Kısa mesafede bile olsa kaskın önemi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
akılsızlık mı desem parasızlık mı desem dikkatsizlik mi yoksa tecrübesizlik mi iyi oldu mu desem ( daha buyuk kazadan korumuş)
-
geçmiş olsun... bakkala bile gitsen kaskını takmak lazım...
-
Kaza zedeye geçmiş olsun diyelim. Kask abi cidden önemli geçen gün hastaneye giderken taksiye bindim.
Taksici abide eskiden motor sürücüsüymü imiş dedi ki "2 dakikalık yol için takmadığı kaskı bana koca bir külfete döndü. Yüzüm için bir sürü hastane gezdim, en kötüsü 2 ay pipetle beslendim ve tonlar para döktüm hastanelere vs" dedi.
En son yüzündeki platinlerin tutan vidaların yerlerini gösterdi bariz belli insanın içi gidiyor görünce, tamam motosiklet keyif işi ama bunu da kuralı ile yapalım kasksız yola çıkmayalım tek kask hayat kurtarmıyor ama en azından kask abicim en azından...
-
Konuşmaya Gerek Dahi Duymadığım Şeyler.
Kask Takmayacak Kadar Beyni Olmayan Adam Ölsün Abi, Yaşaması İçin Bir Sebep Yok Hani.
Bizim Millet Ölmeyi Bayılmak Sanıyor, Hadi Ölsen Bir Şey Değil Al Adam Tepede Örneğini Vermiş Ölene Kadar Kafamda, Kolunda, Bacağında Platinle Metaller İle Gezersin, Suratın Öyle Bir Hale Gelirki İnsan İçine Çıkmaya Utanırsın, Yazıktır Günahtır Abi.
Bunları Bile Bile Kask Takmayan Adam Faşisttir.
-
isveçli bilim adamlarının yaptıgı araştırmaya göre ölümlü kazaların çogu kısa mesafelerde oluyormuş
yine isveçli bilim adamlarının yaptıgı bir arastırmaya görede en fazla arastırmayı isveçli bilim adamları yapıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
adamlar herseyi araştırıyor ya
-
Amcamıza geçmiş olsun inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)