Otobüs arkadan çarptı resimli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun. Kask hayat kurtarır sloganımızı araya sıkıştırıveriyim hemencik
T ve A harfleri bile sökülmüş Ne hondaymış be arkadaş. Stop lambasının kırılmaması garip. Neyse Allah beterinden korusun diyelim.
Not: kuyruk şasi ve arka kısımları iyice gözden geçirin. Oynama varsa tehlikeli olabilir sizin için. Titreşim vs varmı ?
-
Geçmiş olsun,Allah korumuş.
Kafanın otobüse çarpması daha ilginç
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Kask hayat kurtarır sloganımızı araya sıkıştırıveriyim hemencik
T ve A harfleri bile sökülmüş
Ne hondaymış be arkadaş. Stop lambasının kırılmaması garip. Neyse Allah beterinden korusun diyelim.
Not: kuyruk şasi ve arka kısımları iyice gözden geçirin. Oynama varsa tehlikeli olabilir sizin için. Titreşim vs varmı ?
benimde aklıma şaside vs. sorun olması takıldı servise 3 4 kere sordum sürdüler birşey yok dediler benim sürüşümede yansıyan bir sorun yok
-
Öncelikle geçmiş olsun.
tutanak tutuldu mu ?
masrufları İneklik Etme Taksi Tut firması mı ödüyor? Kekoya ceza yazıldı mı ?
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun.
tutanak tutuldu mu ?
masrufları İneklik Etme Taksi Tut firması mı ödüyor? Kekoya ceza yazıldı mı ?
kamu malına zarar gelince tutanak tutulması zorunlu pek masraf çıkmadı çıkanıda otobüsün sigortası karşıladı tabi bedavadan baya uğraştık.
bencede ceza yazılması lazım en ufak şeyde bile herşeye ceza var ama böyle bir kazada ceza yok.
-
-
çok geçmiş olsun benzeri bana da oldu ancak otobüs değildi tabi çarpan
Ama cidden otobüs kağıttan yapılmış gibiymiş...
Siz ışıklarda beklerken duramadı vurdu mu yoksa ikinizde dururken birden gaz verip çarptı mı?
-
Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Otobüsün hali ise komik, motora bir şey olmaması daha komik. Honda işte. (şimdi reklamlar)
IETT şöförlerine bir şey olmaz arkadaşlar bu arada. Muhtemelen tarihte kaybettikleri dava sayısı bir elin parmağını geçmez. Milletvekilinden daha iyi korunuyor bunların şöförleri. O yüzden çok şükür bana bir şey olmadı diyeceksin, yoluna bakacaksın.
-
Gecmis olsun.Otobusteki hasarin sebebi tadariminin darbe emici ozellikli olmasi.Ozellikle yayali carpmalar dusunulerek tasarlaniyor artik araclar.
-
geçmiş olsun....
şimdi bunu motosiklet kullanıcıları dışında başka sürücüler görse...
"ulan bunlara birşey olmuyormuş, artık çarpın gitsin diye düşünürler"
aman sakla fotoları hacı...
-
Öncelikle geçmiş olsun. O otobüs aynı şekilde bir yayaya çarpsa daha farklı muamele olurdu sanırsam. Sonuçta otobüs bir araca çarptı!
Trafikte duran bir araca arkadan hadi bir şekil çarpılabilinir de motosiklete nasıl çarparsın, çarptığın bir araç olmasının yanı sıra bir insan. Şöförün çarpma sebebi yada bahanesi neydi ben onu merak ettim.
-
Allah beterinden saklasın . Keşke bu şöför gereken cezayı alsa.
-
gecmis olsun.
arkdan carpan otobus suclu olmasına ragmen, sizce kazayı onleyebilirmiydiniz acaba? serit in ortasında deilde cizgiye yakın tarafında durarak... ya da ısıklarda beklerken viteste ve bir gozunuz ayna da bekleyerek arkadan gelen aracın durumuna gore bikac metre ilerleyerek kazadan kurtulabilir miydiniz?
niyetim sizleri yargılamak degil... guvenli surus icin boyle boyle yapın diye anlatılan seylerin uygulanabilir olup olmadıgını yeni kaza yapmıs birinin gozunden gormek istedigimdendir.
saygılar
-
Gecmis olsun.
Bu yazda bana onumdeki aracin aniden durmasindan dolayi arkamda ki terios marka jipten bozma araba carpti.Benim motora hic birsey olmamasina karsin arabanin kaporta kalkti.
-
Çok Geçmiş olsun usta. Allah korumus sizide.
-
Bundan sonra beni sıkıştırmaya kalkan otobüslerin üstlerine sürerim rahat rahat
-
Geçmiş olsun. Hasar olmaması büyük şans. Şaseye doğrudan vidalı olan arka kulplardan vurmuş. Zaten uçlarındaki sarı boya izlerinden belli oluyor. O yüzden görünürde hasar yok.
-
yaman motorcuymuşun delikanlı
-
Sanıyorum bu otobüsler yayalara çarpma olasılığı yüksek olduğu için darbe soğurabilecek şekilde yapılıyor,
Bu yüzden bu kadar hasar almış olmalı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)