Çok büyük geçmiş olsun kardeşim
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim
Tutkudur Motosiklet
Geçmiş olsun
Bu videoyu televizyonda izledim motorcuya baya kızdım ve hala devam ediyorum.
Siyah araba şansınız olmuş sizi boş düz yola atmış aksi halde motorla kaldırıma uçardınız hem sizin hemde başkalarının canı yanardı 100 kiloluk demir yığını ile bir insanı sakatlayabilir veya bir çocuğu öldürebilirdiniz.
Arkanda hiçbir suçu olmayan başkasının evladını taşıyorsun şu hıza bak gerçekten yazık.Kız ölseydi hem maddi hemde manevi olarak hayatınız kaymıştı
Kasklar zaten en mantıklı şey orada kendini kurtarmış darbe almadan 3 5 çizik ile atlatmış kazayı.
Şu aleti adam gibi kuralına uygun kullanın ne kendinizi nede başkasının canını yakın.
Sonuç olarak
adam gibi koruma giyip olmadık yolda olmadık hız yapmayı kırmızıda geçmeyi bırakıp motosiklete devam mı etmek
yoksa artık bulaşmam ailem veya kız arkadaşım bulaştırmaz mı diyorsunuz.
Dostum yazdıklarından aklı başında biri olduğun görülüyor.
Ama hâla neden o kadar hızlıydın anlam veremiyorum.
Allah korumuş.
İnşallah bir daha tekrarı olmaz.
Ben de çok hızlı motosiklet kullanıyordum ancak hız yaparken bile böyle bir yolda gaz açtığımı hatırlamam.
Şimdi biraz daha duruldum. Bayağı yavaş kullanıyorum artık. Sana da tavsiye ederim.
Geçmiş olsun kardeşim. Allah bağışlamis. Kaza yapmayan insanlarin yorumları çok belli oluyor. Kaza hu adı üstünde ben de kaza yaptım. Kardeşim de kaza yaptı. Anlık saniyelik bir olay mudahele edemiyorsun. O yüzden tuhaf sorular sorup da tekrar tekrar yasatmayin adama o anı.
Çok geçmiş olsun.Kırık ayağını farketmeden artçıya koştuğunu görünce bi hayli moralim bozuldu. 18 yasından berı motor kullanıyorum ufak tefek kazalar yaptım allaha şükür böyle büyük kaza yaşamadım.Senin kaza görüntülerini gördümya bu bir müddet daha gazı kontrollü açmama sebep olacak. böyle şeyleri takip ediyorum bu bir oyundağil sadece tek canımız var çok dikkatli olmalıyız kimseye güven olmuyor. tekrar geçmiş olsun
Videoda aranızadaki sevgi bile görünüyo dostum. Yalın büyük olsa inşşallah evlenirsiniz diicem. Geçmiş olsun tekrar.
Videoyu izleyince gözlerim boncuk boncuk oldu yaşardı resmen.
kaza yaptıktan sonra ilk iş kız arkina koşmuşsun
dikkatli bakınca tökezlediğini görebilirsin yaw belli ayak kırık .
Bu arada bahstememişsin ama ehliyet var mıydı ? Ehliyet hiçbir işe yaramıyor tamam kabul. TR de sınavı geç al bürokrasisi ve devleti zengin etme haracı bence ehliyet. Ama kanunen bir kaza anında haklıyken haksız duruma düşmemek işin ehliyet gerekiyor.
Gerçi videoda hem beyaz araç dönüyor siyah da sağa dönüyorsa sen kırmızıya yakalanmamak için gaza abanmışsın ve geçmeye çalışmışsın ama başaramamışsın gibi gözüküyor .
Çok geçmiş olsun çok çok ucuz atlatılmış bir kaza bence .
büyük ihtimalle tam kırmızı yeni yanmış arkadaşda hızım dan dolayı duramam diyip gazı köklemiş. Yada sadece kız arkadaşının nabzını yükseltmek istemiş . Geçmiş olsun .
yeni gördüm çok geçmiş olsun, bende eşimle geziyorum valla, gördükçe acaba onu bindirmesemmi diye geçiyor aklımdan ama oda çok hevesli motora ya... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)