bugün ilk ciddi kazamı yaptım. temde 80 km hızla giderken önüme kıran bir jipten kaçmak için sola kırdım ve yanımdaki arabanın arka kapısına çarpmışım dengeyi kaybettim ve motor alttan gitti 3 takla attıktan sonra biraz sürüklendim.
Düştüğüm an aklımdaki tek şey arkandan gelen arabaların beni ezmesi oldu, o yüzden sürekli arkaya bakmaya çalıştım ama lanet kaskın çenesi açılıp görüşümü kapadığı için bir bok görmedim.
Allah'tan arkadan gelen sürücü uyanık çıktı ve trafiği bloke edecek şekilde arkamda kalmış. Süreklenirken durmaya yakın ardımda bu aracı durmuş görünce saldım kendimi yere. Allah'ın sevdiği kuluymuşum ki toplaşanlar bilinçli insanlar çıktı. Kaskı çıkarmaya kalkanları filan engellediler. Gelen 2 kişi ilk yardımcı çıktı bilinç kontrolü ve eklem kontrolü filan yaptılar, 2 doktor geldi onlarda yardımcı oldular. Allah hepsinden razı olsun. Sol Omzumda ağrı hissediyordum herhalde köprücüğü kırdık diye düşünürken ambulans çağırıldı hastaneye gittik röntgen, tomogrofi çekildi gene Allahın sevdiği bir kulu olduğumdan olsa gerek kırık çıkık yokmuş. Omuz birleşimindeki bağları zedelemişiz bu kadar hasarla yırttık.
Beni koruyan tek şey kıyafetlerin (hem mont hem pantlon) korumalı oluşuydu. Çoğu arkadaşı korumasız veya normal pantlonla gezerken görüyorum aman diyeyim.