geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun kardeşim. Birgün giymezsin seni bulur. Benim kazam yok ama sıcak diye ceketi giymemezlik bir kere yaptım hayatımda. Önüme kıran bi minibüs yüzünden kaçacağım noktaya yöneldim orda da kaldırım vardı. kaldırıma sıyırıp geçtim milim oynasa kaldırıma çarpıp taklalar atabilirdim. Tekrar büyük geçmiş olsun
çok geçmişolsun en güzelide biryerinde ciddi bir problem oluşmaması aynı kaza tarifin benimki gibi benimkide karşıdan gelen aracın beni hiçe sayarak sola dönmek istemesiyle olmuştu ayakta platinle yaşamak malesef zor oluyo ucuz atlatmana sevindim karşıdan gelen araba yavaşlıyosa dönmek için çok dikkat etmeli cünkü motoru hiç görmüyolar.
Çok geçmiş olsun..
Mont, kask, eldiven, dizlik herdaim üzerimde, onlarsız hiç binmiyorum.. Sadece dün aceleden dizlikleri unuttum.. o kadar tedirğin oldum ki anlatamam.. Ekipmanları eksiksiz giymek lazım...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Motosiklet kullanmak zaten belli oranda risk içeriyor, bu riskin ne kadar yüksek ya da minimum olacağı "Siz" e bağlı.
Kot ya da korumalı pantolon farkı için de şuraya bakabilirsiniz;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-bedeli.html
fish does not think, cause fish knows everything
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Öncelikle geçmiş olsun.
Ancak riski gördüğün halde 90 km. hızla gidiyor olmanla kazayı çağırmışsın. Özellikle bu tip araçları kullananlar konusunda bas bas bağırıyoruzç Kaldı ki normal araçlarda aynı şekilde hareket ediyor. Trafik karşı tarafı suçlasa da hep söylüyorum hayatınızı korumak sizin yükümlülüğünüz bu nedenle kendinde de suç aramalısın.....!
Bu gün normal pantolon giydiği için başına gelenleri anlatan bir konu açmış arkadaş. Sende sıcak diye mont giymemişsin. Peki kaskında olmasaydı.... neler olurdu acaba? Her binişte tam koruma..... Alternatifi yok.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
kameralar heryere konmalı çünkü herkes motosiklet sürücülerini suçlamaya meyilli ne zararımız varsa artık.
Herneyse çok şükür birşey olmamıs çok Geçmiş olsun
Sen gitsen de peşinden geleceğim. Düşmediğim sürece senin için süreceğim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)