At avrat silah! diyorum baskada birsey demiyorum
At avrat silah! diyorum baskada birsey demiyorum
geçmiş olsun.
imam ve cemaat benzetmesi, yapmadan geçemicem bu duruma.
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın inşallah.
Sen sen ol motorunu arabani kisacasi ruhsatinda adinin yazdigi bir araci kimseye verme. Bu ufak atlatilmis birsey yaralamali yada ALLAH korusun olumlu bir kaza olsaydi kimin kullandigina bakmazlar bile
Derdini anlatana kadar curursun.
"KAZASIZ SURUSLER"
hocam geçmiş olsun. cana geliceğine mala gelmiş. yıllar geçer anı olarak yüzünde gülümsemeyle anlatırsın. buda tecrübe sonuçta. artık yapıcak bişey yok bu açıdan bakmak lazım.
Kendisine bir şey olmamış iyi ki. Geçmiş olsun sanada abinde.
Sağol abim,uyarın içinde teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Sağol abim,çok şükür maddi zarar sadece..Oldu bir kere,yapacak bişey yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Sağol kardeşim..
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
çok geçmiş olsun.kaza yapan arkadaş için sevindim,enazından canına zarar gelmemiş.mal canın yongası ama olacakla,öleceğin önüne geçilmez.vardır bir çaresi yapılır.ilerisi için tecrübe ve bir anı olarak kalır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)