Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Yine Ortaköy Opet'in önünde kaza!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok feci bir ölüm. Vücudu, beli resmen dalgalanıyor yani muhtemelen bütün omurgası kırılmıştır.

Arkadaşlar bu resmen cinayettir. Başka bir açıklaması yok. Cinsiyetle alakası yok. Bu teyze kasten adam öldürmekten yargılanmalı ve ceza almalıdır. Ancak kaza olduğu ve kendisininde yaralanma/ölme riski olduğundan dolayı çok az bir ceza alacaktır.

En çok korktuğum yollardır bunlar karşılıklı geliş-gidişin olduğu yollar. Ordu'da bir genç arkadaşımızda böyle bir yolda onun şeridine giren kamyon sürücü hayvan tarafından kaza yapmıştı. Link ve fotosunu veriyorum:

http://nethaberci.com/sondakika-video/haber-video-haberleri/ordu-motosiklet-ile-kamyona-boyle-carpti-141523.html

Bende 4 Nisan 2012'de Samsun'da benzer bir kaza yapmıştım. Gazi caddesinde yola bakmadan ara sokaktan çıkan bir potansiyel katil yüzünden ölümden döndüm, önce Allah sonra ekipmanlarım korumuştu beni. Ve tek yönlü bir cadde olduğundan kaçabilecek hiçbir yerimde yoktu. Bir diğer önemli konuda yollara döşenen PARKE taşları yüzünden duramamıştım eğer asfalt olsaydı muhtemelen durur ya da çok hafif vurur/durardım. Bu da oradaki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden bir kaç foto. Bu üç foto sonrası ön sağ kapısından vuruyorum. Kafam ön cama çarptığı için şanslıyım aslında.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben olsam o arabanın solundan çok rahat geçerdim, yazık olmuş.
    ReiZzZ bunu beğendi.

Allah rahmet eylesin.

Bu motorun cidden ortası yok, ya hiç kullanmayacaksın, ya da eğitimini alıp, sürüşünü, sistemini sonuna kadar öğrenip kullanacaksın. Böyle kaza gerçekten üzücü, kontrayla kaçılabilirmiş, sağda benzinciyi görüp ani dönüş yapabilecek araçlar öngörülebilirmiş vs vs, gerçi öldükten sonra ne desek boş. Geride kalanlar işleri sadece Allah'a havale etmek yerine sistemli sürmeye önem verse bari...

Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi tv de tekirdag çanakkale yolunda italyan bir motorcu hayatını kaybetti otomobille çarpışmış adam türkiyeyei gezmeye geliyor ve oto tererüne kurban gidiyor allah taksiratını affetsin.
    İtalya'dan Avusturalya'ya gideceklermiş :(. Haber sitesi ve forumda da rastladım, çok üzücü.

http://www.lospiffero.com/tipi-da-os...lia-10336.html
    http://www.forumtriumphchepassione.c...na-follia.html

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kadın tutuklanmış 1 ay yatsa razıyım...1 aycık yatsın...üst mahkemeye itiraz edilse bile 1 ay içerde kalsın "..............."

chopinnrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 155 (MAT GRİ)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kadın tutuklanmış 1 ay yatsa razıyım...1 aycık yatsın...üst mahkemeye itiraz edilse bile 1 ay içerde kalsın "..............."
    1 ay yatarsa iyi,cünkü katillere genelde hiç ceza verilmiyor bizim memlekette....

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Trde adalet yok! Banada araba çarptı. Şükür Yaşıyorum. Kask ve Korumalı Montum kurtarmıstı. Burda Eğitimsizlik ön planda. Kural İhalili sonucu genc arkadasımısı kaybettik. Allah Bizi Kadın Erkek Farketmez Böle Biliçsiz Kullanıcılardan Uzak eylesin.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı chopinnrose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay yatarsa iyi,cünkü katillere genelde hiç ceza verilmiyor bizim memlekette....
    taksirle adam öldürmenin yatarı bildiğim kadarıyla maksimum 3-4 ay...alanı paraya çevrilen ceza şeklinde galiba..şimdi ben o duruma şahit olsam kadına dalardım benimde başım darpdan belaya girerdi...bende haber olurdum...en azından burnunu kırardım...araba içinde beklerken bir tekme atsam yine rahatlardım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Allah rahmet eylesin. Bu bayram boyunca motora hiç ama hiç binesim yok. Hevesim kaçık.
    Bayramdan bayrama direksiyona geçen binlerce sürücü acemi var. :(

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum İnşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın.
    Büyük konuşma.
    Kendine aşırı güveniyorsun bu iyi bişey değil. Geçerim dururum kayarım ama düşmem.
    Bunlar rahmetlilerin hep son sözleri olmuştur. Senin de son sözün olmasın.

