Motor ikiye bölündü(Düzce)
Reklamlar
-
02 Ağustos 2013, 03:19
Akçakoca yolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobile çarpan motosiklet ise ikiye bölündü.
http://www.oncurtv.com/haber/MOTOR-I...64460#disagree
Kask yok ehliyet yok Allahtan bişey olmamış.
Gerçi buralarda hergün olan bişey ne diyeyim
Reklamlar
-
02 Ağustos 2013, 03:23
Bir akşam lastikçideyiz adamın biri yaklaştı kafasındaki 30- 40 dikişi gösterdi. Eski motorcuyum çook kaza yaptım heryerim yara içinde ama hiç kask felan kullanmadım.
Sen neden bukadar sıkı giyiniyorsun diye sordu.
Adama baktım ,, baktım ,, baktım
Abi benim canım değerli , seninki para etmiyorsa seni ilgilendirir dedim. Ve birazda o bana baktı , ama bildiğin mal mal baktı.
Kendi canına kıymet vermeyene ben ne diyimki.
Geçmiş olsun bari.....
-
02 Ağustos 2013, 03:40
İzmir İl Temsilcisi
2 ye ayrılması normal mobiletin bisikletten ahım şahım bi farkıda yok . önemli olan sanki motormuş gibide 2 ye bölündü diyorlar.
kask nasıl takmıyorlar anlamıyorum ben kasksız motor süremıyorum deniyorum olmuyor arkadaş gözüme ya birşey kacıyor yada yola bakamıyorum kasksız motor nasıl sürüyorlar cidden aklım almıyor.
geçen yolda giderken kasksız cupla bi motor karşı şeridimden geçti adam gözlerini açamıyor rüzgardan kısmış gözlerini.
ee sen yolu göremiyorsun daha arkadaş nasıl motor kullanıcaksında kask takmıyorsun.
kask sadece kafamızı korumak için degil aynı zamanda görüş mesafemizi ve daha dikkatli motosiklet kullanmamızada yardımcı oluyor.
-
02 Ağustos 2013, 04:39
CEM. adlı üyeden alıntı
2 ye ayrılması normal mobiletin bisikletten ahım şahım bi farkıda yok . önemli olan sanki motormuş gibide 2 ye bölündü diyorlar.
kask nasıl takmıyorlar anlamıyorum ben kasksız motor süremıyorum deniyorum olmuyor arkadaş gözüme ya birşey kacıyor yada yola bakamıyorum kasksız motor nasıl sürüyorlar cidden aklım almıyor.
geçen yolda giderken kasksız cupla bi motor karşı şeridimden geçti adam gözlerini açamıyor rüzgardan kısmış gözlerini.
ee sen yolu göremiyorsun daha arkadaş nasıl motor kullanıcaksında kask takmıyorsun.
kask sadece kafamızı korumak için degil aynı zamanda görüş mesafemizi ve daha dikkatli motosiklet kullanmamızada yardımcı oluyor.
Aynen katılıyorum. Hele bir de o tiplerin bir yandan gözüne kaçan şeyleri ayıklamaları yok mu Tak kaskını efendi efendi kullan motoru, ağzına gözüne sinek dolmasın, düşersen de kafan yarılmasın, kırılmasın...
Olayda can kaybı olmaması teselli verici, umarım ders alırlar
-
02 Ağustos 2013, 04:54
acayüp adlı üyeden alıntı
Bir akşam lastikçideyiz adamın biri yaklaştı kafasındaki 30- 40 dikişi gösterdi. Eski motorcuyum çook kaza yaptım heryerim yara içinde ama hiç kask felan kullanmadım.
Sen neden bukadar sıkı giyiniyorsun diye sordu.
Adama baktım ,, baktım ,, baktım
Abi benim canım değerli , seninki para etmiyorsa seni ilgilendirir dedim. Ve birazda o bana baktı , ama bildiğin mal mal baktı.
Kendi canına kıymet vermeyene ben ne diyimki.
Geçmiş olsun bari.....
Çok iyi demişin valla bence başka lafta söylenmezmiş belki hala söylediğin lafı düşünüyor olabilir ne laftı ama diye
-
02 Ağustos 2013, 05:00
Ben de düzcede kazayı gördüm.Düzcenin yerel televizyon ve haber sitesi öncü tv deki bu kaza ile ilgili yorumlara bir baksanız(http://www.oncurtv.com/haber/MOTOR-IKIYE-BOLUNDU-/64460) dehşete düşersiniz.Ne çok motorsiklet ve motorcu düşmanı varmış.
