bence sen motor kullanma dostum onun yerıne toplu taşıma araçlarını kullan hem hesaplı hem daha guvenlı
bence sen motor kullanma dostum onun yerıne toplu taşıma araçlarını kullan hem hesaplı hem daha guvenlı
Büyük geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın,bizleri korusun ...
Belirtmek isterim ki benim iki kazada da bir sucum bulunmamaktadir.Sans iste ne zaman ne gelicegi belli olmuyor.gecmis olsun dileklerini iletmedigin icinde ayrica cok tesekkur ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun kimseyede boyle seyler yasatmasin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Çok tesekkur ederim sagolun.
sımdık hyoların frenlerı dandık dıcem ustume geleceksınız bende bı ıkı kaza atlatmıstım sonuncusunu atlatamadım gecmıs olsun
www.erkakurye.com
kaptan bende mıchelın pılot vardı yınede bos stopıe bıle yapıyordu motor ama sanırım suspansıyonda problemı var aletın kıtlemedı motor yanda yatırmadı ama sadece durmadı hız 130 du bır turlu durduramadım motoru naaptıysam gebze harem e canısı yazdık arkadan
www.erkakurye.com
valla ambulansta actım gozumu bişi hatırlamıyorum motor pert oldu benımde bılek te catlak ve belde bı agrı allaha sukurler olsun 2008 de
www.erkakurye.com
Geçmiş olsun Pamir iyi yine sana fazla bişey olmamış buna da şükür
Geçmiş olsun, belli bir hızdan sonra motosiklette acil frenleme olmuyor direk kayma başlıyor malesef bu yüzden er geç herkez kaza yapıyor.
geçmiş olsun, kazalar seni mi bulmuş sen mi kazayı buldun anlamadım.
bende bi kaza atlatmıştım ilk haftalar artık ön ve arka freni birlikte kullanıyorum.
bu frenleri bir denemek lazım, boş arazide ne kadar sürede durdurulabilir diye.
bu yazıyı görenlerden rica ediyorum, yeni bir motosiklet mi alıyor arkadasınız veya bir konumu gördünüz(yeni motosikletim, vb. diye) ''bos arazide frenleri dene'' diye yazın, ekleme yapın lütfen.
Haklısınız fren ve kaçış manevraları çalışılmalı.Ancak ben çalışmama rağmen böyle oldu şanssızlık işte.Frenlere kombine bir şekilde bastım ama yapıcak bişey yok kaza geliyorum demedi.Arabaya yaklaşıncada mecbur ön teker kitledi motor yattı.Çok bişeyt değil sadece sol grenajda ufak çizikler var o değişicek sadece onun dışında birşeyi yok.Geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim
GÇok geçmiş olsun.. Klasik olucak ama, sana bişey olmamış diycem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Büyük geçmiş olsun kardeşim, yine Allah korumuş sana bi şey olmamış.. Biz motosikletlileri ne zaman adamdan sayıcak bu trafikteki canavarlar merak ediyorum.
geçmiş olsun
fren hidrolik sivisini degistir
frenlere bakim yap gerekiyorsa balatalarini değiştir
diskte hata varsa diski değiştir
banyo yap bir de
kulağının arkasina falan iyi su ver
bugün motorla gezdim biraz
tespitlerim
motorun frenleri yetersiz
panik frende pek cok kriter işin icine giriyor
yol asfalt mi ufak taşlar var mı varsa frende kayabilirsin
gidon mutlaka duz bakmali saga sola dönerken frende on teker kitleyebilir
abs olsa guzel olurdu motorlarda
bol bol fren ve kaçış alistirmasi özellikle KONTRA Tekniği çalışmak gerekiyor
TAKIP MESAFESİ is burda bitiyor
ondeki araçla mesafen epey olursa fren falan sorun olmuyor
mesafe kisa olunca cuvallayabiliyor insan
motora fazla guvenmemek gerek
lastik havalari da önemli
on teker cılız geliyir benim motorun
belki de havasi azdır 2.75 sanırım
hacı işin sırrı tekniği şu
boooolll bollll korna sellektor korna sellektor fari acik tutmak
tehlikeleri onceden farkedip frene basmak veya tamamen durmak
mesela yolun kenarinda cocuk var
aha cocuk potansiyel tehlike demek
işi gucu psikopatliktir simdi bunun
öyle dusunecen
atlayabilir yola
korna korna hızı düşur elin frende olsun
parklar
okullar
kres vb. yerlerde extra yavaş olacaksın
millet okuldan çıktım diye sevincinden yola cikinca ne yapacağını bilemiyor
dış cevreye bir anda adaptasyon sağlayamıyor
aklına yol araba motor gelmiyor
örnekleri cogaltabiliriz
Pamir kardeşim tekrar geçmiş olsun. Şanssız günündeymişsin. Sana ciddi birşey olmamış olması çok daha önemli.
Yoruma bak. Bilade sanamı soracaklar kimin motor kimin otobus kullanacağını ? Bu kadar boş kelimeyi bir araya getirip cümle kuracağına bir geçmiş olsun demek daha basit ve insancıl bir davranış olurdu.
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Emre abi tekrardan cok tesekkur ederim.Evet bana bisey olmadi cok sukur.Yanliz tam benim dusunduklerimi yazmissin elemana ellerine saglik.Agzi olan konusuyor diyecegimde yine kirmayalim arkadasi.Umarim bidaha sacma sacma yorumlarda bulunmazda hem karsi tarafin canini sıkmaz hemde kendisinin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)