Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kazam sakarya

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Arkadaşlar merhaba

yaklaşık 3,5 hafta önce işden çıkmışdım yolda giderken karşı şeritten gelen araba hiç sinyal vermeden arabayı sanki ben yokmuşum gibi önüme kırdı süratim 40-45 km idi motoru sağa kırdım fren basıyorum tabi bu arada neyse araba çarpı sol taraftan motor ile araba arasına sıkışdı sol bacağım motoru çektiler kurtardılar ayağımda inanılmaz bir yanma ağrı var hemen 50 m ilerdeki özel hastaneye götürdüler dizliği çıkardılar fakat dizliğin arkası baldır kesilmişdi. doktor baktı ve ameliyata almamız lazım dedi aşil tendomum kopmuşdu. 1 saat süren amelliyatın ardından 2 ay raporluyum, adamdan maalesef şikayetçi olmadım babamın arkadaşının ortağı çıktı. şimdi pansumanlarım var 3 gün ara ile adam sallamaya başladı o götürüp getiriyordu motorun masrafları konusunda adam hiçbirşey söylemiyor zaten beni alıp hastaneye götüren adam ise elemanı. Şimdi şikayetci olma şansım var mı ?

Not: ekipman hayat kurtarir dizlik olmasaydı maalesef bacağım allah korusun kopacaktı.

http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w1x8m.png

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Büyük geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
    BronToKiLL bunu beğendi.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    yaralamalı kazalarda ekip rapor tutması lazım,olay anının resimleri ve geçirdigin operasyonun belgeleri varsa dava açarsın heralde,böle bi durumda neden baştan geregi gibi davranmadınız,ciddi bir kaza yaşanmış,ALLAH korusun daha ciddi durumlar çıkarsa karşına,çok geçmiş olsun..
    BronToKiLL bunu beğendi.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Geçmiş olsun.
    BronToKiLL bunu beğendi.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

_SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Öncelikle büyük geçmiş olsun, Umarım kısa süre de eski sağlığına kavuşursun.

Dizlik olmasına rağmen dizinde Ameliyat edilecek kadar büyük bir yaralanma olması Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş, senin başına gelmiş bizlerinde ders almasına vesile olacak bir olay yaşamışsın.

@blt_59 arkadaşımızın söylediği gibi sonradan eğer elinde belge ve tutanak varsa davacı olabileceğin hakkında yorumlar okudum, Sana kesin ve net bilgi vermek için yarım saattir Hukuk sitelerinde araştırma yaptım fakat net bir bilgi bulamadım. Bir avukatı arayıp fikir bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim...

Tekrarını yaşamaman ve yaşamamız dileğiyle... Saygılar...
    BronToKiLL bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Abi hepiniz çok sağolun ilk olduğu için acemlikten hiç birşey yapmadık tutanak falan herhalde dava falan açamayacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:59 ----------

Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle büyük geçmiş olsun, Umarım kısa süre de eski sağlığına kavuşursun.

Dizlik olmasına rağmen dizinde Ameliyat edilecek kadar büyük bir yaralanma olması Ekipmanların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuş, senin başına gelmiş bizlerinde ders almasına vesile olacak bir olay yaşamışsın.

@blt_59 arkadaşımızın söylediği gibi sonradan eğer elinde belge ve tutanak varsa davacı olabileceğin hakkında yorumlar okudum, Sana kesin ve net bilgi vermek için yarım saattir Hukuk sitelerinde araştırma yaptım fakat net bir bilgi bulamadım. Bir avukatı arayıp fikir bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim...

Tekrarını yaşamaman ve yaşamamız dileğiyle... Saygılar...
    abi çok teşekkür ederim ayrıyetten araştırma yaptığın için çok sağol ALLAH kimsenin başına vermesin

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Manevi tazminat davası acabilirsin calısamadıgın günlerin parası hastane masrafına kadar ödetirsin motosikletinin mastaflarınıda karsı tarafın sigorta sirketinden alırsın ama bu hukuk süreci yavas isler sabırlı olmalısın
    avukat iside masraflıdır hukuki durumlarda soru sorarsın ona bile saat bası para alır
    BronToKiLL bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    abi ben davamın arkasındayım o zaman çünkü başta adam herşeyini karşılıycam falan diyordu şimdi sallıyor yürüyebilsem heryere başvurcam da 2 ay yürüyemiycem maalesef.

genieril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya tay 200/Hyosung gt250/ybr125
    Öncelikle çok geçmiş olsun, hastanede kaza sonucu yaralanma olduğu için adli boyut kazanır dosyan ve polise bilgi verilir normal prosedür de buradan yola cikip bir karakola müracaat edip bilgi al istersen. Allah şifa versin...

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı genieril adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun, hastanede kaza sonucu yaralanma olduğu için adli boyut kazanır dosyan ve polise bilgi verilir normal prosedür de buradan yola cikip bir karakola müracaat edip bilgi al istersen. Allah şifa versin...
    sağol abi deneyeyim şansımı

Ozanonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun sakaryada nerede oldu acaba kazanız?

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    çok geçmiş olsun. babanızın oğlu bile olsa o anda tutanak neden tutmazsınız ki?

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı Ozanonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun sakaryada nerede oldu acaba kazanız?
    çok sağol abi bankalar caddesinin orda hemen caminin yanında oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun. babanızın oğlu bile olsa o anda tutanak neden tutmazsınız ki?
    çok sağol, abi hiç sorma ya ilk defa başıma geldiği için güvendik adama ama böyle oldu.

blackarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 900 classic , honda msx 125 , planet 2
    Gecmis olsun kardesim

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    çok geçmişolsun benimde başıma aynı şekil bi olay geldi araba ile kafa kafaya girdik sol bilegim kırıldı hala %30 haraket kısıtlı ameliyattan sonra parmaklarını bilegini kesin arada sırada oynat yoksa daha oynatma şansın olmuyo benim gibi.şikayetci olup adam masrafları ödeyince şikayetini geri alıcaktın ben öyle yaptım agladı fln affettim çiçekle odama geldi herşeyi karşıladı yoksa saten kaldırırdık.ama ayak geri dönmedi eskisi gibi olmadı en büyük tehlike trafikte 4 teker kırmızıda dururken aynadan hep arkanı kolacan et yolda yerlere fazla bakmamaya çalış ve karşı şeritte sinyal veren yada döncek gibi olan biri varsa ona çok dikkat et tekrar geçmişolsun.

çok geçmiş olsun allahtan korumalı çıkmışsın yola

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Ne olmuş yani babanın arkadaşının ortağıysa? Böyle devam edersen bu hayatta daha çok hakkını yerler

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Geçmiş olsun. Dava açmanın yollarını arayın. Hem sigortadan hem de şahıstan tazminatınızı alana kadar bırakmayın peşini. Ayağınız iyileştiğinde sakar kalmayacağınızı nerden bilebilirsiniz? Tendonlar iyileşse de 40 yaşına gelmez yürüme de sorun çıkarabilir size.

restherock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700 GS
    büyük geçmiş olsun.

Motosikleti
    Mondial 150 Mash
    Geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)