En Sonunda Bana da Araba Çarptı
Reklamlar
-
bugün çağlayan Şişli'de adliyenin karşısındaki ara sokaklardan birinde olay gerçekleşti.
gidiş geliş olan bir yola girdim, araçlar sağa park etmişlerdi, sağdaki aracın yanında caddenin ortasına doğru bir köfteci motoru park halindeydi.
yola girdim, bir araç manevra yapıyordu, yol darlığındanmıdır nedir, adam geri geri gelmeye başladı, bende köftecinin motorunun yanında durdum, yolun ortasındayım, adamı bekliyorum, adam aracıyla geri geri hızlandı, ben kornaya asıldım, ben sağdaki motora yaslandım, o motorda yine aynı köftecinin aracına dayandı ve aracı çizdi, benim ayağım arabaya takıldı, artık kask içinden nasıl bağırdıysam kahvedekiler çevredekiler falan çıktı, adamı durdurmaya çalışıyorlar, küfretmek istemiyorum, adam gençti, arkasına bakmadı.
neyse ayağımda motobot yoktu, evdeydi onlar, hantal diye yakın yerlere buldozer diye normal bir bot giyiyordum, bileklerimi becerebildiği kadar korudu, ayakkabı olsaydı düşünemiyorum ne olacağını, bileklerde morluk var azıcık, Allah'a şükürler olsun atlattık.
durup dururken bir araba bir motora gelip nasıl vurur, gördüm, İstanbul'da şehir içinde motor sürmek çok tehlikeli, otobanları o yüzden sevdiğimi tekrar anladım, mahalle araları çok fena, dört yollar evlere şenlik ...
sonrası ayrı bir filmdi, köftecinin motoruna ve aracında hasar oldu, bana çarpan gençle takıştılar, adamdan para istedi, anlaşamadılar, adam çekti gitti, gelicem dedi, polisi çağırdık, polis adamı bıraktığınız için işlem yapmam dedi, köfteciye senin arabana hangi araç çarptı dedi, kendi motorunu gösterince yine bir şey yapamayız dediler, köftecinin motoru döküntü ve yolun ortasında olduğu için polis bir şey yapmadı, mahkemeye verin dedi, köfteci de tutturdu benim sigortamdan masrafının karşılanmasını istedi, sonra bana çarpan adam gelmiş, 50 tl vermiş, köfteciyle anlaşmışlar, öyle duydum, köfteci bana 200-300 tutar dermiş, onun aracı da eski model bir hondaydı, opak olduğu için lokal olarak boyanabilecek bir çizikti ...
ben şikayetçi olmadım, bir şeyim yok, motorda da görünürde bir şey yoktu, ta ki sürene kadar, ön lastiğin yalpa yaptığını gördüm, direksiyonun az dönmüş olma ihtimali var, ya da en kötüsü beni uğraştıracak olan jant yamulması, balans yaptırtmaya gidecektim, trafik vardı, sinirlerim bozulmuştu, öylece garaja bıraktım ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
-
geçmiş olsun, burası İstanbul ..
-
-
-
İzmir İl Temsilcisi
geçmiş olsun üzücü bir olay. geri geri gelen arabalar gerçekten tehlike nasıl görmüyorlar anlamıyorum.
İşin daha kötü yanıda motorda birşey yok diye trafik çagırmazken adam gittikten sonra motorda jant yamulma problemini olması yada balans.
benimde başıma gelmişti.
-
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
-
Allah beterinden saklasın,geçmiş olsun....
-
İlk defa siyaset içermeyen bir başlık açtığınızı gördüm ya,
Artık ölsem de gam yemem
Geçmiş olsun,
Nazarlık olsun.
-
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
İlk defa siyaset içermeyen bir başlık açtığınızı gördüm ya,
Artık ölsem de gam yemem
Geçmiş olsun,
Nazarlık olsun.
vallahi geçenlerde olan tartışmadan ötürü epey soğudum, içimden orada yazılanları okumak gelmiyor, böyle rahatım diyeceğim ama İstanbul'da şansa yaşıyoruz, yollar dangalak dolu, keşke kamera görüntüsü olsa, durmuşum araba geri geri geldi ve eziyordu beni az kalsın, anlamasam çarpacağını sağa doğru yönelmezdim, durur bende sağındaki boşluktan geçerim sanıyordum, milletin aklı havada ortalıkta geziyor ....
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Geçmis olsun.
Insanin basina gelen bir kazayi anlatabilmesi gerçekten güzel bir sey.
Siz anlatamayacak durumdaysaniz, baskalari anlatiyor çünkü.
-
tam da forumdan tanırsınız (mondial xtreme 250 konusunda) Bodrum'da yaşayan Tunç telefon etmişti, İstanbul'a geldim, görüşelim dedi, bende bana araba çarptı dedim bilmiyorum artık kısmet değilmiş, o an aklım başımda pek değildi motor süresim hiç yoktu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
coq adlı üyeden alıntı
Geçmis olsun.
Insanin basina gelen bir kazayi anlatabilmesi gerçekten güzel bir sey.
Siz anlatamayacak durumdaysaniz, baskalari anlatiyor çünkü.
herkes kıyafetini tam giysin, botlarım epey işe yaradı, topuk ve bilek kısımları sertti, oradan yırttık, olay çok kötü yani durduk yerde böyle salakça bir kaza çok fena, çok ucuz hayatımız, bu kadar da olmaz insanın diyesi geliyor, biz hata yapmasak da birine böyle denk geliyorsunuz, hevesiniz kaçıyor
-
geçmiş olsun hocam, ah istanbul vah istanbul
-
Super Moderator
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
-
-
geçmiş olsun üzücü bir olay
-
Geçmiş olsun. Arkadaşı bırakmasaydınız iyiymiş. Resim çekmiş miydiniz? Haklılığınızın mahkemeye intikalinde kullanılabilir.
Not : İstanbul'daki arkadaşlara Allah yardımcınız olsun diyorum...
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)