Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk kazamı dün gece yaptım.

REKLAM ALANI
    heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Ben de 14 saat çalışıyorum ama arabayla gelip gidiyorum iyi Allahtan.
    Allah'tan uykulu uykulu arabayla gidip gelirken bi motosiklete çarpmamışsınız şimdiye kadar. Dikkat edin aman...
    Günde 14 saat çalışmak da her yiğidin harcı değil, sabır diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    güzel kardeşim sürme öyle motor, aklını başına topla, vatana millete zarar ziyan gidiyorsun, erken yat, uykunu al, öyle adam gibi sür, motor sürerken gözlerim sık sık kapanır da laf mı yani, hem sana çarpacak araçların sürücülerini hem de çarpacağın vatandaşın başını yakacaksın, hiç biri olmadı şurada motor almasını yasaklayan ailelerin ekmeğine yağ sürüyorsun, tv de çocuklarına bak yine motor kazası diyecekler, kusura bakma fırçalar gibi oldu ama hayat oyun değil, motor kazasında ölen bir gencin annesi yağan yağmurda oğlum ıslanmasın diye meftanın üzerini örtmeye geçen gün çalışıyordu, tamam kendinizi düşünmüyorsunuz ama geride bıraktıklarınızı hiç değilse düşünün, sakat kalsanız ömür boyu size kim bakacak? ölseniz arkanızda feryat eden aile mensupları, onlara da yazık, bu forumda atın ölümü arpadan olsun diyen geri zekalılar var, onlar da okusun diye yazasım geldi ...
    cousinecruis bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)