunda bir şey yok çünkü gelişmeleri merak ediyorum yazarsan iyi olur
-
29 Haziran 2014, 04:10
gokhan0679 adlı üyeden alıntı
Sen bu kafayla devam edersen gunde 4 kaza , hatta gunde 5 kaza bile yaparsin, baksana motoru perte cikartmayi dusunuyorsun. Kendi yaptigin kazanin Faturasini sigoryaya ödeteceksin. Bence biran önce kendine gel ve bu dusuncelerden kurtul, bak 2 teker uzerinde gidiyorsun.
Sağlıklı düşünemediğimin farkındayım,kafam çok karışık bunu da biliyorum.Fakat şuanda tek düşündüğüm ailemin hatta benim şuana kadar ne kaskoyla ne sigortayla herhangi bir işimiz çok şükür olmadı.Verdiğimiz paralar zaten cabası özellikle kasko,evet bu kazayı ben yaptım fakat bir araçta geldi daha sonra bana çarptı , bir şehirde 40 tl lik sigortaya başka bir küçük şehirde 150'tlye yaptırıyorsun..Bana göre sigorta şirketleri hiç insanlara adil davranan bir ilahiyat fakültesi değil .
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
29 Haziran 2014, 04:14
Geçmiş olsun.aman kul hakkı yeme.Allah bana her şey ile gelin ama kul hakkıyla gelmeyin diyor.Allah her şeyi affeder fakat kul hakkına karışamaz.tekrardan bol geçmiş olsun.en büyük kazaniz bu olur inşallah
-
29 Haziran 2014, 04:22
Teşekkürler arkadaşlar,fakat kafam o kadar karışık ki bir yanım diyor sana araba çarptı mı çarptı,resimlerde ortada,bu kul hakkına girmez ama bir yanımda diyor kazayı yapan sensin araba çarptı ama ufak hasarlarla atlattın onun sigortası zaten bir şekilde işlicek en azından komple işlettir bir daha uğraşma diyor napıcağımı bende bilemedim.
-
29 Haziran 2014, 04:45
Abi valla bu sigorta şirketlerini hic ama.hic sevmem onlara en alasını yapmak lazım ama genede sineye çekip hesabını veremeyeceğimiz işler yapmayalım.onlar senin motoru yaptıla batmaz fakat sende bi motoru yaptıracam diye bu hesabın altına girme boşver.kafan rahat olsun ilerde lan acaba kotu mu yaptık? Demeye fırsatın olmasın bence
-
29 Haziran 2014, 04:55
Imtahan için gelmedikmi bu dünyaya.Motoru yerine illaki koyarsin ama bazi şeyler sakaya gelmez değmez anlin dik cikmayacagin işler huzur vermez bozar
-
29 Haziran 2014, 05:32
Ayni seyler benimde kafami kurcaliyor ama bi yanim baska seyler soyluyor . Aslinda dun gece o kazadan sag cikinca cogu seylere tovbe bile ettim artik öldüm galiba dedigim an gözlerimi actigimda yasiyordum.Bunlarin bir imtihan olduguda bir gercek, asil benim kafami karistiran nokta imtihanda oldugumuzu unutmak sanirim . Galiba en iyisi sigortayi aradan cekip kendi basimin caresine kendim bakmak,en azindan huzur bozmadan 1 ay degilde 2 ay gec bineyim ama huzurla bineyim. Bu konuyu acmamdaki sebebde buydu aslinda cok tesekkurler arkadaslar ilgilenip zaman ayirdiginiz icin .
-
29 Haziran 2014, 10:01
Geçmiş olsun, düştüğünüz yer kayalık veya nehir de olabilirdi. Cana geliceğine mala gelsin deyip avunmak en iyisi, zaten kırık olmaması da büyük şans. Şimdi hastane bahçeleri kafası, gözü, kolu bacağı sargılı gençlerle dolu. Aman ha..
-
29 Haziran 2014, 10:54
Geçmiş olsun, hasar hakkında beyan vermeseydiniz keşke. Gerçi ucu açık bir beyan fakat yine de direkt tutanak tutarak bu haliyle hasarı gösterseydiniz daha iyi olurdu. Prosedürü tam bilmiyorum ama tutanağa hasar şurada yazmak gibi bir mantığı da çözemedim, sanırım etik davranmak amacı var işin içinde fakat bu tür kaza ve araçlarda meydana gelen hasarlar göründüğüyle kalmaz genelde her türlü sıkıntıya düşeceğinizden bu işe hiç girmseydiniz daha hayırlı olurdu neyse sigortacı varsa hasarın neye göre ne şartlarda değerlendirildiğini yazar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)