Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

14 Yaşındaki Çoçuğa Motor Verirsen Böyle Olur

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Merhaba arkadaşlar 14 Yaşında kardeşimiz Cub motoru ile Çin malı ile Traktor römorkuna Vurması sonucu hayatını kaybetmiş üzüldüm beni en çok üzen annesinin feryatı videoda içim burkuldu ağlamaklı oldum "Oğlum beni bırakıp nasıl gittin, ben bu acıya nasıl dayanırım. Ben O'nu tek başıma büyüttüm. Oğlum o benim, bir kere bakayım." Demesi beni çok üzdü videosu var hiçbir şekilde +18 resim yok yani +18 derken kafa dağılması,kan gibi birşey yok

Buyrun Link;

http://www.haberler.com/manisa-da-14...106824-haberi/

Yanlış anlamayın Çoçuğu Facebook'da araştırdım ve Çocuğun apachi olduguna karar verdim buyrun bir tane fotoğrafı

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Çok Üzdü Neyse Allah Rahmet Eyelesin Toprağı Bol Olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ramzey Qm-250
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater o değilde şu fotoda görmüş sanki geleceğini... yazmış birde "Belki Birgün Bizde Böyle olucaz Be Üstad...

Belki Değil Elbet Olucaz. Bize bişi olmaz Ama Emeğimiz Yerlerde gezicek " diye...

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı mertoreis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar 14 Yaşında kardeşimiz Cub motoru ile Çin malı ile Traktor römorkuna Vurması sonucu hayatını kaybetmiş üzüldüm beni en çok üzen annesinin feryatı videoda içim burkuldu ağlamaklı oldum "Oğlum beni bırakıp nasıl gittin, ben bu acıya nasıl dayanırım. Ben O'nu tek başıma büyüttüm. Oğlum o benim, bir kere bakayım." Demesi beni çok üzdü videosu var hiçbir şekilde +18 resim yok yani +18 derken kafa dağılması,kan gibi birşey yok

Buyrun Link;

http://www.haberler.com/manisa-da-14...106824-haberi/

Yanlış anlamayın Çoçuğu Facebook'da araştırdım ve Çocuğun apachi olduguna karar verdim buyrun bir tane fotoğrafı

Çok Üzdü Neyse Allah Rahmet Eyelesin Toprağı Bol Olsun
    allah rahmet eylesin ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmazda kırmızılı yeri yazman nerden icap etti.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah rahmet eylesin ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmazda kırmızılı yeri yazman nerden icap etti.
    Kardeş Motosikletin ne kadar ucuz olduğunu vurgulamak istedim bakarsaniz motosiklet aşırı dandik küçümseme değil asla ama öyle bir motosiklet ile hız yaparsan yolda lastiği ayrılır ne biliyim freni tutmaz onu kast etmek istemiştim
    astorojna bunu beğendi.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Facebook profilinde fotoları gezdim ekipman vs hak getire de aynalar dahi yok. Motor gene cub motosiklet.

Çocuğa gram üzülmedim, aileye de çok kızdım. Şimdi ihmalkarlıklarının beledini ömür boyu ödeyecekler. 14 yaşında çocuğun bu tarz motorlarla trafikte işi yok.

Hadi aldın motor yaptın hatanın en büyüğünü, o kaskını taktıracaksın o montu giydireceksin. O aynaları söktürmeteceksin !

Bir kere hız yaptığını gördüğün duyduğun an altından alacaksın o aleti.

14 yaşında daha ilkokulu yeni bitirmiş, reşit değil, karar verme yetisine sahip değil, refleksleri zayıf vs.

Suçun çoğu ailenin. Şimdi öyle dövünmek ağlamak boşa yani ! Koruyacaksın çocuğunu bu senin görevin !!!

Lan ben köpeğimin ayağı incinecek diye sert otların olduğu yerde gezdirmiyorum korkumdan ! Sahip olmayacaksanız yapmayacaksınız aga bu çocukları
    arca94, tr_select, banno1957 ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Annesi , ben tek başıma büyüttüm oğlumu diye bağırıyormuş olayı görünce. Cidden moralim bozuldu. Evey vefat eden kardeşimiz pek iç açıcı biri değilmiş fakat hatasını şuan ailesi çekiyor. Ne yapacak o kadın ? Hayattaki tek sevgisini de kaybetti. Çok zordur eminim. Ailesininde suçu var fakat olan olmuş. Allah rahmet eylesin. Ailesinede Allah sabır versin İnşallah.

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13

fotoğrafa yazdığı yorum ilginç güzel kardeşim bile bilede yapılmaz ki allah rahmet eylesin

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Manisada ögrenci oldugum için birkaç bilgilendirme yapayım daha evelde yazmıştım bu kazadan evel.

Manisa akhisar saruhanlı demirci kırkagac vsvs. manisanin ilçeleri dahil bu gibi yerleşim yerlerinde cup motosiklet çok yaygındır.

