merhaba arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ben 19 yaşındayım Antalya 112 de ATT olarak görev yapan devlet memuruyum.Kendime ait 2006 model yeni kasa r6 var.Nöbet arası boşluğumda memleketim Denizli Buldan'a geldim. Herneyse 11.10.2013 cuma günü saat 16.15-16.30 sularında Buldanın girişinde böünmüş karayolunda ilerlerken yol bomboş olmasına rağmen önümdeki beyaz pick-up araç ne hikmetse sol şertitte hızı maksimum 20-30 km/h (bu arada benim hızım 90-100km arası) benim sol sinyalim yanıyor adama yol versin diye 2-3 defa kornaya bastım adam yol vermek yerine frene basıp sol şeritte önümde durdu ben frene bastım ama baktım duramıcam sağa kaçamıycam arkadan çarpsam kendime zarar fazla olucak diye orta refüjle aracın arasına girdim kornaya basılı tutarak belki bir ümit kurtarırım diye maalesef aracın sol kapısına çarptım ve direksiyon refüje yöneldi.Refüjden motorla beraber havalanıp havada 5-6 takla atarak karşı şeride geçtik.Allahtan karşı şeritten araba gelmiyordu.Neyse 10 saniye falan yerde yattım sonra oturdum arkadan gelen araçların hepsi durdu çoğu kişide beni tanıyordu.O anda hemen ambulans çağırdılar.maalesef koruma olarak sadece kaskım vardı kısa gezinti yapıcam diye montumu ve diğer ekipmanlarımı giymemiştim pişmanım ama pişmanlık ne fayda eder...Neyse önümdeki araçtaki kişide geldi birşeyin var mı diye soruyor bende o sinirle adama dayı sen nasıl araba sürüyosun boş yolda sol şeritte 20-30 ne işin var falan dedim.Ambulansla trafik ekipleri hemen geldi beni ambulansla hastaneye götürdüler tüm röntgen filmlerim çekildi Allahtan kırık yokmuş.Her tarafım çizik kesiklerle dolu bu arada kaza sırasında sağ ayakkabım çıkmış ve fren pedalı sağ ayak tabanıma girip çıkmış üzerine basamıyorum.Hastanedeyken polisler geldi karşı taraf şikayetçi değil siz şikayetçi misiniz? diye sordular bende adam kasıtlı beni öldürmeye çalışıyor ve motorumun maddi hasarı nolucak dedim polislerde tamam iyileştiğinde emniyette ifade verip şikayetçi olursun dediler.kaza yerini gören çoğu kişi o motordan nasıl sağ çıktın dedi valla Allah korudu beni.Hastaneden 7 gün iş göremez raporu verdiler rapor bitince tekrar gel tekrar vericez acil servis olduğu için uzun süreli rapor yazamıyoruz dediler.Neyse polisler motorun parçası çalınmasın pahalı diye çekici ile yediemine çektirmişler.Motor yedieminde 1 saat durduktan sonra babamla arkadaşlar motoru çıkartıp motorun garajına getirmişler.cumartesi günü kazadan 1 gün sonra emniyete ifade vermeye gittim.Olanları anlattım karşı taraf ben şikayetçi olucam diye o da şikayetçi olmuş.Trafik polisinin doldurdupu kaza raporunu bana göstermediler ama biraz polis okudu bana. Karşı tarafa sol şeridi ihlal etmek suçu yazılmış bana da sollama kurallarına riayet etmediğim yazılmış bende oradaki polise nasıl olur son sinyalim açık uyarı amaçlı kornaya bastım dedim poliste ben trafik polisi değilim dedi.Neyse ben maddi hasarı kim karşılayacak dedim şikayetçi oldun ve olay mahkemeye yansır varılan karara göre sonuç belli olur dedi.Benim arkamdan gelen aracı süren sürücü ben şahit olurum ben herşeyi gördüm dedi. Bakalım nolucak sonuç daha önce başıma böyle birşey gelmemişti acaba başka yapacağım birşeyler var mı? Biraz uzun oldu ve arada yazım hatalarım olmuştur kusura bakmayın.İyi forumlar