Merhaba arkadaşlar. Kötü bi tecrübe oldu bugün. Baya elim ayağım gitti. Çok stresliyim. Hem içimi boşaltmak hem de tecrübe paylaşımı için yazıyorum.
Saat 9 suları. Altunizade girişindeki tünele 20 metre kalmıştı. Sol şeridin en sağından yavaşça gidiyorum trafik sıkıştıkça sağdan iki şeridin arasından gidiyorum. Hızım 30-40 en fazla. Sağdan bi araç birden önüme kırdı. Ben de panikle sola atlamayı akıl edemedim. Frenleri sıkınca direk yan yattım. Ön teker arabanın altına kadar sürüklendi. Vites kolu yamuldu. 2 de yada 3teydi vites. O şekilde kaldırıp emniyete çektim tutanak bulamadık. Adam çok iyiydi zaten. Hoş suç kimde belli değil hatta şerit ihlalinden bana kesebilirler faturayı. ama malum hondanın parçaları pahalı. bi umut yani.
Vites değişmediği gibi arada kalmıştı. Eldiveni katlayıp vites kolunu tuttum asıldım biraz düzeldi. Yani değişiyo ama yamuk. O kadar suçlu salak hissediyorum anlatamam.
1. Yağmurda niye çıkıyosun
2. Niye frene basıyosun bi sürü metodu var kaçmanın
3. Emniyet şeridinden niye gitmiyosun?
Bu 3 soruyla deliricem. Neyse ki ekipman tamdı. Eğer olmasaydı: muhtemelen çatlak-ezik bi diz ve dirsekle burda olucaktım. Hatalarımın farkındayım o yüzden lütfen eğer ağır eleştiri yapacaksanız bi kaç saat sonra yapın.
Yağmurda çıkmayın! hiç bi tecrübe sizi yağmurda karda kurtarıcak kadar iyi değil maalesef.
Not: ilk kazam.
Kazasız sürüşler. Kendinize dikkat edin.