Herkeslere merhaba. Bende motosiklet üzerinde ilk nişanımı almış bulunmaktayım. Dizde ufak çaplı bir morluk dışında maddi olarak hasar var o kadar onlarında detaylarına şimdi iniyorum
Dün İstanbul'dan İzmir'e gitmek için Yenikapı - Mudanya vapuruna bindik ve vapurda Ali adında çok sevgili bir arkadaşla tanıştım buradan da kendisine selamlar
Vapurdan indiğimizde sahilden virajlı olan yoldan Mustafakemalpaşa'ya gidip yollarımıza dağılacaktık. Neyse vapurdan indik şehirden çıktık, birlikte ilerliyoruz o Mudanya'nın virajlı yollarında keyifli sürüyoruz derken bir tane viraja hızlı girmem virajı alamam, duramam, yatamamam, kararsız kalmam sonucunda motorsikletle beraber ikimizde bir güzel virajın dışına itildik. Hemen kırmızı düğmesine basıp motoru durdurdum. Kendimi kurtarıp ayağa kaldırdım ardından damlayan benzini görüp motoru ayağa kaldırdım. Çok şükür montluk sayesinde bedenime bir şey olmamıştı lakin dizliğim olmadığında pantolonum da bir delik ile şimdi bile hafiften sızlayan bir yara kaldı. DİZLİK olsa muhtelemelen o da olmayacaktı sadece motosikletteki ufak tefek hasarla kurtarmış olacaktık.
Bana da ders oldu Ne kadar virajlarda motoru yatırsam da yavaşlasam da virajın sonuna da baksam dikkat etmediğim tek bir virajda kendimi yerde buldum Defalarca söylensede tekrar etmekte fayda koruyucu ekipmanlar cidden işe yarıyor dizimdeki sızı dışında herhangi bir şeyim yok. En kısa yere bile gidecek olsanız full koruma ile gidinki eve geldiğinizde bir yerleriniz sızlamasın ve dikkatli kullanalım ki bir araya geldiğimizde kaza anılarımız yerine yaptığımız keyifli yolculukları birbirimize anlatalım
Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.