Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza yaptım kim haklı kim haksız

REKLAM ALANI

polis aslında 'bulsak ne olacak ki' demek istemiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 250R
    Bu ülkede kanun var ama uygulama hiç yok neredeyse hepsi sözde kanun sisteme ağır sözler edesim var....

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    Alıntı qezgin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memlekette herkes atıp tutmakta 1 numara ama duyarlılığa gelince sınıfta kalıyoruz. Aynı durumu ben her metroya bindigimde gozlemliyorum. Her yerde koltuk sevdası var birkere

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Arkadaşım sana da çok geçmiş olsun. Bu konu ile ilgili bilenler var ise sorum olacak. Mesela sizin üzerinizde kamera var action cam adam geldi önünüze direk kırdı dustunuz yere adamda kaçtı plakası gözüküyor bu görüntü suç için delil teşkil eder mi?
    Hatta metroya Üsküdar'dan binip aktarma yaptım, Küçükyalıya kadar. Metroya hep alıcı gözle bakıyorum Japonya'daki gibi yapmışlar mı, nesi farklı, nesi eksik, nesi daha iyi. Daha iyi birşey bulamadım. Ama aktarma noktasına geldiğimde, nerdeyse Japonya gibi olmuş dedim. Tabii metroda sarı çizgilerden arkaya doğru sıraya geçmesini, inenlerin inmesini bekleyip, inen kalmayınca sırayla binilmesi gerekir. Zaten metro biniş noktasına biniş oklarını koymuşlar ama uzatmamışlar, ve üzerine yazmamışlar, sıraya geçme çizgisi diye. Japonya'da yazmıyor ama orda metro kültürü 50 yıldan fazla var. İlk zamanlar yazmış olabilirler. Neyse uzatmıyım. Geçmiş olsun tekrar.

He birde kamera ile suç duyurusunu yazmışsınya, ben de plakasını alıp hiç birşey olmadan şikayet etsem birşey yaparlar mı diyorum Polis, bana "ne kullanıyorsan, aynısından istiyorum" der herhalde. Almanya'da aynısı olsa, işlem başlatıp, dallamaların icabına bakarlar, o ayrı. Ben ciddi rakamlarla vergi ödüyorum bu ülkeye, ve bazen (son zamanlarda sık sık) bırakıp gidesim geliyor.
    fish does not think, cause fish knows everything

Motosikleti
    CBR 250R
    Bırakıp gitme konusunda yalnız değilsin ben ve çevremdeki arkadaşlarım o kadar zorluk çekiyorlar ki bu gibi haksızlıklardan bende 1 2 sene daha duracağım baktım olmuyor basıp giderim.
    Çok var benim gibi düşünen insanları çileden çıkarıyorlar resmen

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)