Bir kask testi de bizden gelsin bakalım pahalı kasklar gerçekten değerini hak ediyor mu?
Bir kask testi de bizden gelsin bakalım pahalı kasklar gerçekten değerini hak ediyor mu?
ls2'yi birkaç rus gencin uğraşa uğraşa kıramadıkları bir video hatırlıyorum. ls2 2000tl'ye satılmalı o zaman. kaza sırasında beyin travmalarının büyük bölümü, beynin kafatasına çarpması sonucu oluyor. yani ani hareket.kaskın dışının nasıl sağlam olduğundan çok, içindeki kafaya temas eden maddenin bu kuvveti nasıl sönümlediği önemli. bu testler benim için birşey ifade etmiyor. isterse kırılsın. araba camlarındaki özel bir katman, kaza anında camın içeri doğru patlamasını önler, içten dışa doğru hafifçe itseniz çatlak camı, tuz buz olur. dolayısıyla kaskın kırılıp kırılmaması çok önemli değil, içteki güç sönümlemesi önemli. aytron senna (ra) vakti zamanında kaza sırasında sapa sağlam kaskının içinde, sapa sağlam sürücü kabininde beyin travmasından öldü.
siz niye kırdınız kaç paralık kaskı anlamadım bence en az 2-3 sene kullanılırdı ayrıyeten shoei kaskı test etmeye ne gerek var
Haid ağzından burnundan getirin adamın. Konuyu açtığına açacağına videoyu çektiğine çekeceğine pişman edin. Arada birbirinizlede dalaşın , forum çıkışıda biyerde buluşur kasklarla girersiniz birbirinize
Bunuda seyredin
https://www.facebook.com/photo.php?v...167568&fref=nf
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Suspansiyonun darbesi olumcul değildi. Kaskın yan tarafına hasar verdi. Yuzundede yarası var ama o yarayla değil olum. Yoksa massa'nın yediği suspansiyon daha fenaydı
öyle kask testi mi olur
saatte kac km hızla vurmuş o kaski yere?
arkadaslara katılıyorum
icindeki malzeme önemli
ls2 de de ic malzeme olarak strafor denilen buzdolabi köpüğü kullanılıyor üstüne siyah boya sıkılmış fark o
5 yıldız kaskta da o malzeme var
15 tl lik kaskta da strafor mudur poliuretan mıdır o var ışte
bildiğin yalıtım malzemesi, buzdolabı icinde de kullanılan
beyaz esya kutusundan çıkan madde
eva denilen darbe emici sünger ise vucut koruma ekipmanlarinin iç kaplama maddesi
motorcuda 15 -20 tl
shoei de 1000 tl
shoei nin iç malzemesini çıkarıp da kiyaslayan gördünüz mü
anca show yapılıyor
reklam kokan hareketler mayk bunlar
ticari durumlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)