Çok geçmiş olsun....Allah acil şifalar versin.. Motor almayı çok istiyorum ama diğer sürücülerin bile hatasında motor kullanıcılarının bütün acıyı çektiğini görünce vazgeçmeyi de düşünmüyor değilim..
Çok geçmiş olsun....Allah acil şifalar versin.. Motor almayı çok istiyorum ama diğer sürücülerin bile hatasında motor kullanıcılarının bütün acıyı çektiğini görünce vazgeçmeyi de düşünmüyor değilim..
Bizim dayıoğlunun ayağına demir kafes çivi felan takmışlardı 6 ay sonra söktüler not yaş:17
Teşekkür ederim.Umarım siz yaşamazsınız.Maalesef ki bu dünyada herkes birbirinin hatasının
sonucunu çekiyor. Motorda bu oran biraz daha fazla maalesef..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
şükür ki bendedurumo kadar kötü değil. Moral verdiğin için sağol,ve geçmiş olsun dileğin için..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Çok geçmiş olsun ben bu konuyu galiba bir kaza videosu sanıp girmemiştim...Allah korumuş...sevdiklerine bağışlamış..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah sizi sevdiklerinize ailenize, eşinize bağışlamış üstad.. Çok büyük geçmiş olsun ama bununla birlikte karşı taraftan her türlü hakkınızı almanızı hem kendim hem diğer tüm motor kullanıcıları adına temenni ediyorum..
Sayfadaki kaza geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın..
Sen baya görmüş geçirmiş haytaın sillesini de yemişsin usta. Allah tekrarını göstermesin inşallah..
Elhamdülillah öyle oldu üstad. Hak arama meselesinde belli bir miktar teklif etti ya kabul edicem
ki aslında iyi niyetli biri gibi geldi, yada ne işe yarayacağını bilmediğim hukuki yollara gireceğim. Şimdilik kararsızım..
TEşekkürler Allah sizlrere göstermesin inşalllah
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
Kardeş geçmiş olsun. Yalnız uzlaşmanı beğenmedim. Bu tür vakalarda hayatını kaybetmiş olsan, ömür boyu sakat kalacak olsan allah korusun, aileni, seni düşünebiliyormusun? Hayvan herifi süründür, çok yüksek meblağ tazminat iste. İş kaybı filan de.
Bak bizim hanım sola dönerken motorsikleti görmemiş, çok hızlı geliyormuş motor, tam da yol eğimli ve ortada levha olduğundan kör nokta resmen. Motor gelip bizim sağ arka kapıya çarpmış yavaşça, herifin başında kask bile yokmuş ve bir tek kaşında yara var diye 2 senedir mahkemelerde srünüyoruz. Herif 2. el aldığı motorunun değeri düştü bile demiş iddianamesinde.. Tam çingene çıktı. Trafik davası bitti şimdi tazminat davası sürüyor.
Yani çingenelik yap demiyorum yanlış anlama ama o herif ve onun gibilerle uğraşmak lazım.
Teşekkürler Allah sizlere göstermesin,korusun inşallah. Doğrusu tam olarak haklarım nedir
kazanma süreci, sonuçlanma süreci vs çok bilgili değilim. İş yerimde yalnız çalışıyorum.
Bu süreçtetabiki maddi zarara uğradım karşı taraf bunu tazmin edeyim dedi.
Kabul etmezsem mahkeme vs sürekli işyerimi kapatıp o işle uğraşmak bir de çook
uzun bir süreç vs. korkutuyor beni. Biraz daha araştırmam gerekiyor sanırım..
çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
hayat sana bir şans daha tanımış aman daha dikkatli ve yavaş ol
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN YAVAŞ VE HIZLI GİTMENİN Bİ ANLAMI YOK.
YETER Kİ KARŞIMIZDA Kİ ŞÖFÖRLER BİZİ FARKETSİNLER. ONLARIN YÜZÜNDEN ZATEN BU
ÇEKTİKLERİMİZ.
Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun abi. O niye niyetli tavırları senin dava açmanı önlemek için sahte davranışlar olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)