Allah rahmet eylesin tahsilatlarını affetsin ne denirki :S a.q duumm tofaşcısı motorun egzozu .ötünemi girdide adamın önüne kırıyorsun. dicem yine forumdan uzaklaştırcaklar en iyisi çok bişey yazmamak
Allah rahmet eylesin tahsilatlarını affetsin ne denirki :S a.q duumm tofaşcısı motorun egzozu .ötünemi girdide adamın önüne kırıyorsun. dicem yine forumdan uzaklaştırcaklar en iyisi çok bişey yazmamak
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
Ölüm sebeplerini bilen var mı? Darbeye bağlı iç kanama falan mı? Yoksa başa alınan darbe mi?
Hızlı değillermiş, motorda da pek hasar görünmüyor o yüzden soruyorum.
Öyleymiş abi duydum ben de çok üzüldüm. O en son berketan'ın attığı resimlerde yerde telefon bataryası ayna falan var ya motorun önünde onları ben topladım yoldan. Gittiğimde ne yapacağımı bilemedim. Bu arada bende de foto var plakayı çok yakından alan plakada DP yazıyor P'nin yanında vida olduğundan DR görünüyor. Bu arada ben de vatandaştan duyduğumu yazdım. Burda belki de hiç bi suçu yoktu motorcu arkadaşın ama diğer sürücüler onu suçluyolardı. Bana göre de düz yolda neden arabaya vursun kesinlikle beyaz şahinin sıkıştırması sonucu olmuş. Çünkü beyaz şahinde hasar yoktu. Motosiklet ona çarpmamak için kaldırıma vurmuş diyebilirim. Çok kafama taktı bu olay o kadar üzgünüm ki ailem bile farkına vardı. Neyin var senin diyorlar, doğal olarak söyleyemiyorum onlara da...
ben anneme soyledım aman oglum dıkkat et bak sen ne kadar ıyı sursende baskasıda hata yapabılıyor dıyıp duruyor.
Arkadaşlar Ben O kazada vefat eden Burak Timel in ağabeyi Bora Timel Bu kazanın hareket halinde ki görüntülerine birtürlü ulaşamadık ve şahide ihtiyacımız var gören bilen varsa Allah Rızası için Bize Ulaşın
05327433688 ..babam Mustafa Timel
Ben 05058688368
Kuzenim 05446895112
Erdem Karadeniz 05362290225
FaceBook Adreslerimiz.
Bora Timel
Baba Timel(Mustafa Timel)
Arkadaşlar Ben O kazada vefat eden Burak Timel in ağabeyi Bora Timel Bu kazanın hareket halinde ki görüntülerine birtürlü ulaşamadık ve şahide ihtiyacımız var gören bilen varsa Allah Rızası için Bize Ulaşın
05327433688 ..babam Mustafa Timel
FaceBook Adreslerimiz.
Bora Timel
Baba Timel(Mustafa Timel)
Allah rahmet eylesin.Kasksiz cok sürücü görüyorum,ne aci...Sahin surucusu
sucluysa cezasini alir.Kalanlara ömür tekrar basiniz sagolsun
Basınç nedenli beyin kanaması ikisinin de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
İkisinin de kaskları takılıydı. O kaldırımda kanı ayaklarına kadar akan sevgilim benim. Takılıydı kaskı, hep takardı. o yolda o kaskı neden elinde taşısın ki. mahalle bakkalından ekmek almaya gitmiyor sonuçta. niye takmasın kafasına........ neden takmasın.... zoru ne olabilir ki.... öğlen takıp kasklarını binip gittiler önümden 4-5 saat sonra öldüler. Sorun etrafınıza o saatte ordan geçme ihtimali olan herkese ulaşın görgü tanığı bulun. şahinin sürücüsü de 24 yaşında. Benim sevgilim 33 gündür yok nefes almıyor ama o sürücü yaşıyor. internette arayın bulun nuh bağcı var mı yok mu? babasının bile facebook hesabı var ama 24 yaşındaki oğlunun yok. Arabanın sağ kelebek camda drift time etiketi var acaba ne gibi resimleri videoları vardı ki kayboldu yok internette. Azıcık vicdanınız varsa görgü şahidi bulun. 24 yaşında 2 tane gencecik insan! Delirmek üzereyiz!
Orda bısuru kamera var o saatte gecen tum sahinlerın plakasından bakılsın hangi arabaymıs bulunsun zor degil
Merhumların acılı aillerine Allah tan sabır dilerim. Bora Bey, Allah ebeveynlerinize yardımcı olsun. çok acı durumdalar. :(
İnşallah adalet yerini bulur diyceğim ama..;şahin deniyor suçlularsa tıkmak lazım içeri ama..???
mobeselere çevredeki iş yerlerinin kameraları bir soruştulsa..?
Allah rahmet eylesin, ne zaman sağdan sakin kullanayım desem sıkıştıran çok oluyor o yüzden sağ şerit fazla tercih etmiyorum, vadeleri yetmiş motosiklet sebebleri olmuş, Allah geride kalanlara sabır versin
Araba belli ama olay yerini gören kamera yok o yüzden olayı gören birileri lazım. Birileri mutlaka gördü kazanın nasıl olduğunu çıkıp desin şöyle oldu böyle oldu.Sadece şoförün ifadesi var ve motoru farketmedim görmedim diyor. Arkasından gelen sanki scoter 1000lik motoru nasıl farketmez yaaa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)