-
02 Ağustos 2013, 05:03
Ne kadar 2 teker düşmanı olduğunu görmek için trafiğe çıkmak yeterli
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
02 Ağustos 2013, 05:19
nayken81 adlı üyeden alıntı
Ben de düzcede kazayı gördüm.Düzcenin yerel televizyon ve haber sitesi öncü tv deki bu kaza ile ilgili yorumlara bir baksanız(http://www.oncurtv.com/haber/MOTOR-IKIYE-BOLUNDU-/64460) dehşete düşersiniz.Ne çok motorsiklet ve motorcu düşmanı varmış.
Neden böyle bir düşmanlık var acaba ?
Herkesin bir şikayeti var , ben bile şikayetçiyim motorlardan .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
02 Ağustos 2013, 06:18
Yorumlardan birinde yazıyor, motor demek intihar demekmiş yaw hehe doğrusu. 2 senede 19 bin km yaptım hiç kazam yok başka bir araçla. Bikaç kere düşük hızda devirdim o kadar olur
-
02 Ağustos 2013, 06:44
-
02 Ağustos 2013, 10:55
Bi gün intihar etmek istersem kaskı çıakrıcam aynaları sökücem motorun üstüne de yattıkmı görev tamamdır atın ölümü arpadan olsun, Eskiden sadece uzaktan izlerken bu olayları üzülüyodum gerçekten fakat işin içine girince yapılan hataları birde o hataları savunmalarını gördükçe artık iyi olmuş dediğimde oluyor. Çünkü cidden bazı insanlar sahip oldukları o cücük kadar beyinle yaşamayı haketmiyolar
-
02 Ağustos 2013, 11:09
valla kask yok ehliyet yok resmen intahar etmiş. Dün yolda giderken aracın tekerinden küçük taş fırladı kaskıma çarparak sekti ben o an düşündüm kafamda kask olmasa muhtemelen o taş benim beynime saplanıp ölecektim. kasksız kesinlikle kullanmıyorum aklımdan bile geçirmiyorum. Yaz sıcağında full koruma kan ter içerisinde eve gidiyorum milleti görüyorum short tshirt kafada kask yok oh miss serin serin dolaşıyorlar benmi salağım yoksa onlarmı çok akıllı
-
02 Ağustos 2013, 11:20
Öncü Tv deki haberini okudum,motorla araca arkadan çarpmış bu apaçiler...
(http://www.oncurtv.com/haber/MOTOR-IKIYE-BOLUNDU-/64460)
-
02 Ağustos 2013, 11:28
Allah korusun bilincsiz de olsa bizim evlatlarımız...ardından ağlayanı olur...ana baba olmayan bilmez...
-
02 Ağustos 2013, 11:32
öncelikle yaralılara acil şifalar dilerim.daha 2hafta önce kuzenimin oğlu kaza yaptı.şükür birşey yok mondial 150 scooter ortadan ikiye bölündü.ortadan geçen şase demiri kaynak yerinden çürümüş yolda gderken kopmuş çin malı scooter kullanıcılarına özellikle şase demirlerine dikkat etmeleri kaynak çatlağı çürük varsa yaptırmaları yerinde olur
-
02 Ağustos 2013, 11:46
Eğitim şart... sadece motoru kullanana değil.. trafikte tüm araç kullanana.. bunu denetleyene.. eğitimini verene... Ülkemizde hiç birinin layıkıyla yapıldığını düşünmüyorum.. o yüzden bu haberler, bu habere verilen saçma cevaplar, saçma savunmalar hiç bir zaman azalmayacak....
-
03 Ağustos 2013, 04:51
Salih_T adlı üyeden alıntı
Eğitim şart... sadece motoru kullanana değil.. trafikte tüm araç kullanana.. bunu denetleyene.. eğitimini verene... Ülkemizde hiç birinin layıkıyla yapıldığını düşünmüyorum.. o yüzden bu haberler, bu habere verilen saçma cevaplar, saçma savunmalar hiç bir zaman azalmayacak....
Sadece düzcedemi böyle bilmiyorum ama motosiklet süren kardeşlerim çok vurdumduymaz. açık egsoz kafa kaldırma tam gaz çarşı içinden geçme ..
Haliyle bize karşı milletin bakış açısı da malum oluyor
egelim 43 adlı üyeden alıntı
@Enes:
Başlığı okuyunca şöyle bir irkildim konu sahibide seni görünce dedim aha Salcanoyu ikiye böldü herhalde
korktum valla
Allah korusun diyelim abi ben de bu tür haberlerden çok sıkıldığım için paylaşmak istedim
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
03 Ağustos 2013, 05:11
Hayır Enes, bu durum Düzce'ye özgü değil, şehir ayrımı olmaksızın bu tür hareketleri yapanlar genelde ergenler
-
03 Ağustos 2013, 08:22
bin nasihatten bir musibet iyidir ,inşallah akıllanmıştır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler