Sayın Motosikler sever arkadaşlar,
Ara ara kazaları izliyorum kendimde aynı hataya düşmemek için, sizlerlerde paylaşmak istedim dünyada olan bazı kazaları.
İnşallah kimsenin başına böyle kazalar gelmez...
Saygılarımla
Sayın Motosikler sever arkadaşlar,
Ara ara kazaları izliyorum kendimde aynı hataya düşmemek için, sizlerlerde paylaşmak istedim dünyada olan bazı kazaları.
İnşallah kimsenin başına böyle kazalar gelmez...
Saygılarımla
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Güzel konu. Buralar değerlenir.
kazalar genellikle sıkışık trafikte aralardan geçmeye çalışırken oluyor. dikkat etmek lazım :/
evet haklısınız Gürkan bey, ıslak zemin ve aralardan geçmek isterken oluyor kazalar
bariyere girenlere bakamadım.Allah herkesi hertürlü kazadan korusun
Allah Korusun çok fenalar ama 27. dakikadaki kaza beni bitirdi abi ya tövbe yarabbim gülmekten yarıldım
Benim su ana kadar gördüğüme göre kazaların çoğu kullanıcı hatası. Allah cc korusun.
Genellikle cogu rus-dogu Avrupa kaynakli videolar. Aynen Türkiyedeki gibi oralardada sürücülerin fena ego problemleri var. Buda ne yazikki cogu zaman cok pahalliya mal oluyor
Trafik hata kabul etmiyor ki motosiklet kabul etsin.
Bu sadece motosiklete has bişey değil Trafik başlı başına hata kaldırmıyor.
usta koruma ekipmanların tam olacak,teknik aksamların lastikler frenler vs vs .. iyi durumda olacak, trafiği de okuyacaksın bundan ilerisi takdiri ilahi, kaza gelecek olduktan sonra kaldırımda yürürken üstüne araba da uçar, balkonda düşer fazla takılmamak lazım
Bu videolarda dikkatimi çekti, tam korumalı olanlar bisikletten düşmüş gibi kalkıyorlar...hiç bişey yok allah aşkına alın şu korumaları yaa...
______________RIDE THE LIGHTLING________________
Gece gece uykum kacti izlerken birkac kere kendimi kastigimi farkettim
Offf, hepsini izleyemedim ama yarım saati aşkın bakabildim. Ben de izlerken epey gerildim. Islak zemin gibi hava şartları da etkilli tabi ama önünü (ilerisini) göremediği virajlı yollarda AŞIRI HIZ ile birleşip yapılan HATALI SOLLAMALAR gibi sürücü hataları çoğunlukta. ( O zaman hava şartlarına uygun süreceksin, uygun lastik kullanacaksın vs. ) Hepsi İBRETLİK videolar. En Özet şekli: DİKKATSİZLİK. En küçük bir dikkatsizlikte direk denge kaybı ve direksiyon hakimiyeti sağlanamadığı için düşmek kaçınılmaz oluyor. Bu videolar ile KORUMALARIN önemini bir kez daha anladık umarım. Küçük ve basit gibi gözüken eldiven bile çok işe yarıyor emin olun. Bizim başımıza geldi oradan biliyorum. Dizlikleri, kaskı, koruyucu sağlam bir montu olanlar yerden zıp diye kalkıveriyor fark ettiniz değil mi? En gıcık olduğum şey de arabaların motorsikletleri halaaa araçtan saymaması. Araba sahipleri aynaları kullanmayıp, resmen biçiyorlar motorluları. Hele ki son anda dönmeye karar veren arabalar yok mu...!!! Bazen motorcular da uyanıklık yapmaya kalkıyor, emniyetten şeridinden basıyor da basıyor, araba dönmek isteyince çarpılırsın tabiii... Trafikte gerekli saygıyı ne zaman görürüz bilmem ama ben emniyet şeridinden değil, bayaa normal düz şeritten korna yapanlara aldırmadan gidiyorum. Altımızdaki motor ya illa aralara girecez. Doğuma yetişiyoz sanki mübarek Bir de tek tekere özenmemek lazım, sonuçları hep beraber gördük. AZRAİL CANINI ALMADAN SİZ TEDBİRİNİZİ ALIN. Allah hepimizi korusun. Hepinize kazasız, belasız günler arkadaşlar
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
Abi tamam kaza olur sağa sola çarparsında arkadan biri motosiklete çarpacak diye tırsıyorum.....çünkü haberinde olmuyo....fena yani..
ben bu videoyu izlemiştim ve daha cok dikkatsiz otomobil sürücülerinden korkuyorum, motordaki frenler arabada ki gibi değil maalesef otomobil sürücüleri de bunun farkında değil.
Abilerim siz daha iyi bilirsiniz fakat gördüklerimin çoğu daha kaza yapmadan altından motoru atıyor. Biraz soğukkanlı olsalar kurtaracaklar gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)