Geçmiş olsun. Oruçlu kafayla çok dikkat etmek gerek böyle kazalar yaşamamak için.
Geçmiş olsun. Oruçlu kafayla çok dikkat etmek gerek böyle kazalar yaşamamak için.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden sakınmış ne diyelim.
Birkaç gün önce Gerze'den bir arkadaşımda kaza yaptı, önüne bir traktör fırlamış, traktörün ön ve arka tekeri arasından geçmiş, Allah' tan sadece kolu kırıldı.
Herkes çok dikkatli olsun.
çok geçmiş olsun
çok geçmişolsun Allah açil şifalar versin.
bende senin gibi bi kaza gecirdim ama arabaya kafadan girdim sol bilegimde platin var.
parmaklarımın bazılarında ve ayak bilegimde kireclenme oldu haraket kabiliyeti kısıtlandı yani sana tavsiyem ara sıra eklemleri alcıdayken haraket ettir.
vala çok sancılı günlerdi adına üzüldüm ist olsan gelirdim ziyaretine.
unutma eklemlerini haraket ettir bakma alcıda kalsın fln laflarına kemik bi şekilde tutunuyo ama kireclenme acılmıyo.
büyük geçmiş olsun..Allah acil şifa versin inşallah
geçmiş olsun. keşke biraz daha yavaş olsaydın demeyeceğim, Allah şifalar versin...
allah şifa versin çok geçmiş olsun
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Allah size göstermesin arkadaşlar
senin durumun daha kötü olmuş usta. Şükür bende hiç alçı yok.
Sağ bacak üst kemiğinde -femur- kırık olduğu için platinle bağladıkları
için gerek yokmuş. Öyle ki ameliyatın 3. gününde doktor "hadi daha kalkmadın mı" diyordu
şimdi yürüteç fln hareket ediyorum şükür. Samimi tavsiyeleriniz ve içten iyi niyetiniz
için çok teşekkür ederim..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
slm arkadaşım kazanı duydum çok üzüldüm ... aynı şekilde femur kırığını şu an bende yaşamaktayım yaklaşık bir ay önce bende talihsiz bir kaza sonucu sağ femur kemiğini kırdım benimde ayağıma çivi ve vida taktılar şu an bende koltuk değnekleri ile üzerine basmadan hareket ediyorum bakalım bayramdan sonra kontrol de dr ne diyecek... allah yardımcımız olsun .....en kısa sürede iyileşmen dileiyle sağlıcakla kal ....
Allah acil şifalar versin, büyük geçmiş olsun.
Allah şifa versin oruçluydun heralde.insan dalgın oluyo...
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Hocam geçmiş olsun.Sizin canınız sağ gerisi önemli değil. Hepsi bir şekilde hallolur.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar..
sana da geçmiş olsun damdan düşen arkadaşım femur kırığı normal kırık gibi 20-25 günde iyileşmiyor mu ki?
sizin ki 2 aya varacaksa hala üstüne basmanıza izin vermiyorlar mı? bende çivi yok şükür,
sadece platin attılar ,işyerimden 1 ay daha ayrı mı kalacağım acaba??
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
slm, evet aynen öle damdan düşen arkadaşım ben ameliyat olalı tam bir ay oldu fakat bende küt kırık dedikleri kırığın yanında parçalı kırıklarda vardı onları vida ile tutturdular doktorum bayramdan önce veya sonra yapacağı kontrolde yani çekilen filimlerin sonuçlarına göre basma olayına girecek sanırım birde ben sorduğumda femur kemiğinin iyileşme sürecinin altı hafta ile altı ay arasında olduğunu söledi tabi bu yaşa kemik yapısına vb gibi şeylere bağlı sanırım. bu arada benim adım cemil istanbuldayım.bu arada seninle telefonlaşmak isterrim ne de olsa kader arkadaşıyız (532 467 28 80) çaldır yeter
geçmiş olsun. bugün bende yaşadım bir kaza. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.
bunlara ehliyet veren de suç aslında şöförlerin bir suçu yok adam karşıdan karşıya gececek
150 metre motor sürdüm geçmedi aramızda 30 metre farkl kaldı sürdü yola hızlı geç diye kornaya bastım
adam durdu yolun ortasında. bende arka ön fren kaya kaya geldim motor kaymadan dolayı hafif dönmüştü
sağ ayağımla arabaya bi tekme attım nasıl becerdiysem motor geldiğim yere döndü. düşmedim Allaha şükür
indim motoru ayağa alıdım kaskı çıkardım adam bastı gaza gitti.
ayak hafif şişti eve gittim buz koydum bi parça ağrı var ama sorun değil..
@mehmet0707 Büyük gçmiş olsun benim kazanın hafifletilmişini yaşamşsınız resmen
şükür ki kurtarmışsınız. Allah beterinden esirgesin..
@raven71: teşekkürler Allah size göstermesin. Şu an evde oturmaktan başka birşey yapamıyorum.
Kırık yerinde bi ağrı yok ama oturmaktan başka yerler ağrıyor. Cuma ya kadar böyle .cuma günü
dikişler daha doğrusu zımbalar alınacak bakalım doktor ne diyecek merakla bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)