böyle durumlarda adamın kontak anahtarını alıyorum zorlada olsa polis gelene kadar da vermiyorum
böyle durumlarda adamın kontak anahtarını alıyorum zorlada olsa polis gelene kadar da vermiyorum
geçmiş olsun ben de aynı şeyi yaşamıştım.
Geçmiş olsun Selim.Sonuncu olur inş.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız..
yaya olarak böyle durumlarla çok karşılaşıyorum.. o anlarada hoplayıp zıplayıp kaçmak kolay oluyor...
ama gelgelelim 100 küsür kiloluk bir motorla bunun hiç de kolay olmayacağı aşikar...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
insan istanbulda çok net söylüyorum kafayı yer. motora binenlere helal olsun, yürümek bile zor orda.
gözünü sevdiğimin izmir'indeyim iyiki!
Geçmiş olsun, bu kazadan siz de ders almaya bakın. İstanbul trafiğinde envaye çeşit öküz var, doğaldır. Bunlardan her yerde var.. Motosikletle nerede duruyorsanız, durduğunuz neden ve mekan hiç önemli değil mutlak surette yol kenarında durun. Kızmızı ışıkta arabanın tam önünde, arkasında durmayın, hep yanda kalın. Motosiklet taşıt olarak şerit hakkı vardır, yolda giderken yolu ortalayıp defan yapabilirsiniz ancak duruyorsanız mutlaka kenara ve emniyetli bir yere alın. Geçmiş olsun..
Gecmis olsun..
Geçmiş olsun tekrardan Selim...
Yalpa varsa ön jant yamulmuş olabilir. Balanstan ziyade akord ayarına ihtiyaç duyacaktır, umarım öyle düzelir
Geçmiş olsun hocam dikkat etmek gerek böyle magandalara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)