Nerdeyse herkez 7den 70e mobileti olmadı mz yada cup motoru vardır.

Artık ordaki ailelere ve insanlara o kadar çok normal geliyorki motosiklet bu yüzden ailenin sorumsuzluguna yol açmış.

İnanın 60 yaşında motor süren teyze gördüm ve izmir karşıyakada hiç görmedim kadar kız motor sürücüsü gördüm demek istedigim 7den 70e.

En kötüsüde bu halkın bilinçsiz olması. okadar bilgisizler ve cahillik varki ne kask ne ekipman ne lastik .

Bunun sorumlusuda yine devlet çünkü birçogunda ehliyet olmasına ragmen sürücü kurslarında yeteri egitimi almadıkları için aynı tas aynı hamam.

Bu ölen kardeşime çok üzüldüm ona bir gram dahi kızmadım ..

Ailesinede kızamam çünkü Manisada motosiklete olan bakış açısını herkezin biliyorum fakat en azından kask taksaymış ..

Burda polislerinde suçu var birçok kez polislerin kask ve ehliyetsizlige ceza yazmayıp bıraktıklarını gördüm.

Poliste oranın halkıyla artık samimi oldugu için pek ses çıkarmıyor.

Manisada bu durumlar dur durak bilmicek ve devamı gelicek. Takii devlet bu işi el atana kadar.

Bende bir akrabamı cup motorla arkadan arabanın carpması sonucu Manisa / Kırkagacta kaybetmiştim.
    jackonbir, emir135, tr_select ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    kask taksaydın kardeşim bari :/ yazık günah ya

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    "İnanmayan oçlara kapak... Aq sizin... "

Cub la 150 km hız yapıp (yaptığını sanıp yada ) altınaada bunu yazmış.

Ne denirki. Allah rahmet eylesin bari.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Arkadaşlar motor satılıktır , ( 190 TL lik özel yağıyla ve özel yapım türk malı egzozuyla vericem ) 4 mevsimlik yağ kullanmıyorum , Uzun yolda 125 liklere kafa tutun 150 likle hiç kapışmadım ama kapışırsam videosunu atıcam

Bu nedir ya Allah rahmet eylesin .

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Allah ailesine sabır versin. Kimse beni Cani olarak bilsin istemem ama Korumasız ekipmansız motora binip kaza yapana inanın acımıyorum. 2 kaza geçirdim çok büyük hemde. 2 kazadada ekipman kurtardı beni.

sıradışıbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150ı
    genç bir insanın ölmesi üzücü,ailesinede acıdım ama çocuğun şahsına acıyamadım.. yinede mekanı cennet olsun.Römorka girmiş..Peki şöyle düşünün ya karşıdan karşıya geçen okul çocuklarının arasına girseydi????? o çocuklara yazık değilmi, kendi etmiş kendi bulmuş..

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Abi tamam sorumsuzmuş, hız sevdalısıymış, apaçiymiş vs. ama yapmayın gözünüzü seveyim 14 yaşında daha ya. İnsan nasıl acımaz?

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ne kadar kötü olursa olsun, ne kadar sorumsuz biri olursa olsun 14 yaşındaki bir çocuğun ölümüne üzülmemek enteresan bir vicdani husus...
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Polisin de suçu var,goruyorlar ama boşveriyorlar. Şimdi bu cocugu motor tepesinde gorup durdurup motoru baglamayan polis cahil degil mi?
    sardokar bunu beğendi.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    kimse sevinmez bir kaza olmasına , kendi gitti arkada kalan acılı ailesine baş sağlığı dilerim,
    ama 14 yaşındaki bir cocuğunda motosiklet sevdasından vazgecirmek lazım eğitim yok ehliyet yok,
    tercübe yok üstüne üstelik faceden görülen apachelik var diyecek kelime yok ,

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ah be oğlum sadece bir kask takmak bu kadar mı zordu mekanın cennet olsun, ardında bıraktığın ailene sabırlar diliyorum..

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    bunlardan sürülerce var, yengeç gibi motorun üzerinde pozisyon alıp kırmızıda yanınıza gelir kapışalım mı bakışları atarlar.
    kendi canını düşünmez adam seni mi düşüncek, ailesi adına üzüldüm başka hiç bir şey değil. ergen ateşiyle yanan bir oğlun varsa göz kulak olmadan olur mu?
    Allah rahmet eylesin, yarın bigün birinin canını alabilirdi bu çocuk. kesinlikle hayırlı bir ölüm.

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Şimdi hak etmiş diyeceğim ama taşlayacaklar beni. Bile bile ölüme gitmek işte bu. Bi biz geri zekalıyız adam gibi motor kullandığımız için.
    Bu tarz haberlerden sonra diyorlar ki motosiklet tehlikeli. Değil! İnsanlar salak. Özeti bu..
    Neyse ailesinin başı sağ olsun, başka diyecek bir şey kalmıyor..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)