15 dakkadır ambulans bekliyorlar. Umarım ciddi birşeyi yoktur kaza yapan motorlu arkadaşın.
15 dakkadır ambulans bekliyorlar. Umarım ciddi birşeyi yoktur kaza yapan motorlu arkadaşın.
geçmiş olsun kaza nasıl olmuş inş ağır filan değildir
Arabayla çarpışmış ama kim hatalı bilemiyorum. Polisin verdiği bilgiye göre hasar tahmini 5000 TL imiş.
Ambulans bekleniyo dedikten sonra adamın durumu yerine hasar değeri yazman biraz garip olmuş.
Bende az önce geçtim oradan inşallah bişeyi yoktur. Panik yoktu sakinlerdi başındakiler
Dostum o kazayi yapan benim ancak 2 gun sonra kendime gelebildim onumdeki aracin kapisini acmasi kazaya sebebiyet vedigini hatirliyorum siz gorduyseniz bana biraz anlatabilirmisiniz araca nerden carpmisim motorum firlamismiydi ben o bariyerlerin icine nasil girdim .emniyet seridinden gidiyordum sonra onumde aracin kapisinin aralandigini hissettim sonrasi yok.siz kazayi gordunuzmu .tecrube olsun bana tessekur ederim
polısler adamın durumu yerıne tahmını hasar kaydınımı soyluyorlar cok tuhaf. kaza yapan arkadasa gecmıs olsun.
geçmiş olsun hocam, ciddi birşeyiniz yok inşallah
Sol serce parmagim kirildi ve kesildi 18 tane dikis var. dizimde agri var ama cok ucuz kurtuldum kaskim olmasa simdi coktan olmustum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Cok tessekur ederim allah kimseye gostermesin boyle bir sey birde arkadaslar boyle motor kazalarini gordugumuzde mutlaka olay yerinin fotografini videosunu cekelim cunki haklida olsak her zaman biz motorcular suclu cikiyor motorcu hastaneye gidiyor otomobildeki kisiler kafasina gore polise ifade verip olayi bagliyorlar birbirimize faydali olmak ve motorcu kardeslerimizin hakkini savunmak icin olay yerinin fotograflanmasi sart bu gorev hepimizindir.
Sağolun çok teşekkür ederim. Allah hepimizi korusun.
kardesım buna sukur buyuk gecmıs olsun tekrardan. su dengesızce kapı acanlara bırden yola fırlayanlara sınyal vermeden onume kıvıranlara gıcık oluyorum
Gicik olmakta çok haklisin adam D100 (E5) karayolunda kul tablasini dokmek için kapiyi aciyo ve benim parmagim kiriliyor.bir dunya darbe yiyorum her tarafim mosmor istanbulda motor kullanmak cok zor.
bu toplumu bıtıren en kotu sey dıreksıyon basındakı telefon sevdası , sınyal vermeden soldakı - sagdakı sokaga anı donus , sınyalsız sag - sol serıde gecme , aynaya bakmadan kapı acma , aynaya bakmadan yola cıkma. dedıklerınde cok haklısın bunların hıc bırı karsı tarafın sucu degıl. onlara gore bızım bunları yapanlara dıkkat etmememız bır suc unsuru olmus vazıyette.
Öncelikle geçmiş olsun arkdaşım. Foruma üye olup bizi rahatlattığın içinde teşekkürler. Başında bir sürü motorcu arkadşımız bekliyordu. Sakinlerdi. Motor kullanan insanlar olarak biz her zaman hatalıyız. Çünkü rutinlerden dolayı dalgınlığımıza geliyor ve riskleri tahmin kapasitemiz çoğu zaman düşük oluyor. Ben emniyet şeridini kullanırken gözüm hep solda ve arkamda. Acaba birisi kapı açar mı? Dur daha da yavaşliyim. Acaba biri geçemese bile önüme kırar mı? Dur yavaşliyim iyice. Kaç kere motorcu arkaşlarım bana selektör ve korna yaptılar. Ama ben 100de 100 emniyetli olmadan hareket etmem.
Bariyerlerden korktum, allah korumuş kardeşim seni.
Çok geçmiş olsun...
Ucuz atlatmışsınız...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
özellikle tuzla ve pendik'in yüksek kesimlerind, motorcu gidemesin diye yolu kapatan. arabasının yarısını emniyet şeridinin yarısına çıkaran vb, çok oluyor. özellikle personel servisleri (beyaz balinalar). onların dağılma saatlerinde, mümkünse çıkmıyorum trafiğe. motorcuyla yarışmaya kalkan vs bonusu... çok dikkatli sürmeli. her zaman hatırlamalıyız. medeni bir ülkede değiliz.
anadolu yakası e-5 i kullananlar için not: tuzla- pendik köprüsü arası (iki yönde de) her an herşey olabilirmiş gibi sürün. bu gözler neler gördü...
not: kaza yapan arkadaşım çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)