Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ön tekerime çıkan adam..

REKLAM ALANI
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    cumartesi sabahı ara sokakta seyir ederken önümdeki aracın yavaşlayıp durması - aynı rahatlıkta geri vitese takıp - iki metre geri gelip ön tamponuyla tekerimin üstüne çıkması ve "pardon ya, farketmedim" sözü..

aynen okuduğunuz gibi - gözlerime inanamadım, ilk geri vites lambalarını gördüğümde, ikinciye ön çamurluğumu otomobilin tamponu ile ön tekerimin üstüne çıkıp lahmacun gibi katladığında, üçüncüye de motorumu yan yatmış vaziyette otomobilin kısmen altında gördüğümde..
    şaka gibiydi - sonrada inmiş "ah pardon, farketmedim" - rahat 15 dakıka sakinleşemedim, "nasıl farkedemezsin" - "neden aynalarını kontrol etmeden geri geri gidersin" - "pardon çocuğunuzu ezdim, farkedemedim mi yani.." - "kullanın şu nalet olası aynaları arkadaş" - "çoğunuz var mı, varsayın başka aynaya kullanmayı bilmez bir sürücü olduğunu.." - "pardon ama sizi öldürdüm" ...

kaç gün geçmiş halen aklıma geldikce sinirleniyorum..

akabinde 30 dakika sonra ana yolda 50 ile sol şeritte seyir halindeyken, park alanından çıkıp iki şerit birden değiştirip önüme kıran bir bmw sürücüsü, çok şükür ki başakaların öküzlüğünü telafi edebilmek için pay bırakıp kullanırım motosikleti, korna eşliğinde önce arka sonra limon sıkar gibi ön frenle kurtardım.. trafik lambasında "napiyorsun sen ya, ehliyeti tost makinasından mı çıkardın, aynan yok mu senin, omuz bakışı yok mu senin, iki şerit bir hamlede değiştirilmez hiç mi duymadın sen" - "ya pardon farkedemedim" - "pardon yok ölümden döndüm, pardon yok, kullanın şu nalet aynanızı" ... kemer takmamış, böyle benim bmw'm var havaları ...

çıkarılacak ders; otomobil arkasında aynı şeritte seyir halinde kesinlikle sürücü tarafındaki aynadan farkedilecek şekilde olmaya dikkat edilmeli. her daim başkasının öküzlüğünü telafi edebilmek için pay bırakılmalı..

verilmiş sadakalarımı tükettim galiba..
    fz6_fazer, cenkito ve cece89 bunu beğendiler.
    ● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Geçmiş olsun yerine koyunki tükenmesin sadakalarınız çok ihtiyacınız oluyor baksanıza

Sadece size özgü değil bu durumlar hepimizin başına geliyor maalesef motosikleti taşıt yerine saymayan hanzolar dolu trafikte

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    gecmisolsun cok dogru söylüyorsun bende yerde yatarken adam gelip pardon senin arkandaki araba hızlanınca bende o gelmeden gecim dedim dedi böyle adama ucmak istedim ama fiziki kanunlar el vermedi trafikte bayanlar ayna hiç kullanmıyor gecen bi tanesi geri geri arabayla geliyorum camım acık aa bi kadın bana dikkat et arkadaki araba benim cok yaklaşıyosun demez mi :DD dedim ben siz gibi aynasız gitmiyorum bak ayna var gördünmü dedim hiç cvp veremedi carpasım geldi arabasına.seninkide cok kötü olmus geri geri gelip toslaması:S

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Dostum hiç kimse görmüyormuş gibi gitmelisin.
    Onlar seni görüyormuş gibi davranmak başkasının ipiyle kuyuya inmek gibidir.
    Unutma trafikte görünmez elemansın. Çünkü herkes kendinden büyük araca odaklanmış durumda.
    Seni görmez.

Sen düştükten ayağını kırdıktan sonra o aynayı adamın bir yerine soksan da değeri yok.
    Allah'a emanet.
    sakinseytan bunu beğendi.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    bu arada; çok şükür bende herhangi bir hasar yok, motorda (ktm) ayak fren kolu yamuldu (kullanılır durumda), fren kolun yamulması ıle birlikte debriyaj kapağı cizildi, grenajlarda çizikler oluştu, elçik koruma çizildi.. allahtan ön teker/jant herhangi bir hasar görmedi..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı madlive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum hiç kimse görmüyormuş gibi gitmelisin.
    Onlar seni görüyormuş gibi davranmak başkasının ipiyle kuyuya inmek gibidir.
    Unutma trafikte görünmez elemansın. Çünkü herkes kendinden büyük araca odaklanmış durumda.
    Seni görmez.