Bak ben motor tepesinde uyunur mu dedim sonraki hafta uyudum ayağımı kırdım.
    Benzeri senin başına gelmesin.
    MotorKafa bunu beğendi.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

Gundogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom Deli..
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin.
    Büyük konuşma.

Normalde kırık olan ön siperliği yaptırıyodum eyüp uyandırdı, murat gibi uyuma 800 km yol gidecen yüzüne rüzgar vursun uyumazsın dedi iyikide o şekilde yolu çıkmıştım. Rüzgarın yüzümü okşamasıyla hiç uyumadan sağ salim geldim.

Motosikleti
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin. Bu bayram boyunca motora hiç ama hiç binesim yok. Hevesim kaçık.
    Bayramdan bayrama direksiyona geçen binlerce sürücü acemi var. :(

Büyük konuşma.
    Kendine aşırı güveniyorsun bu iyi bişey değil. Geçerim dururum kayarım ama düşmem.
    Bunlar rahmetlilerin hep son sözleri olmuştur. Senin de son sözün olmasın.

O kuruçeşmedeki düzlükte benim de önüme araç atladı, ön frenim kampana olmasına rağmen durabildim. Yanlış bişey mi dedim yani canımı kurtarmak mı suç oldu Ya duracaksın ya da hızla şerit değiştireceksin, arabaya girersen durum kritik.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Alıntı Gundogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normalde kırık olan ön siperliği yaptırıyodum eyüp uyandırdı, murat gibi uyuma 800 km yol gidecen yüzüne rüzgar vursun uyumazsın dedi iyikide o şekilde yolu çıkmıştım. Rüzgarın yüzümü okşamasıyla hiç uyumadan sağ salim geldim.
    Hoşgeldin abi.
    Önemli olan bu gibi tanık olduğumuz veya yaşadığımız kazalardan ders almak. Mesela bu gibi benzinlik veya ara yol gibi girilme potansiyeli olan yerlerden geçerken durabilecek hızda geçmeliyiz.
    Her an önümüze birşey çıkacakmış gibi paranoyak şekilde.

Özellikle 1 şerit gidiş bir şerit geliş olan yerlerde önüm boş gidince aşırı derece de huzursuz oluyorum adam beni ya göre göre sollamaya çıkıyor ya da gerçekten görmüyor ya da iplemiyor. Ama önünde bir araç olsa sollayacağını bilse bile sollamaya çıkmıyor. Motoru yolun dışına atacağını bile bile sollamaya çıkabiliyor.

O kuruçeşmedeki düzlükte benim de önüme araç atladı, ön frenim kampana olmasına rağmen durabildim. Yanlış bişey mi dedim yani canımı kurtarmak mı suç oldu Ya duracaksın ya da hızla şerit değiştireceksin, arabaya girersen durum kritik.
    Yanlış söylediğini düşündüğüm şey yaparım ederim geçerim demen. Yani böyle konuşman yanlış. Herşey bir anda oluşabiliyor anlamıyorsun. Allah'a emanet.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

chopinnrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 155 (MAT GRİ)
    Arkadaşlar bişey dicem bu olaylar saniyelik oluyor(ben birebir yaşadım),öyle sagından gecerdim solundan gecerdim olmuyor yani,o göz acıp kapayıncaya kadar ki sürede yaptıgın son bir hamle ile kendini kurtardın kurtardın yoksa iş kadere kalıyor.Allahım hicbir motorcu kardeşime yaşatmasın bunları,hızınızı hep kontrol altında tutun.SAğdan cıkanlar şerit degiştirenler ,ve aynadaki arkadakiler bunlar sürekli kontrol altında olmalı...Onun dışında Allah göstermesin sen dururken adam gelir arkadan vurursa bunlara ne yapabiliriz ki...
    madlive bunu beğendi.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    yanlış düşünüyosun cahilce aynı durum benim başıma geldi sol ayagım hala sıkıntılı herkezin %80 birgün kaza yapıcagı şekil bu karşı şeritten gelen aracın senin şeridini ihlal etmesi.
    bu hiç beklenmedik birşey o anda o aracın senin şeridine girebilecegi ihtimali senin beyninde hiç yer etmiyo zaten arkanda artıcı var artıcıların cogu motor sürmeyi bilmiyen tipler acemiler ne yöne nasıl yatıp nasıl haraket ediceklerini bilmez benim artıcımda süt cocugunun biriydi bodozlama girdim araca aynen bu kaza gibi artık karşıdan yada kavşaktan araba cıkıyosa korna sellektör ve hızımı düşürüyorum.ya beni gördü nasıl olsa gecim derseniz gittiginiz an olur.
    ben o gün kaza yapmadan önce kardeşime dedimki oglum ben motordan düşmem düşene hayret ediyorum büyük konuşma fln dedi dalga gectim güm pat mükemmellikten öteydim adam şeridime kafadan bi daldı paket anbulance.
    madlive bunu beğendi.
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış düşünüyosun cahilce
    Ne yapalım peki, arabaya girip kafayı gözü mü kıralım ? Ben de farkındayım o arabanın yaptığının çok hatalı olduğunun. Ama videoyu görünce kaçınılabilecek bir kazaymış dedim.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Ne yapalım peki, arabaya girip kafayı gözü mü kıralım ? Ben de farkındayım o arabanın yaptığının çok hatalı olduğunun. Ama videoyu görünce kaçınılabilecek bir kazaymış dedim.
    bende videoyu görünce senin gibi düşündüm lakin en ufak birşey bile o anda dikkati dagıtabiliyor aklından sürücünün birşey geçmiştir kafası başka biyerdedir.
    artıcı bişi söylemiştir yani herşey olabilir hür dikkat gitse anında reaksiyon gösterbilcek kadar tetikte olsa dedigin dogru ama inan videoyu izlerken keşke söyle yapsaydı böle yapsaydı demek istiyo insan çocuk çok genç, çok yazık.
    Motosiklet mucidi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yazık olmuş. Gencecik insan ölmüş bir astarı gitmiş yüzünden. Bu kadın hapis falan yatmaz. Adaletine tükürdüğümün memleketinde.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    ABİ KAPATIN ARTIK ŞU YOLU YA... Koyun araya bi tretuar ilerdeki kavşaktan dönsünler gözünü seviyim bu nedir, kaçıncı kaza bu?

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Gerçekten ben ve arkamda taşıdığım insanın başına geldiğini düşündüm. Neden bu kadar etkiledi bilmiyorum da çok üzüldüm gerçekten.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istediğiniz kadar sövün sayın ihtiyar kadına,biz 2 gün sonra bu kazayı unutacağız,hanım teyzemiz güzel bir kefaret ödeyip yırtacak ve istanbulun en iyi psikoloğuna parayı yatırıp kendi psikolojisini düzeltip tekrar trafiğe akacak.Ama o bmwyle değil,çünkü o bmwyle kötü anıları oldu bi tane serseri motorcu çarptı ve öldü diye onu satıp lüks bir mercedes alacak ve biz tekrar tehlikede olacağız.Allah rahmet eylesin...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-toplasak.html

bişeyler yapmak lazım...
    Ondan sonrada o aldığı Mercedesle bu sefer bizlerden birine daha çarpıcak

Ölen kardeşime Allah rahmet eylesin yaralanan artçıyada Rabbim şifalar versin inş. Çok kötü ya
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ KAPATIN ARTIK ŞU YOLU YA... Koyun araya bi tretuar ilerdeki kavşaktan dönsünler gözünü seviyim bu nedir, kaçıncı kaza bu?

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

Gerçekten ben ve arkamda taşıdığım insanın başına geldiğini düşündüm. Neden bu kadar etkiledi bilmiyorum da çok üzüldüm gerçekten.
    Olmaz ordaki gece kulüplerinin vale'lerine zahmet olur kavşaktan dönüp gelmek.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24486318.asp

kaza ile ilgili yeni haber çıkmış

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)