http://www.mynet.com/haber/yasam/her...ibre-1258979-1
adamlar param parça olmuş. :(
http://www.mynet.com/haber/yasam/her...ibre-1258979-1
adamlar param parça olmuş. :(
guclu motormus.
Devir saati 15'te takılı kaldı diye kilometre 150'de takılı kaldı diyen habercilerimiz var.
Yaftacı şerefsizin biri de hemen altına yazmış gençler alıyor uyuşturucu alkolü sonra böyle oluyor diye.
Mynet bile yazmamış böyle bir şeyi,insanlar ne şeref yoksunu ne haysiyet fakiri oldu şu günlerde.
Camiamızın başı sağolsun.
mynetin haberlerine çok ta güvenmeyin
Aynı haber Habertürk'tede var . Allah rahmet etsin vefat eden arkaşlarımıza .... Gece vakti hız yapmak hiçte akıl karı iş değil ....
Ne Bekliyorlardı'ki ? Yada Ne Bekliyordunuz'ki ? 16 - 17 K Devir Çeviren Makinalar Bu Kaza İçin Demiyorum Ama 300 Km Hıza Ulaşan ve Geçen Hızlara Ulaşıyorsunuz. o Hızda Ufak Bir Taş Sekip Vizörünüze Denk Gelse, İsterseniz Kafanızda'ki Kask 5 Milyarlık Kask Olsun Başınızın Önünden Girer - Arkasından Çıkar. Yada Ayağınıza Gelse Yine Aynı Şekilde İçinden Geçer.
Bu Tarz Makinalara Binen Kişiler Her Zaman Ölüme 3 - 5 Adım Daha Yakındır ve Bu Hızlara Çıkıyorsan Zaten Kaybedecek Bir Şeyin Yoktur, Her Şeyi Göze Almışsındır.
Benim gibi yarı Allahsızı bile imana getirmiştir.
(Varsa) Allah ölümün hayırlısını versin. Ne biliyim kanser falan olalım ama bir tarafımdan DUR tabelası çıkarttırma Ya RABB!!
Allah rahmet eylesin :( çok genç daha :( aynı haber haberturk tede var . http://www.haberturk.com/gundem/haber/951213-dehset-paramparca-oldu
Allah Rahmete eylesin geride kalanlara sabır versin...
Hepimize de ibret olsun inşallah tekrarı olmaz...
Bu tür kazalar daha olmaya devam edecek. 15 günde kaçıncı büyük SS kazası bu.
Sizce sebep?
Çok basit.
- Bütün kış kapalı yerde duran motorlar ve motorcular piyasaya çıktı.
- 125'likte usta olmuş arkadaşlar sezonun girmesiyle ilk kez 600'lüğe geçiş yaptılar.
Gençlik cehalet umursamazlık ne ararsan var.
Allah rahmet etsin olan geride kalanlara oldu bence.
Allah rahmet eyleisin geride kalanlara Rabbim sabırlar versinn.
Allah rahmet eylesin face hesabına baktım ve diğer yerlerdeki haberleride okudum bi motor sevdalısı olarak gerçekten çok üzüldüm. Arkadaş motoru yeni almış tebrübesi nedir bilemem ama burda hergün ,Yeni başlıcam 600rr alsam olurmu R6 çok hoşuma gidiyo bu yaz alıcam scooter tecrübem var diyenlere umarım ders olur Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin kolay değil gerçekten
Onla nereye nasıl girmiş yav motor mahvolmuş tanıyamadım motoru
Büyük makinede küçük makinede sürüyorsan tutarlı mantıklı gözün frenlemeyi toparlamayı kestirebildiğin kadar gazlarsın. Üstüne atlar atlamaz hız denerse makinede uçar ne toparlayabilir. Ne frenleyebilir. makinenin acemisi iken böyle şeyler intihar. Allah rahmet eylesin. 250lik al masraf etme diyenler var birde gençlere tavsiye edenlere 125 lik alsın bıkana kadar sürsün 250lik alsın sürsün 600lük sonra 1000 lik merdiveni 1 er 1 er çıkmak var 4 er 5 er çıkmak inmeye benzer aceleye gerek yok masraf etsin patlamasın yeterki. Can sağlığı olsun giden para olsun. Emeklemeden koşmaya çalışmak olmaz.
Ne desek boş. Çok üzücü.
Allah rahmet eylesin...
Abi motor bu hale nasıl gelmiş. Bu resmen intihar etmek anlamında. Yazık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)