Sen düştükten ayağını kırdıktan sonra o aynayı adamın bir yerine soksan da değeri yok.
    Allah'a emanet.
    vala ne güzel söyledin aynen benim eski amatör zamanımı anlattın adam sinyal vermiş duruyo a dedim beni görüyo gecim meger görmemiş hemde hiç arkamdaki arabaya odaklanmış o gelmeden gecim demiş güm pat yogunbakım.artık korna sellektör uyarıyorum öyle duran arabaları.
    Motosiklet mucidi

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cumartesi sabahı ara sokakta seyir ederken önümdeki aracın yavaşlayıp durması - aynı rahatlıkta geri vitese takıp - iki metre geri gelip ön tamponuyla tekerimin üstüne çıkması ve "pardon ya, farketmedim" sözü..

aynen okuduğunuz gibi - gözlerime inanamadım, ilk geri vites lambalarını gördüğümde, ikinciye ön çamurluğumu otomobilin tamponu ile ön tekerimin üstüne çıkıp lahmacun gibi katladığında, üçüncüye de motorumu yan yatmış vaziyette otomobilin kısmen altında gördüğümde..
    şaka gibiydi - sonrada inmiş "ah pardon, farketmedim" - rahat 15 dakıka sakinleşemedim, "nasıl farkedemezsin" - "neden aynalarını kontrol etmeden geri geri gidersin" - "pardon çocuğunuzu ezdim, farkedemedim mi yani.." - "kullanın şu nalet olası aynaları arkadaş" - "çoğunuz var mı, varsayın başka aynaya kullanmayı bilmez bir sürücü olduğunu.." - "pardon ama sizi öldürdüm" ...

kaç gün geçmiş halen aklıma geldikce sinirleniyorum..

akabinde 30 dakika sonra ana yolda 50 ile sol şeritte seyir halindeyken, park alanından çıkıp iki şerit birden değiştirip önüme kıran bir bmw sürücüsü, çok şükür ki başakaların öküzlüğünü telafi edebilmek için pay bırakıp kullanırım motosikleti, korna eşliğinde önce arka sonra limon sıkar gibi ön frenle kurtardım.. trafik lambasında "napiyorsun sen ya, ehliyeti tost makinasından mı çıkardın, aynan yok mu senin, omuz bakışı yok mu senin, iki şerit bir hamlede değiştirilmez hiç mi duymadın sen" - "ya pardon farkedemedim" - "pardon yok ölümden döndüm, pardon yok, kullanın şu nalet aynanızı" ... kemer takmamış, böyle benim bmw'm var havaları ...

çıkarılacak ders; otomobil arkasında aynı şeritte seyir halinde kesinlikle sürücü tarafındaki aynadan farkedilecek şekilde olmaya dikkat edilmeli. her daim başkasının öküzlüğünü telafi edebilmek için pay bırakılmalı..

verilmiş sadakalarımı tükettim galiba..
    Ehliyeti bakkaldan almak kolay, Eski dodge s100 kamyonetler var her yeri demir yığını, yandan lodoslamya bir dalacan: pardon görmedim
    YAMAHA

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    görünmüyoruz arkadaş. ben elimi sellektörden mümkün oldukça çekmiyorum hatta uzunları yakıp dolaşsam çok mu küfür yerim acaba merak ediyorum :D

ama kaşınıyolar yani. çok hafife alıyolar motosiklet sürücülerinin yaşamlarını

fromghetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM 850, Tiger 250
    Fazla o aynalar ona fazla israf alıcan aynalarını bana da geliyolar bazen öyle ........

OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    o araba sizi görmeyecek, o minibüs size yol vermeyecek, o araba sinyal vermedi ama dönecek, o yaya yola atlayacak, o öndeki ani fren yapacak vs. vs. Hep en kötüsü olacak. Ona göre kullanmak lazım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)