30.08.2013 CBR 250 R KAZASI
Reklamlar
-
Sinoptan Ankaraya gitmek için yola çıktım. Tosya yolu üzerinden giderken Kargı(Çorum) Sinop Yol ayrımı - 4 şeritli kocaman yol- ben orta şeritten giderken , en sağ şeritte 4lüleri yakmış bulunan araç paralel olarak kargı yoluna girmek için en sol şerite doğru hareket ediyor. ve orta noktada kesişiyoruz ve aracın sol arka kapsından çarpıyorum. Sol Omuz köprü kemiğim kırıldı.Yarın ameliyata giriyorum. aDAMDAN ŞİKAYETCI OLDUM. ifadeler verildi. Emniyette bana söylenen ise pazartesi yada salı günü evrakların savcılıktan alınacağı yönünde bilgi. Kaza Raporu tutanağına kadar oradan bilgi alacağımı söylediler ve hakim karar verecek dediler bu işten bi iş anlamadım?
motoru ise Ankara Bora Hondaya Pazartesi gunu bi kamyon vasıtası ıle götürecekler. SServis kaza raporu alkol raporunun orjinalini istiyor. bunları savcılıktan almak bı dert.
KAZA RAPOR TUTANAKTA SUCU KIME VERDILER BELLİ DEĞİL. PAZARTESİ SALI DIYOLAR savcılıktan alacaksınız dosyayı. motorun ve benım tamir masraflarımın ödenmesi için karsının suclu bulunması lazım kı bu durumda sizce ne olur ? özel hastane çalışan personeliyim. özel hastanede ameliyatımı oluyorum.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre o asıl suçlu. Sizin tek suçlu olabileceğiniz nokta, hızınız.
Onun dışında sizde kusur bulacaklarını sanmıyorum.
-
Geçmiş olsun. Polis konusunda işi boş bırakmayın. Siz üstüne düşmez iseniz onlarda pek sallamazlar açıkcası. Haklıyken, haksız duruma düşen arkadaşlar oldu daha önce. Ailenizden birisi veya üst makamlardan tanıdığınız var ise jet hızıyla istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Bu ülkede milletvekili amcanız, Baş komiser dayınız yok ise unutmayınki hiçsiniz. İstisnai durumlar hariç olabiliyor bazen....
Tekrar geçmiş olsun.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Polis konusunda işi boş bırakmayın. Siz üstüne düşmez iseniz onlarda pek sallamazlar açıkcası. Haklıyken, haksız duruma düşen arkadaşlar oldu daha önce. Ailenizden birisi veya üst makamlardan tanıdığınız var ise jet hızıyla istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Bu ülkede milletvekili amcanız, Baş komiser dayınız yok ise unutmayınki hiçsiniz. İstisnai durumlar hariç olabiliyor bazen....
Tekrar geçmiş olsun.
ben karabükte yaşıorum. çorumun taa 120 km uzağında bı yerde oldu kaza. benı düşündüren mesafe. şu anda omuz kırık yazıorum. yarın ameliyat düşünüyom ama bu sorunlarıda çözmemiz lazım.
-
Gecmis olsun isin zor benim kazamda ben haksiz bulundum adam aniden durup yolcu aldi bende daldim ama arkadan vurdugum icin sucluymusum hastanelik olan benim magdur olan da ben oldum..
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun isin zor benim kazamda ben haksiz bulundum adam aniden durup yolcu aldi bende daldim ama arkadan vurdugum icin sucluymusum hastanelik olan benim magdur olan da ben oldum..
dostum işim zor değil aslında.. ben arka kapıya dik vurdum. araç yola paralel geldi. polisler umarım sağlam rapor tutmustur.
-
arkadan vuran her zaman suçlu kabul edilmiştir ve böyle gider neyse kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun hakkını ara bence böyle dingil dolu Allah a şükür ben daha kaza yapmadım ama bir gün bana patlatıcaklar böyle
-
Sizin haksiz olma sebebiniz takip mesafesini korumadiginizdan takip mesafesini korusaydiniz durabilecektiniz
-
xanka adlı üyeden alıntı
Sizin haksiz olma sebebiniz takip mesafesini korumadiginizdan takip mesafesini korusaydiniz durabilecektiniz
bende takip filan mesafesi olayı yok. adam beni görmedi muhtemelen yola daldı. ınsallah haklı çıkarımda kurtulurum ya.
-
çok geçmiş olsun,üzüldüm.
kazadan sonra hastaneye gitmediniz mi.acil gelen hastalardan,hele ki trafik kazasıyla gelenden hiç bir ücret alınmaması lazım.yatırmadılar mı sizi.
trafik kazasında yaralananların tedvai ücretleri devlet tarafından karşılanıyor diye biliyorum
-
Önder Özcan adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun,üzüldüm.
kazadan sonra hastaneye gitmediniz mi.acil gelen hastalardan,hele ki trafik kazasıyla gelenden hiç bir ücret alınmaması lazım.yatırmadılar mı sizi.
trafik kazasında yaralananların tedvai ücretleri devlet tarafından karşılanıyor diye biliyorum
ilçeye gittik. omuz köprü kemiği kırık. bi bok yapmadılar... karabüke döndüm hemen yollarda perişan oldum.
-
-
-
Mehmet im çok geçmiş olsun.Allah korumuş.üzüldüm.umarım en yakın zamanda düzelirsin.
-
Abi büyük geçmiş olsun
-
-
Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Trafik tarafından tutulan tutanak çok önemli. Kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirme asli hata olur. Sizin hızınız ise tali hata olabilir. Bir müdahale olmadıysa siz haklı çıkarsınız. Sizin yerinizde olsam. Ayrıca maddi-manevi tazminat davası açardım.
-
-
Geçmiş olsun arkadaşım bildiğim kadarı ile tutanak önce karakola ordan savcılığa gider savcılığa gitse bile olay yeri tutanağının kopyası karakolda kalır ve taraflar birer kopya alabilir...
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum size. 2006 yılında Bağdat Caddesi Suadiye ışıklarda ben de bir kaza geçirdim. Kırmızı ışıkta beklerken ticari taksi arkadan çarptı ve kaçtı. Beyin sarsıntısı geçirdim ki Full korumam vardı. Taksi olay yerinden kaçtığı için görgü tanıkları plakayı almışlar ben de onlardan öğrendim. 18 ay kadar mahkeme devam etti. Taksici en son duruşmaya kadar hiçbirine katılmadı. Son duruşmaya da polis getirdi. Karar açıklandı devlet taksiciye benim zararım tutarında ceza kesti. Tazminatımı nasıl alacağımı hakime sorduğumda tekrar tazminat için bir dava açmam gerektiğini belirtti. Uğraşamadım. Sigortacı bir tanıdığım sayesinde taksicinin sigorta şirketinden zararımı tahsil ettim. Çark işliyor sonuçta yavaşta olsa. Sonuna kadar hakkınızı arayın. Bence anlattığınızdan yola çıkarak sizin haklı olduğunuzu anlıyorum. Tekrar geçmiş olsun.
CBR 125 R' 05, BANDIT GSF 650 S' 05, CBR 600 RR' 07 , SYM JOYRIDE' 07
'' GİTMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR ''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)